преди около година се запознах с едно момче,което не е от моя град.Писахме си и той дойде да се видим.Понеже познавал един човек от моя град и да се видят и с него.Спа унас.На другия ден вечерта си тръгна.Като обеща,че ще се видим много скоро.Писахме си на другия ден и всичко беше окей,но няколко дни не ми звънеше,не ми пишеше.Накрая аз се престраших и му писах и той каза ,че няма смисъл да сме заедно,защото имал още чувства към бившата си приятелка.След няколко месеца си писахме и лятото писа смс-как си кво прайш и целувки.И уж пак тръгнахме.Щеше да идва ама нещо имал работа нз си кво.После пак спряхме.Расърдих му се и преди един месец някъде пак се почна.Звънеше ми каза,че скоро ще се видим.Пишеше смс-и ама не ми звънеше.Имал проблеми,но не казва какви са.Вечерта праща смс утре ще ти се обадя.На др ден не звъни.Същата вечер пак смс-утре ще ти звънна.И така аз спрлях да му пиша.Но миналата вече отново ми писа.Пращаше целувки и каза,че ме обича,и че съм му била скъпа и съм значела много за него.И въпреки 2-то дни,в които сме били заедно било много яко
Та въпросът ми е той бйзика ли се с мен,аз го питах той каза че не..ама от къде да знам.