- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- K'во да правя ?!
Влюбен съм в едно момиче ,но немога да я имам .Бях с нея на кафе нещо не мина , после пак и звънях ,но тя излъга че ще ходи нз си къде ..... после пак и накрая спрях да и звъня ..обаче полудявам по нея всяка нощ я сънувам ...нз ако и звънна пак тя ще каже имам работа , обаче искам да е моя !! Досега рядко се случва така да се прецакам , смисъл да ми е толкова трудно..??!! Дайте идеи ...![]()
![]()
![]()
Е, откъде знаеш, че те лъже? Може верно да има работа момичето. Опитай пак, от опит глава не боли.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Не тя няма работа просто ме реже .. усеща се ..
еми щом мислиш,че те реже я остави,няма,какво друго да направиш,не можеш на сила да я накараш да излезе с теб или да те хареса
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
може да и пишеш някои друк смс![]()
слушай жената махай я таяПървоначално написано от soul1199
пп
нали разбираше от жени?
Или тва ''ща скъсам''не върши работа вече?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
haritov тази е специална.. и може би когато бях с нея малко се панирах щото е адски хубвка![]()
Тогава се отказваш. Ще ти бъде тъпо в началото, после ще се оправиш.Първоначално написано от zlatko123
Немога така да се откажа щом съм си казал че ще е моя ..ще мъча до край.. И сега ще мисля варианти..
Ти хубаво няма да се отказваш, ама не зависи само от тебе. Най-вероятно ще се биеш срещу вятърни мелници, ама ти си решаваш.Първоначално написано от zlatko123
Ама ние сме се виждали два-три пъти тя не ме познава просто малко се панирах докато бях с нея и помълчах и само ми трябва да я привлека да дойде на кафе това питам..нататък ще се оправя..мисля де
![]()
Явно не си и приятен, не те харесва... Можеш ли да си го представиш? Няма как да я спечелиш. Щом си е изградила мнение за теб, адски ама адски трудно, да не кажа и невъзможно, е да го промениш.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Тя не ме познава на външен вид ме хареса даже тя искаше да излезем обаче после нещо се панирах принципно нямам проблем с това но нз кфо стана зе ми ъкъла...![]()
обясни й го бе брат... хем ще я поласкаеш, хем може и да не каже, че има раота...
и кво като е хубава? ако това и е специалното ...Първоначално написано от zlatko123
абе резнала те напиши дядо Стефчо в гугъл
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Една година не и се обаждай, намери други момичета и след това и се обади пак! Ще имаш нов шанс![]()
Прати й СМС:Кучко космата,хвани ме за тръбата,когато те ударя със саксия по главата.За тръбата ми се дръж,само тя ще те спаси,когато се удавиш в белите вълни.![]()
Ехей, man, само не започвай с изречението "никоя досега не съм изпускал". Директно ще ти бие шута. Опитай с повече романтика, покани я на кафе, кино, галерия, театър, научи какво харесва - ако харесва AC/DC води я на концерт, ако харесва нови филми - в кино, ако харесва пиеси (колкото и тъпо да звучи, ама ако я искаш и те ще трябва да ги захаресваш) и т.н. Тя да се навие за нещо да излезе, другото ще дойде от самосебе си.![]()
Good luck и кажи к'во е станало !
Snickers и golqmumnik хора като вас са боклуци.
До автора на темата: Да извинява за това![]()
Щом до сега не те е потърсила,значи работата е ясна!Fuck A Duck!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
За тях "на маникюрист" , "на фризьор" е работа за цели дни така ,че може и да не те реже...![]()
заеби я..
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Разбирам те.Първоначално написано от zlatko123
Но за да ти помогнем трябва да дадеш повече информация за вас.![]()
Какво стана с "бори се за любовта си докрай" ?
Къде е границата между "бори се за любовта си докрай" и "остави я, няма смисъл" ?
Отговора на този въпрос ще бъде от полза за много хора изпаднали в подобни ситуации.
Пък и не е толкова лесно да я оставиш просто така, ако наистина я обичаш.
Тези ситуации са сложни...има 3 позиции, 2 крайни:
-отказваш се
-бориш се докрай
и трета, която май не е за препоръчване...средно положение, или иначе казано пасивна позиция.