- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Pleasuremax Warming
Купих си днеска и ще ги използвам скоро.. Доволни ли сте от тях ?![]()
Първоначално написано от DIVINE_TIME
гума, като всяка друга.
за мен всичките са еднакви.
бе не е баш такаПървоначално написано от anika17
има някви азиатски боклуци, които се разпадат още докато ги нахлузваш
а Durex са си легенда...
I'll take your brain to another dimension
да бе ясно, аз за усещането говоряПървоначално написано от wilks
![]()
Ефектът е wow![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
^ъхъ![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
А какъв ефект трябва да имат![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Да,увеличават Stamina и Strenght с 50 за 1 часПървоначално написано от kalpazanka
Първоначално написано от radybt
![]()
![]()
Излез от WoW-a пич
Ама коментра ме разбира
А отностно тематаВзимай квит да са и действай
![]()
ефектът зависи преди всичко от пълнежа![]()
ако не може да вдигне самолета, без значение какъв е презерватива - резултатът няма да е WOW, ами ще е МЯУ![]()
Трябва да се изпитаПървоначално написано от LovelyGirl
Върховно усещане комбинация от затопляне и интензивен масаж от релефните участъци.
Затова има ТрибестанПървоначално написано от wilks
"За да вдигнеш самолета"
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
за тва иде речПървоначално написано от kalpazanka
то ако опреш до момента да разчиташ на разни активиращи помощни стимуланти, все е тая с кой точно модел каучук ще си...
Не съм ги изпробвала, но всички са ми еднакви, а пък и с приятелят ми не използваме от около 2 години.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Такива не съм виждал никаде, но ще ги пробвам ако ги намеря. Ама за перформа-та мога да кажа че са много гадни...ушким те държат да не свършваш, пък на някой като мене дето може да се сдържа и ми спада, и понеже има някакви опояващи вещества, гаджето после като ми прави свирка да го дигне пак и й изтръпна устата. Без майтап.
Хе-хе-хе Ти си полов атлет бре братПървоначално написано от badjanack
![]()
![]()
етилови етери, батеПървоначално написано от badjanack
![]()