.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: GOSSIP GIRL

GOSSIP GIRL

Така нека поговорим за най-нашумялата част от ежедневието на по-готините тiйнове сега! След като всички говорят за Клюкарката започна да предизвиква огромен интерс и у мен.Изведнъж се оказа че всичките ми приятели и техни приятели и т н са гледали до 3 ти сезон и с нетърпения очакват продължението му.Оказва се че това новооткритие започва да застрашава дори всеизвестния "The O.C." чието описание започва с думите "не,просто няма как да си не си гледал кварталът на богатите...ти не си нищо съществено ако не си гледал всичките сезони,просто не си осъзнал живота си " Смешно и глупаво-но факт.Поне за "Горен Иист Саит" както споменават в GOSSIP GIRL .Естесвено изтеглих си го и аз и но съвсем на скоро.Да си призная до 10 епизод на 1 сезон съм и наистина ми е интересно.Само че малко ме обърква факта на колко всъщност са Сарина,Блеар,Неит,Дан и т н. и всъщност какво е мнението ви за Gossip Girl?

И аз съм фенка, ама не съм се вманячила чак толкова. Гледам го като имам времеи тъй, а героите във сериала играят като 16 годи6ни, в реалния живот са 19+ . А тея Ерик и Джени са 14 в сериала иначе всички са по-големи.

Град
    София
    Аз съм пристрастена към този сериал. Много ми харесва и всяка седмица го чакам да излезе в нета за да си го сваля !
    Just_2_Smile =]

Most of our life is a series of images. They pass us by like towns on the highway. But sometimes a moment stuns us as it happens...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    гледам го
    сега съм по средата на 2ри сезон, но скоро не съм си теглила нови серии
    хубаво е филмчето, различно от доста други
    има 100 такива теми...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

мм...И аз съм фенка
    ...There's nothing like you and I....

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Много е добро сериалчето! Когато си пуснах първата серия на първи сезон беше от скука, защото нямаше какво друго да гледам и честно казано очаквах поредната боза, но този сериал надмина всичките ми очаквания... Просто е страхотен! За мен дори е по-добър от Кварталът на богатите и ОТН... Общи взето във всяка серия се завъртат около 2-3 интриги и те държат в напрежение до последно... Следя си го и всяка седмица с нетърпение очаквам следващият епизод... За сега сериалчето върви перфектно, но дано само не го развалят като ОТН... Ще бъде много жалко
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Еми да ви кажа книгите са десетина и явно доста дълъг ще излезе сериала Иначе определено е добър. Любимият ми герой - Нейт, взе нещо да запада, а пък при Чък точно обратното стана
    Audio ergo sum

Мега фен Аватара на vagarious
    Чък
    Нейт
    Серина
    Блеър

Сериалчето е супер готино и както казаха преди мен - дано не го развалят, както стана с Трий Хил, които междудругото за мен си остава Тhe Best!
    Big or small, lies are lies!

Мойте любими са Чък и Блеър

Много готино сериалче, през лятото не можех да спра да го гледам. Интересен е, знаят как да заплетат интригата, абе хора с въображение са го правили този сериал.

Върховен сериал. В момента следя него, ОТХ, 90210 и гриик, но само гг ме забавлява истински.във всяка серия има толкова интриги и тайни.
    не знаех, че сериалът се прави по книги....
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мега фен Аватара на December
    O това е любимият ми сериал Първия сезон ми беше малко скучен в сравнение с другите.Много ми харесва цялата тая история със сериала,да гледам снобарските събираяния
    СПОЙЛЕР(или както там се казва мн не съм запозната) Втория сезон мн ми хареса със сичката тая драма на чък и блеър най-накрая да си го кажат тва обичам те,но накрая беше мн яко.Ревщто което Джени направи на 9 серия беше просто жестоко!Тя самата много израсна във втория сезон.(а и Чък след смъртта на баща му също имаше нква промяна)Харесва ми,че не гледа да подражава на Блеър и другите.А пък за дан и Сирина направо ми стана смешно колко пъти ще се разделят и събират. Сега третия сезон също кърти(дори тази вечер ще гледам една серия) Блеър искам да видя как ще се справи с колежа.А с Чък са направо като съпръг и съпруга Джени доколкото виждам малко се променя към лошо.доста й се замаяла главата със тея кралици ала бала (аз съм само на 6 епизод,нз какво става нататъка) Серина ми е скучна сега.Чък също,а не ми харесва оная Бони(не съм сигурна за името?) с която излиза. Общо взето това е засега

Като цяло сериала е супер!!! Във всеки епозод се случва нещо интересно ,няма застой ато в "Дързост и красота". Харесва ми също,че не можеш да предположиш какво ще се случи на края на серията.Як си е сериала.Кърти мивки,плочки,траби и кво ли още не
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от December
    Като цяло сериала е супер!!! Във всеки епозод се случва нещо интересно ,няма застой ато в "Дързост и красота". Харесва ми също,че не можеш да предположиш какво ще се случи на края на серията.Як си е сериала.Кърти мивки,плочки,траби и кво ли още не
    хахахаха че то в 'Дързост и красота' едно нещо се развива 2 години -буквално

Мда и на мен ми харесва, но го гледам още от началото на първи сезон и с времето почнах да следя и други серияли, които ме грабнаха повече.

Фен съм му .......един от любимите ми е ,мога да кажа... чакам да излезе целия 3-ти сезон и почвам да го гледам

^ че той 3 сезон вече има около десетина серии
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Бързаш, бързаш Написал е, че чака да излезе целият сезон :Р
    Audio ergo sum

О,да объркала съм се. И аз уж щях да чакам(както чаках за втория сезон) обаче този път изгледах няколко трейлъра и просто не се сдържах да почна!

Град
    ....in the rain...
    тая беше първата тема за Госип гърл която намерих, така че ще го кажа тук...дават 1ви сезон по Нова Тв мисля, че го дават на обяд, но нз кога и в момента го повтарят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си