- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целувки
Хора, гледах един филм, в който главната героиня си беше харесала едно момче и беше отишла при друго,за да я научи да се целува като хората и да не се изложи като и(моля ви се някой да ми каже къде тъпото и с ударение) дойде...момента. Вие кво мислите (ако все още нямате много опит) бихте ли ,,тренирали" с някого от другия пол (имам предвид близък приятел,а не квартарния/ата плейбой/курва)?![]()
П.С.
знам за вкарването във филмите и сичките подобни оригинални храни, та ще ви помоля ако пишете да е по темата![]()
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
определено НЕ .Предпо4итам да е с 4овек към когото изпитвам не6то.
Не ,не бих .
Целувките носят удоволствие,а ако ги практикувам с някого, към когото нищо не чувствам ,удоволстието се губи ,както и смисъла от всичко .![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
![]()
абе аз когато се целувах за 1и път нямаше нищо такова като трениране,упражняване и 4ак такива притеснения и вълнения .просто си знаех 4е ще се полу4и отсамосебе си (както и стана)
I can't stop myself from loving you <3
юхуу! имам отговори на темичката!мерси за мненията!
Не не бих .. тъпо е ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Филма да не е Ангъс прашки и целувки с език?
Иначе по темата: Не не бих![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
не
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не..Бих искала да е с човек,който обичам..Така "насладата" е много по-голяма,отколкото с човек = който не обичам
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
++Първоначално написано от aloveyou
It's too late...
никой не се е родил научен... аз не бих правил такива глупости, целувката, колкото и модерно да стана да се целуват наляво и надясно, е нещо специално.. "и" с ударение е на "й"..![]()
Не бих 'тренирала'.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
нали целта на целувките е да полетиш![]()
а понякога падането е мноооого болезненоПървоначално написано от NaNa_SladuRana
<N>
Да,но ще е жалко да паднеш без да си летялПървоначално написано от Neftochimic
![]()
Първоначално написано от haritov
Ангели летят във траур бял...
Не че искам да се заяждам ама не виждам смисъла тука-,,Да,но ще е жалко да паднеш без да си летял"- как изобщо можеш да паднеш ако не се издигнеш преди това !?
просто някфа целувка![]()
много се филмирате понякога
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()