.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Ескапел?

Ескапел?

Здравейте.С приятеля ми правихме секс днес,с презерватив,но така се случи че и двамата свършихме по едно и също време,т.е. свърши в мен в презерватива,но когато го извади презерватива се беше изхлузил,направо целия беше останал в мен.Много се паникьосахме и пих ескапел,прочетох цялото опътване,пишеше че менструацията трябва да настъпи на нормалната дата,с възможно закъснение.Но прочетох тук таме и на 90% от жените които са го пили им е дошло на 5тия ден след хапчето.Тоест да очаквам след 5 дни цикъл,при положение че трябва да настъпи нормалната менструация след около 2 седмици?

e da be... Pri vseki si e razlichno Moje da ti povliqe,no ne e zadaljitelno da ti doide po rano ..
    JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Ескапелът е хормонална бомба (винаги съм искал да го кажа ) Очаквай нередовна менструация (звездите ми го казаха :P ). За да си сигурна, 1 седмица след акта си направи тест за бременност.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    БЛЯ,БЛЯ,БЛЯ...
    Т'ва е хормонална бомба бе! При всеки организъм е различно,не е като при компютър,че всичко да е точно!

i az sam izpadal v podobna situaciq priqtelkata mi pi escapel i naistina i doide sled nqkolko dena pak no kakto kazvat horata moje i d ne ti doide zavisi ot organizma ti i tova dali naistina si zabremenqla nz ... no znam samo 4e vtoriq pat kato i doide neprili4aena drugite ... zatova ne se pla6i ako ti doide vtori pat i zabeleje6 ne6to stranno

изобщо не можеш да знаеш...аз го пих на 23 ден и ми закъсня...дойде ми на 35 ден...така че

Зависи много от това как ще реагира организма ти... но за най- сигурно посети гинеколог !

Кат не знаете как да се пазите се тровете със хапчета ...

Повече от фен Аватара на Azgalor
    При всеки организъм индивидуално

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от WhiteOneBG
    Кат не знаете как да се пазите се тровете със хапчета ...
    Не си прав- mравили са го с презерватив! Не е като да са се лашкали без кондом и да се вайкат, че тя може да е забременяла.

Моме, колко дни ти е цикъла? Кога приключи последната менструация?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от gogo4o4o
    Ескапелът е хормонална бомба (винаги съм искал да го кажа ) Очаквай нередовна менструация (звездите ми го казаха :P ). За да си сигурна, 1 седмица след акта си направи тест за бременност.
    +++

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    При всеки е различно..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Здравейте. Моят проблем е следния - правихме секс с приятеля ми по време на цикъл, естествено той беше с презерватив, но той се скъса weinen Беше ми 4-ти ден и на сутринта взех ескапел и общо взето цикълът ми продължи от 8-мо число до 14-то( хапчето е взето на 12) и поради тези странични ефекти ми кървя още 5-6 дена, тоест си изкарах все едно един цял цикъл от 8ми до 18-19 някъде.
    Знам, че именно поради вземане на ескапел по време на цикъл се предизвиква кръвоизлив.
    Мисля, че няма как да съм бременна, при положение, че съм била в цикъл и съм взела това хапче, но въпросът ми е кога евентуално сега трябва да си очаквам следващия цикъл? По редовна менструация трябваше да е на 4-то, 5-то число, но сега с това хапче не знам ?
    Моля за мнение или ако е някой е изпадал в същата ситуация?

[b]При мен всичка си беше нормалноо .. цикълът ми дойде навремее и намах странични ефекти .. [b/]

Различно е при всеки,може да ти дойде на време,да подръни или да ти закъснее.Това за 5-те дни не е така.

Значи си щастливка, че не е имало странични ефекти,но при мен си имаше , тo направо 2-ри цикъл изкарах след 1-я и сега не знам кога да очаквам следващ.

да ви кажа избягваите до колкото можете използването на Ескапел...много променя хормоните и е необходимо доста време за да се нормализират

Цитирай Първоначално написано от Edins7vena
    да ви кажа избягваите до колкото можете използването на Ескапел...много променя хормоните и е необходимо доста време за да се нормализират
    Напълна съм съгласна .. Ескапел се зима в краен случай , не е за постоянна контрацепция ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си