- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Все едно се промени в очите ми
Всичко започна от някъкво "клише"... Запозна ни нейната братовчедка, понеже реши, че ще си допаднем... отначало чатихме безразлично... само и само да не скучаем... после се превърна в нещо повече... големи приятели станахме... Не бяхме отваряли тази тема... само тя я отвори веднъж като се опита да разбере дали съм дефствен или не... и това беше... а вчера се издаде жестоката... ся няма да разправям как се разкри... нужен ми е тъп съвет.... аз супер много си я ценя... имаме много проблеми просто... в България сме близо... но аз живея в Испания... тя във Франция... и не искам да се влщбвам... досега не бях изпитвал любовта (още не съм)... Просто като се изпусна и после като си призна.... ми стана черно пред погледа... никога не бях се ядосвал така... незнам ярост ли кво беше... още не мога да спра да мисля за това...Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
![]()
![]()
![]()
а и тя се държи дупер мило с мен.... , но се вижда, че можем да сме единствено и само приятели това са 3 години... да не забравяме разстоянието... и че винаги поне разстоянието ще ни е пречка... а не искам да я загубя като приятелка... тя ме разбра, че се ядосах .... и незнам май и стана гадно.... :/ Какво да правя....
It's too late...