- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Неприятна изненада ;(
Как ще реагирате, ако намерите изпратен смс към друго момиче от ВАШАТА регистрация, на която паролата знае само гаджето ви?
Ще звъннете ли на номера? Какво ще кажете?
В моя случай той вмомента не е в страната от 5 дни.. Да изчакам ли лично да го питам.. след ЦЯЛА седмица! Да го питам ли по скайп?!?!.. Не съм малка, но не знам какво да направя. От днес на обяд се измъчвам. На смс пише: "Не ми се сърди, моля те! :*:* "
Изяждам се от яд................![]()
той не е женен за теб
може да му е приятелка и т.н.
От колко време ходите?
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
4 месеца.. Въпроса не е там.. нашата връзка много бързо се разви. И двамата сме имали много по-дълги връзки. Просто дилемата ми е дали да чакам или да го питам сега ;( ...
Аз ще го питам при първия ми удобен случай пък било то и скайп.
А пък ако ми се направи нещо на зает или започне да ме мотае, ще го пратя, където-трябва и ще си излея беса някъде. ((:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
и аз мисля 4е може да му е приятелкаПо-добре го питаи като се върне.Няма смисъл да се измъ4ва6.
Естествено ,че сега
Ако го питаш по-късно ще каже `охоо ами не си спомням` ала бала..ще овърта!
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
По тази логика и сега може да ми овърта по скайп... още повече, че не го виждам. Тези работи се решават лично според мен, но цяла седмица ще се побъркам.
ако го пита6 по скапи няма да види6 реакциитему които може да покажат дали те лъже...
говори лично с него!
Pain is inevitable. Suffering is optional.
амиии или е много глупав или просто те кара да ревнуваш .. май маи е първото![]()
след колко време се връща ?!?!
Една седмица..
да бе можеше и да го истрие, но си седи в изходящата кутия.
Питай го по скайп да видиш какво пък ще му е оправданието...![]()
И го попитай защо ще пише смс на момиче от твоята регистрация и отгоре на това няма да го изтрие!?!?
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Еми щом не го е изтрил вероятно може да му е само приятелка.Ако имаха някакви по-различни отношения (изневяра) вероятно щеше да го изтрие .. да прикрие по някакъв начин,едва ли е толкова тъп или ако ти изневерява ще е толкова явен. Незнам .. попитай го .
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Това ме навява на мисълта, че може би няма какво да крие.Първоначално написано от thirteen
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Аз си мисля, че го е забравил. Може би защото съм много афектирана.![]()
Нищо няма да направя.Първоначално написано от thirteen
nicolepcd
Изчакай го да се върне и го питай очи в очи, защото по скайп може лесно да се измъкне ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
След като се стягаш, да разбирам ли, че си прочела смса? И че той е нещо по-така?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Офф аман от такиа обсебващи жениЗаради момиче като теб изгубих един от най-добрите си приятели
Ако има нещо според мен ще ти каже,все пак не сте женени мацка
![]()
Първоначално написано от mOBSCENE
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Значи аз трябва да се самоубия след всичко , което съм видял..
Не мисля , че една виртуална целувка в скайп или където и да е може да бъде причина за някакъв скандал между Вас.
Аз лично не пращам целувки на никоя от моите приятелки , защото знам колко дразнещо е това или поне знам аз какво чувствам след като видя , че тя си е пращала целувки в скайп с някое момче..
Може да го питаш , с коя си е писал , но не мисля , че трябва да вдигаш скандал заради това нещо. Може само да се надяваш той да спре да го прави : )
Харесваш миПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
исчаи да видиш дали ще има други подобни смс-и или разговори с тоя номер ако има го питай лично не по скупе или телефона
Благодаря на всички, но въпросът е решен. Весели празници!![]()
а може да е дал паролата ти на приятел в нужда![]()