- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- опушен грим ..
здравейте .. много ми е интересно да разбера как става ,подариха ми молив за опушен грим.а аз не знам как да си го направябихте ли ми обяснили
?
На първо място нанесете пудрата равномерно и гладко по цяото лице.Пудрата ще дари лицето ви с блясък,който ще изглежда чудесно вечер и ще дари кожата ви с неустоймо сияние.
След това очите.По цялата дължина на клепача нанесете блестящ сив нюанс сенки за очи.Нанасяйте умерено и използвайте малко количество,ако цвета е достатъчно концентриран,за да не се получат „бръчки” от сенките по клепачите ви.Нанесете черния свят,като очна линия,като блендирате двата нюанса равномерно.Тройното нанасяне на телескопична спирала ще придаде секси излъчване и драматичен привкус на вашия поглед.
Последният щрих са устните.За да се балансира опушеният грим с устните ви ви предлагам да нанесете много светъл молив в нюанс бежово,за по голяма трайност на червилото ви.След това в същия нюанс,но с оттенъци на много бледо розово нанесете гланц за устни.Устните ви ще бъдат ослепителни и дълго ще запазят блясъка си.![]()
0сttaвяш слэдii п0 ttял0tt0 мii.. Каtt0 капкii парфюм сэ впiiваш в к0жаtta мii..
молив за опушен грим?специален? за сефте чувам![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Добре е да казваш кой е източникът.Първоначално написано от melcho1
![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
ми такъвв черен.. за опушени очи,а аз не знам целияя грим как се прави не само молива как да сложа.Първоначално написано от tonie__
е то черен молив не е задължително само за опушен грим да ползвашиначе www.youtube.com
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
на самия молив пише,че е за това (:.Първоначално написано от tonie__
http://vbox7.com/search/?completed=0...80%D0%B8%D0%BC
Найясно става като се покаже.![]()
http://www.youtube.com/watch?v=5InvL...eature=related Изгледай го целия,много хубаво е обяснено..особено началото го има този молив дето ти казваш ( :
аз довечера ще съм с опушени очимн ако стои защото съм със зелени очи
айде весело посрещане на Новата година на всички
![]()
Качваш се на покрива и си мушкаш главата в комина. Ще се опушиш като за последно
Абе гледах ги аз тези клипчета, гледах ги...ама мамка му не ми се получава. Все едно са ме били![]()
Някой с опит може ли да ми обясни по-добре? Разполагам с черен молив, очна линия, спирала, бели сенки, светло сиви сенки, тъмно сиви сенки и черни сенки. И сега какво?
Мацко.. писах по-горе
http://www.youtube.com/watch?v=5InvL...eature=related Изгледай го целия,много хубаво е обяснено..особено началото го има този молив дето ти казваш ( :
По-хубаво от това обяснение не мисля , че ще намериш!
пробвай даПървоначално написано от KumchoValcho
после само с една мокра кърпичка се триеш на всякъде друтаде без очите
и пари за молив няма да даваш
![]()
![]()
![]()
Така, аз няма да ти пиша като по учебник, ще ти кажа аз как го правя и винаги се получава супер. Вземи си база за сенки, така се задържат по-дълго и цветовете стават по-наситени. Започваш с черния молив. Много е важно да е по-мазничък, за да се разнася по-лесно. Нанасяш не много тънка линия по самата линия на миглите. Не зная дали ползваш четки или апликатори, но с четки е най-лесно и аз ще обясня с четки. Взимам плоска четка и започваш с нея да разнасяш молива нагоре по клепача, докато цветът започне да става по светъл. След това взимаш сребрист цвят и го нанасяш на сгъвката на окото ти с по-пухкава четка и смесваш двата цвята. Не закарвай сребристия цвят съвсем до веждата. Остави си малко разстояние и го запълни най-добре с телесен цвят със или без блясък по избор. След това си направи пак с плоска четка нещо като очна линия, но с черни сенки и ги слей отново, но не докрай, за да придадат дълбок и тъмен цвят на окото. За долният клепач- нанасяш черен молив по линията на миглите и с четка, с която вече си взела от черните сенки разнасяш цвета и омекотяваш линията. Ако линията ти се струва прекалено рязка с една гъбичка за фон дьо тен или клечица за уши туширай малко цвета и става супер. Не забравяй в кладенчето на окото да сложиш по-светъл цвят, това ще го отвори. Накрая, но не и на последно място- спиралата. Много, много спирала за големи и изразителни мигли. Ще стане страхотно. Имам 1-2 снимки, който иска може на лични да покажа, защото снимките са си лично мои.