.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41

Все едно се промени в очите ми

Дори незная как да започна...

Има едно момиче... тя ми е приятелка и се познавам от може би 2-3 месеца... но не я познавам много добре... имаме няква разлика в годините... само приятели сме... изпусна се.... и ми сподели нещо от личния си живот... но... го възприех... ужасно гадно... Чуствам се .... :///////.... А...това не би трябвало да ме заинтересува толкова... Някакво съветче... от какво може да е това... Нали не съм хлътнал или нещо.... ш'от не мога да го понеса... мн е голямо за мойта малка глава... :/ ... зАщщщооооо?.... Тя се държи толкова мило с мен... всичко е ОК ... супер приятели нали всичко......, но като изпусна това.... все едно се промени в очите ми.... какво е това.... НЕ мога да възприема....

Нуждая се от съвет... Какво ми става?

(съжелявам за хиледите точки... повторения... обърканите мисли.... просто съм супер объркан... дори и за правописните грешки съжелявам... )
    It's too late...

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    е какво толкова ти е казала ?!?! По обърканите ти обяснения мисля 4е я харесва6 и я възприема6 като пове4е от приятелка.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Какво ти каза толкова ?

От тези твои обяснения разбирам,че се влюбен в нея.Но може би не искаш да си го признаеш..!!!
    Но наистина какво ти каза,че ти се чувстваш така
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Ами.... това не би трябва да ме засяга не съм влюбен .... Ами сподели, че .... не е дефствена... и ми стана гадно... нищо не очаквам от нея но.... стана ми адски гадно...
    It's too late...

значи някъде дълбоко в себе си, без да го осъзнаваш, всъщност си влюбен в нея.

Скайп - dark_elf2

Град
    София
    Не мисля ,че е чак влюбен в нея -прекалено е ! Просто изпитваш нещо повече ,с времето ще разбереш какво е то.
    'cause now I know
    It's not so far
    To where I go
    The hardest part
    Is inside me
    I need
    To just be.... (*)

и кво от тва ?! .. може наистина да я обичаш / харесваш .. .. няма нищо лошо

Явно имаш и някакви други скрити чувства към тази твоя "приятелка" и те не са само по приятелски... Щом ти е станало "гадно", след това което ти е споделила и ти си се почувствал неприятно, според мен означава, че я харесваш дори и мъничко и не само, като много добра "приятелка"...

Цитирай Първоначално написано от bananjanet
    и кво от тва ?! .. може наистина да я обичаш / харесваш .. .. няма нищо лошо
    освен, че е с 3 години по голяма или нещо друго??
    It's too late...

това не е пречка.

Скайп - dark_elf2

а защо сте приятели

Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    това не е пречка.
    Не мога да бъда с нея нищо повече освен супер приятел.... :/ "

Не съм очаквал нищо от нея... камоли да говорим за Секс... не съм искал нищо повече от нейното рамо..., което е така стабилно... винаги ме е успокоявала....
    It's too late...

Супер фен Аватара на montana6
    Не си очаквал да е девствена ли? Ми, нормално е, щом е и 3 години по-голяма. Не виждам що си се саднал. Най-вероятно наистина изпитваш нещо повече.

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от montana6
    Не си очаквал да е девствена ли? Ми, нормално е, щом е и 3 години по-голяма. Не виждам що си се саднал. Най-вероятно наистина изпитваш нещо повече.
    Спокойно.Няма нищо лошо.Личи си, че изпитваш нещо различно от приятелски чувства към нея.Има време за всичко и може би скоро ще го разбереш.Просто ревнуваш.
    Big or small, lies are lies!

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    а защо сте приятели
    Всичко започна от някъкво "клише"... Запозна ни нейната братовчедка, понеже реши, че ще си допаднем... отначало чатихме безразлично... само и само да не скучаем... после се превърна в нещо повече... големи приятели станахме... Не бяхме отваряли тази тема... само тя я отвори веднъж като се опита да разбере дали съм дефствен или не... и това беше... а вчера се издаде жестоката... ся няма да разправям как се разкри... нужен ми е тъп съвет.... аз супер много си я ценя... имаме много проблеми просто... в България сме близо... но аз живея в Испания... тя във Франция... и не искам да се влщбвам... досега не бях изпитвал любовта (още не съм)... Просто като се изпусна и после като си призна.... ми стана черно пред погледа... никога не бях се ядосвал така... незнам ярост ли кво беше... още не мога да спра да мисля за това... а и тя се държи дупер мило с мен.... , но се вижда, че можем да сме единствено и само приятели това са 3 години... да не забравяме разстоянието... и че винаги поне разстоянието ще ни е пречка... а не искам да я загубя като приятелка... тя ме разбра, че се ядосах .... и незнам май и стана гадно.... :/ Какво да правя....
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Спокойно.Няма нищо лошо.Личи си, че изпитваш нещо различно от приятелски чувства към нея.Има време за всичко и може би скоро ще го разбереш.
    Но не трябва... Забранено ми е да се влюбвам ... още повече в нея... не е истина... не съм се влюбил... не съм изпитвал истинска любов... незнам какво е тя... но когато контактувам с нея... се чуствам супер.... имам нужда да я подкрепям... да и помагам... до колкото мога... 2 или 3 години незнам... нищо лошо няма, че не е дефствена... но факта ме изгаря...
    It's too late...

Мега фен Аватара на vagarious
    Любовта не пита.Стииигааа...отпусни се бе човек.
    Big or small, lies are lies!

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    нищо лошо няма, че не е дефствена... но факта ме изгаря...
    Брат, излишно се вкарваш във филмите, струва ми се. Разпусни сега по празниците и ще ти олекне.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Ами.... това не би трябва да ме засяга не съм влюбен .... Ами сподели, че .... не е дефствена... и ми стана гадно... нищо не очаквам от нея но.... стана ми адски гадно...
    опп май някой е искал да й е първия
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Не съм възнамерявал за нищо с нея... нито за секс нито за връзка... :/
    It's too late...

Май си нямаш друга работа, ако питаш мене, ама айде...

е явно братовчедката е била права

Не съм възнамерявал за нищо с нея... нито за секс нито за връзка... :/
    То както казаха вече и преди мен любовта не пита!

П.С. - Само внимавай накрая да не стане така, че да изпиташ това което изобразява "аватара" ти!

montana6 всичко за реитинг ли пишеш или кво? Търся утеха и разбирателство не някой да ме учи къде си губя времето и с какво .... с нея цял живот да си гибя времето е малко....
    It's too late...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си