Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
а защо сте приятели
Всичко започна от някъкво "клише"... Запозна ни нейната братовчедка, понеже реши, че ще си допаднем... отначало чатихме безразлично... само и само да не скучаем... после се превърна в нещо повече... големи приятели станахме... Не бяхме отваряли тази тема... само тя я отвори веднъж като се опита да разбере дали съм дефствен или не... и това беше... а вчера се издаде жестоката... ся няма да разправям как се разкри... нужен ми е тъп съвет.... аз супер много си я ценя... имаме много проблеми просто... в България сме близо... но аз живея в Испания... тя във Франция... и не искам да се влщбвам... досега не бях изпитвал любовта (още не съм)... Просто като се изпусна и после като си призна.... ми стана черно пред погледа... никога не бях се ядосвал така... незнам ярост ли кво беше... още не мога да спра да мисля за това... а и тя се държи дупер мило с мен.... , но се вижда, че можем да сме единствено и само приятели това са 3 години... да не забравяме разстоянието... и че винаги поне разстоянието ще ни е пречка... а не искам да я загубя като приятелка... тя ме разбра, че се ядосах .... и незнам май и стана гадно.... :/ Какво да правя....