- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все едно се промени в очите ми
Дали вече, не е ставало... ?Първоначално написано от doomkillerr
![]()
It's too late...
Човек, не те уча на нищо. Казвам ти само, че не би трябвало да те бърка толкова и да я караш по-спокойно. Каква повече утеха искаш?Първоначално написано от stupid0boy
Не знам какво чуствам.... утехата тя ми я дава ....
It's too late...
Ами то това ти сам ще го усетиш, но започва точно така както ти го описваш! Щом много те е подразнил факта, че момичето не е "дe*ствено", имаш желанието да сте постоянно заедно, чувстваш се страхотно с нея... Ами това са първите признаци на влюбване, колкото и да не искаш да го повярваш!Първоначално написано от stupid0boy
Много е лесно едно много добро приятеслсто за кратко време да прерасне в любов! Хубаво е обаче чувствата да са споделени и от двете страни.
![]()
Нищо не е споделено... тя МАЙ ме обича супер многу ама само като фриенд...
It's too late...
Ами явно и ти подсъзнателно я обичаш, но просто заради разстоянието и разликата не искаш да е така и затова мислиш, че не си влюбен. Станало ти е гадно, може би, защото си разбрал, че е имала друг специален човек освен теб![]()
Ангели летят във траур бял...
Незнам... просто имам чуството, че ако не е тя няма да мога да живея...
It's too late...
аз също мисля,че си влюбен в нея !![]()
ми нормално- малък си, филмиран си, а и сигурно за пръв път се сближаваш с момиче. ще ти мине, не е нищо сериозно. ;ДПървоначално написано от stupid0boy
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Проблема е че не е за първи път и никога не съм се чуствал така... както и да е благодаря на всички, които дадоха мнение.... Ще ми мине... объркън съм просто....
It's too late...
Имаш чувства,но не искаш да си ги признаеш.Страхуваш се да не си развалите приятелството,а това е тъпото.Поговорете си открито.![]()
като си чул,че не е дествена ти е станал самолета мислиш ,че се казва голяма кака да те отрака е излишно а ?
Не ми е ставал съмолета от нея.. НИКОГА.... нито съм си мислял, че ще ме "трака" нито нищо.... Нито съм искал нещо повече от приятелство от нея...
It's too late...
Според мен си се влюбил. Поговори с момичето и се разберете.
И да съм влюбен и да не съм.... очевидно беше, че това ще е края...
[12:32:03 PM] ... says: no ne o4akvai
[12:32:05 PM] ... says: da sme priqteli otnovo
КЛЮЧ на шибаната темаааа![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...