.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: плс хелп

плс хелп

как да се харесам на момиче което ме мрази ?? и неиска да е с мен ??

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе

Re: плс хелп

Цитирай Първоначално написано от ifchyblz
    как да се харесам на момиче което ме мрази ?? и неиска да е с мен ??
    Щом те мрази - ще ти е трудничко..А и да попитам = Защо те мрази ? Има ли причина или Не ?

Заговори я..Прави й комплименти..Не знам

Най-добре виж тази тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

това го четох около 20 пъти...

Еми като се запознахме малко се здрапахме и затова ме мрази но след като мина малко време и се влюбих в нея предложих и да ходим но тя ми каза че неиска ;( кажете кво да правя ....

това го четох около 20 пъти...

Еми като се запознахме малко се здрапахме и затова ме мрази но след като мина малко време и се влюбих в нея предложих и да ходим но тя ми каза че неиска ;( кажете кво да правя ....
    Ми извини и се за квото си виновен като сте се сдърпали, след това я кани по кафета, на кино, започнете да излизате, опознайте се и може и да се получи.Успех.

Град
    Tübingen Germania
    точно в нея ли намери да се влубиш бе вече те мрази направил си лошото мнение, а веднъж развалено мнение трудно се поправя... съжалявам не ми се сърди но това е моето мнение а и вече ти е отказала веднъж не падай ниско за да и се молиш ще изглеждаш глупаво според мен, но както ти си решиш

единстежното решение е да е целунеш ако се одрапние сло4аино ти заварти един шамар няма на4ин ако оба4е и хареса и се обясни ж лубов и ще си покже Касмет

Цитирай Първоначално написано от XtraBrite
    единстежното решение е да е целунеш ако се одрапние сло4аино ти заварти един шамар няма на4ин ако оба4е и хареса и се обясни ж лубов и ще си покже Касмет
    и ас това си мисля да направя и ще го направя ...

Но да ви кажа още някои неща за нея и мен

ас съм етно от наи известните момчета в учелище може да се каже че сам и малко холиган ... тя ми каза ако се промениш може и да стане нещо между нас ... според мен ас съм се променил ...

тя е една от наи красивите момичета в училище малко е лигава но на мен това ми харесва...

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от XtraBrite
    и ас това си мисля да направя и ще го направя ...

Но да ви кажа още някои неща за нея и мен

ас съм етно от наи известните момчета в учелище може да се каже че сам и малко холиган ... тя ми каза ако се промениш може и да стане нещо между нас ... според мен ас съм се променил ...

тя е една от наи красивите момичета в училище малко е лигава но на мен това ми харесва...
    Еми тогава се промени..Не бъди хулиган..

П.С - Това че,ти си един от известните момчета = не мисля,че ще промени нещо

П.С 2 - ИЗвини й се..
    Хайде..Успех

всичко е лесно на думи но реално е толкова трудно ...

охх проблема стана по голям ся е тръгнала с някакъф иван и маи маи ше се намесва силата тука как мислите да го пребия ли ???

Град
    Русе
    охх проблема стана по голям ся е тръгнала с някакъф иван и маи маи ше се намесва силата тука как мислите да го пребия ли ???
    Не..Насилието няма да реши нищо..А и щом е тръгнала с него,явно има чувство към този Иван..
    Най-добре не се меси..Намери си друга.. (мое мнение)

абе наи добре 1 хубав тушаник и да разбере ас на кво съм способен за нея ....

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy
    пречукай го тоя
    СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

абе наи добре 1 хубав тушаник и да разбере ас на кво съм способен за нея ....
    Абе ти луд ли си?

Защо винаги хората обвиняват хората от същия пол? Не можеш ли просто да разбереш че просто те е зарязала и точка? Какво има да й се доказваш още? Пък и пичагата с когото е, той какво ти е виновен, че чак и да го биеш? Харесал я е, тя го е харесала? Какви сметки имаш с него за уреждане? Или май говориш и ти наизуст?

Смени мацката, пич! Тя не е за теб!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си