.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: рибки

рибки

Здравейте,не знам дали темата е на подходящо място но .. съжалявам .. искам да попитам..тъй като ще си взимам рибки .. дали някой може да ми каже какви са разходите за тяхната храна и на колко време се хранят ( аз каквато съм сиг за 1 ден може да се пръснат от ядене ) ии .. ако има други такива теми .. съжелявам

Град
    BurgasS
    Аз имах като малка,но не помня много какви бяха разходите

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    храната е стотинки навремето имах 3 аквариума много бързо измират и трябва да ги чистиш перфектно аквариумите всяка седмица .... а се скапвах тогава .. но ги продадох всички останаха ми само аквариумите помпите гъбите и т.н.
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

ами тва е ... че на мен бързо ще ми умразнат .. и сао дето ще дам 200-300 лева за хубав аквариум със всичко си там ... и ... или рибите ще умрат от глад или от преяждане и само дето ще остне аквариума..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    в магазина ще ти кажат
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Град
    around the world !
    Храната е евтина, някакви си стотинки, но аквариумът трябва да се чисти всяка седмица или на две седмици. Дано не преяждат по празниците успех ;р

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    храни ги 2 пъти на ден

живеят средно 2 години

храната е евтина но не и качествена друго си скъпичката

и задължително витамини да има вътре храната

аз правя един микс от жълтъчна чернодробна минерали витамини и дафнии

но има риби които искат жива храна там се иска игра

подържай температура около 25 градуса ако ще ги развъждаш 27 градуса

започни с хелери и гупи те са елемнтарни
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на Infinity
    Рибките са красиви , но бързо умират , защото рано или късно се нещо става гафа ...ии всичко отива на кино.
    Аз моите си ги убих , защото водата беше изстинала не знам как беше станало ии....
    Преди това , като по-малка имах пак и тогава нали като се развъждат трябва да им е малко по-висока температурата и аз какво съм им направила..извадих малките, за да не ги погълнат и като се връщам те вече на рибена супа станали..
    Отделно чистенето...абе занимавка си е и трябва много внимание , защото малките грешки са фатални.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си