.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79
    Мега фен

Смотани и тъпи диети!!!

Пускам тая тема, за да ви дам добър съвет, а и да си задам въпроса.
    Горещо ви съветвам да се отказвате от смотаните диети, дори от здравословното хранене, смятане на калории и така нататък. Или поне правете всичко с мяра, защото... аз се подредих яко. Не сме пораснали достатъчно, организмът ни не е достатъчно развит, че да го мъчим с диети и ограничения. В момента той има нужда от всякакви неща, за да се развива – дори и боклуци като пици, сандвичи и т.н. От два месеца и половина съм на някакви ограничения, като в началото бях на нищожните 900 калории. И сега си бия главата в стената – няма ми цикъла. Все още се ограничавам с храната, но приемам доста повече калории – към 1400. Нооо всичко вече е изгубено. Разбирате ли какво значи за една жена/момиче да му няма цикъла? Това е все едно да не си жена... Вече с 2 седмици ми закъснява, мисля да изчакам още малко, но... едва ли ще ми дойде. После отивам на доктор, обаче ме е страх, че от инжекции и хапчета за предизвикване ще стана 100 кг. Което си е така де, няма какво да се заблуждаваме.
    Въпросът ми е колко горе-долу ще надебелея? Не искам бе, мамка му...
    Обръщам се съвсем искрено към вас и ви препоръчвам да спрете с тея вманиачавания и диети – рано или късно, всичко ще се нареди. Ако ли не, вие ще се подредите яко, така, както аз се подредих сега.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol

Re: Смотани и тъпи диети!!!

Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Горещо ви съветвам да се отказвате дори от здравословното хранене
    Въобще не съм съгласна с това..
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Мега фен
    Абе, и аз така си мислех, ама... Като се почне със здравословно хранене, много по-голяма е опасността да се вманиачиш относно калории, произход, "здравословност" и т.н. То си е и до човека, де.

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Ще се усетите вие ама късно както в повечето случаи става,аз за щастие се спрях на време,въпреки че си прецаках стомаха,това което сами си причиняваме никой друг не може да ни го направи...каква значение в случая има колко кг.ще качиш,важното е да се оправят нещата и цикъла да ти дойде,не вярвам да са повече от 3-4,което не е толкова фатално
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Никога в живота си не съм била на диета.Толкова е вредно.И майка ми се е била наредила така като е била малка и и тя е била на диета.
    Отиди по-скоро на гинеколог, за да видиш какво ще ти каже, защото може да стане опасно.
    А иначе яж си здравословно това не е проблем.
    И като толкова искате да отслабвате просто пропуснете сладките работи, които всички обичаме да похапваме след вечеря.Аз ги спрях и за седмица свалих килограм.Не е диета, просто хем е по-здравословно, хем не напълнявам

Така.
    Диета не е равно на гладуване. Това е режим на хранене, в който НЕ СЕ ГЛАДУВА, който не се прави както ти хрумне и в който не пропускаш хранене. Ако не чрез диетолог, то поне си изберете някоя диета, има достатъчно книги, списания и интернет. Гладът не е решение.
    От собствен опит от последните няколко дни - нямах възможност да се храня, поради здравословни причини. Т.е. хранех се, но толкова оскъдно, че просто не е истина. Ето, днес мога да ям някои неща и в момента не съм гладна. Да, но аз пак се чувствам изтощена физически. Така че не разчитайте на глада - причините да прибегнем до него, искаме или не, са различни (при мен здравословно, при вас - от суета), но пък резултатите са еднакви. Аз самата отслабнах твърде много буквално за дни. Сега ще се боря да връщам килограми. Не се харесвам така. А вие не си съсипвайте организма, на тези години най-важното е да сте здрави. По-добре се запишете на спорт, яжте предимно здравословни храни, ако толкова искате да сте в добра форма.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Така.
    Диета не е равно на гладуване. Това е режим на хранене, в който НЕ СЕ ГЛАДУВА, който не се прави както ти хрумне и в който не пропускаш хранене. Ако не чрез диетолог, то поне си изберете някоя диета, има достатъчно книги, списания и интернет. Гладът не е решение.
    От собствен опит от последните няколко дни - нямах възможност да се храня, поради здравословни причини. Т.е. хранех се, но толкова оскъдно, че просто не е истина. Ето, днес мога да ям някои неща и в момента не съм гладна. Да, но аз пак се чувствам изтощена физически. Така че не разчитайте на глада - причините да прибегнем до него, искаме или не, са различни (при мен здравословно, при вас - от суета), но пък резултатите са еднакви. Аз самата отслабнах твърде много буквално за дни. Сега ще се боря да връщам килограми. Не се харесвам така. А вие не си съсипвайте организма, на тези години най-важното е да сте здрави. По-добре се запишете на спорт, яжте предимно здравословни храни, ако толкова искате да сте в добра форма.
    Така.
    Държа да подчертая, че НЕ гладувам, нито някога съм гладувала. Ям МИНИМУМ по 4 пъти на ден, и до 6-7 съм стигала. И в началото беше така, просто ядях твърде нискокалорични храни. Твърдо против гладуването съм.
    Правя упражнения всяка вечер. Но може би отслабнах твърде много за 2 месеца (7 кг) и от загуба на подкожни мазнини ми е спрял цикълът. Сега съм 170 см висока и тежа 51 кг, а по едно време дори 50 килограма тежах... Въпросът е да не се оливаме в диетите и свалянето на килограмите, не само в това, КАК сваляме килограми.

hottie
    Guest
    Аз веднъж така си преебах хормоните и после една година не можах да се оправя...а като нямаш цикъл се поддуваш цялата - корем, лице..абе не си е работа.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Биянке
    в такава възраст си, че е нормално цикълът ти да не е редовен. аз никакви диети не паза и пак ми закъсня повече от половин месец

но това не означава, че да се лишаваш е хубаво
    900 калории та това са две вафли
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Първо се успокой! Нищо не е "свършило".Нямала съм цикъл в продължение на година и нещо.И пак дойде, когато започнах да се храня и качих няколко килограма.За да дойде цикъл, в женското тяло трябва да има определен процент мазнини, разбира се не точен.Варира според всяко тяло и всеки организъм.Има слчаи на момичета, които нямат дори 5 години и после отново имат, раждат си здрави деца.Естествено колкото по-малко време нямаш,толкова по-добре.На мен ми казваха да ям БЯЛ хляб и СЪРОВИ ЯДКИ. Нямам идея дали помага, ама лекарите това казват.И все пак разбери, че 51кг явно са прекалено малко за твоето тяло.Има момичета с цикъл на тези кг. и ръст, но те просто са си такива.На Колкото кг си имала цикъл запоследно, толкова е долната летва за здравословното ти тегло.Ако имаш някой въпрос питай, надявам се да съм ти била полезна

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Първо се успокой! Нищо не е "свършило".Нямала съм цикъл в продължение на година и нещо.И пак дойде, когато започнах да се храня и качих няколко килограма.За да дойде цикъл, в женското тяло трябва да има определен процент мазнини, разбира се не точен.Варира според всяко тяло и всеки организъм.Има слчаи на момичета, които нямат дори 5 години и после отново имат, раждат си здрави деца.Естествено колкото по-малко време нямаш,толкова по-добре.На мен ми казваха да ям БЯЛ хляб и СЪРОВИ ЯДКИ. Нямам идея дали помага, ама лекарите това казват.И все пак разбери, че 51кг явно са прекалено малко за твоето тяло.Има момичета с цикъл на тези кг. и ръст, но те просто са си такива.На Колкото кг си имала цикъл запоследно, толкова е долната летва за здравословното ти тегло.Ако имаш някой въпрос питай, надявам се да съм ти била полезна
    Ама аз и миналата година бях толкова и си имах цикъл. Просто тая есен станах изведнъж 57 килограма и предприех веднага мерки да сваля излишните... И все пак доста хора ми казват, че съм прекалено слаба, може би 52-3 килограма ще са ми добре. Ще видим.

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Същия ръст ли беше? Освен това ти до 18-19 год. ще се разширяваш в ханша и ще трупаш някакви мазнини, които са си нормални.Природата си знае работата.Ако искаш пробвай с храните, които ти казах, но нз дали от тях ми дойде

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    И аз..
    Иначе наистина не трябва да се прави диети на такива години..В колко теми съм казвала,но едва ли някой ме слуша ..А и нямам право да се бъркам на някого = всеки си има акъл в главата
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Little_Lady93
    Същия ръст ли беше? Освен това ти до 18-19 год. ще се разширяваш в ханша и ще трупаш някакви мазнини, които са си нормални.Природата си знае работата.Ако искаш пробвай с храните, които ти казах, но нз дали от тях ми дойде
    Миии, да, същият ръст бях май. Най-много 1 см по-ниска да съм била.
    Не знам, ще почна да ям натурален шоколад от време на време, орехи и ей такива неща.

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    ми шанс.. сама си си виновна... кви са тея СМЕШНИ 900 калорий?!?!? то тва си е чисто убиийство... тва, че е диета не означава да не се яде... - напротив!
    прави НВД и да видим дали ще имаш проблеми...
    <N>

Цитирай Първоначално написано от slynchoo
    хААХаХ здравословно хранене ахах простотии зако да спазваш такива работи ? Да не пушиш да не пииш да са храниш здравословно ...
    Като винаги може да те блъсне една кола и айде
    Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Така.
    Така.
    Държа да подчертая, че НЕ гладувам, нито някога съм гладувала. Ям МИНИМУМ по 4 пъти на ден, и до 6-7 съм стигала. И в началото беше така, просто ядях твърде нискокалорични храни. Твърдо против гладуването съм.
    Правя упражнения всяка вечер. Но може би отслабнах твърде много за 2 месеца (7 кг) и от загуба на подкожни мазнини ми е спрял цикълът. Сега съм 170 см висока и тежа 51 кг, а по едно време дори 50 килограма тежах... Въпросът е да не се оливаме в диетите и свалянето на килограмите, не само в това, КАК сваляме килограми.
    абе слънце...
    какво чдене правия това са някакви си смешни 900 калориики... и това, ако не е глад, какво е... ;/
    и 1400 са малко...
    <N>

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Ми то по твойта логика да станем всичко бъчвоподобни и да се затъркаляме? Трябва да се храним здравословно и да си гледаме килограмите без вманиачаване. Не може да тъпчим чипс и пуканки по цял ден и да пием газирано вместо вода и после да се вайкаме, че хора умират от инсулти, инфаркти, диабет и т.н. Нито едната крайност не е хубава. Трябва да се храним балансирано и да подържаме максимално оптимално тегло, такова, при което се чувстваме добре.

За диетата съм си казвал мнението. Ако искам да отслабна по-добре да гладувам 5 или 7 дена, отколкото да си броя калириите 90 дни. Никой не е умрял от тримирене.

PinkFloydSound, сама каза, че си се лишавала.
    amk933, с гладуване най-много да постигнеш т.нар. йо-йо ефект.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Ям абсолютно всичко,което пожелая ,но си тренирам усърдно и не дебелея. Никога не съм си смятал калориите,то па тва трябва да си най-големия жалкар да го правиш.

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Аз съм ЗА диетите САМО ако съм под наблюдението на специалист,който е направил специална диета за мен,съдейки изцяло по мен.И не мисля,че глада е нещо,което дори и 1 ден трябва да се изтърпи.Трябва да се яде повече сутрин,по-малко на обяд и най-малко вечерта.По възможност да се яде до 7.Също така трябва и да се движим.
    Никога не съм била на диета за отслабване,ако видя,че започвам да пълнея много ще взема превантивни мерки като това задължително включва посещаване на специалист.Няма нито да чакам да стана слон,нито да мра от глад дни наред.
    Засега много се харесвам(162см,48кг),смятам,че изглеждам нито кожа и кости,нито като охранено за Коледа прасе.
    Моята теория е,че всичко е наред докато не ти се чатат ребрата или докато не започнеш да забелязваш,че задника ти сякаш е напомпан със силикон
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Абе, и аз така си мислех, ама... Като се почне със здравословно хранене, много по-голяма е опасността да се вманиачиш относно калории, произход, "здравословност" и т.н. То си е и до човека, де.
    Да, права си, че човек лесно се вманиачава, особено в тийн годините.
    Но аз лично периодът с калориите съм го загърбила завинаги, надявам се.
    В момента, когато съм много гладна, може и да преяда... но не със шоколад или улична храна.
    Всеки ден си правя една плодова салатка, не се лишавам от хляб. 4 пъти в седмицата хапвам и мляко с ориз със канела, която е много полезна за кръвната захар.
    Когато броях калориите, нямах цикъл 3-4 месеца.
    После се стабилизира.
    Но имайте предвид, че хормоните, които приемат спортистките, също спират цикъла.

Иначе WrathChild добре ви го каза! Диета НЕ означава гладуване! Това е режим на хранене.

Но по принцип не си падам вече по шоколада, след него се чувствам гузно.

Мега фен Аватара на Infinity
    И аз съм така и напълно те разбирам.
    На 100% абсолютно и напълно.
    Лошото, е че и аз съм като теб ама изобщо не го осъзнавам.
    А вече и апетита , който имах на времето нямам...
    Като цяло ежедневно се саморазрушавам , ама какво да правя.
    Аз си се харесвам и да чукна на дърво досега не съм имала никакви здравословни проблеми.

Мега фен
    Брр, тая вечер ядох за всичките пъти, в които не съм, повярвайте ми. Имам чувството, че ако ида на състезание по надяждане, ще спечеля първо място...
    Дано поне кача малко мазнини (малко!) и да ми се оправят хормоните, че яко съм ги разбъзикала.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си