- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Негова,а всъщност чужда ..
И как,ако мога да знам,ще погледнеш отново "твоето момче" в очите?!
Казах го,защото според някой съфоромници мен ми да ги барам за куроветеПървоначално написано от LadyV
)
ла-ла-ла
Първоначално написано от eminemfenka
То така се разбира от темата ти.Така си го написала,а сега се оправдаваш![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Не се оправдавам..
Мислих много и се реших.. Наистина няма смисъл да се занимавам с ''убавеца'' трябваше да съм на купон с него но аз избрах да съм с моето момче..
А у убавеца си има приятелка.. от полувин година но нещата залитат.. по - добре да не съм тази която ще развали две подрастващи връзки![]()
ла-ла-ла
Първоначално написано от eminemfenka
![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
К'урви мръсни! xD
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Поговорете си за тая вечер.Обясни му,че си била пияна и нищо не си мислила сериозно.Гледай го право в очите,докато го правиш , ако си го искаш обратно.Потърси му прошка за това.И после сама си прецени дали трябва да правиш такива работи отново.Имаш си глава на раменете , използвай я рационално.
П.С. - Еминем. Поздравче http://vbox7.com/play:9ae4e0d9
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
то4но не се ебавай с твоя заради 4уждия така е мн гадно слу4вало ми се е подобно с едно моми4е бяхме по4ти гаджета но тя пожела на едни танци да танцува с др мом4е а другото мом4е не бе6е педерас но бе6е известен с този прякор бе6е (мека китка) и мн ме изнерви тва ние с нея толкоа мн сме си писали говорели и най - накрая тва да ми го изтупа напраоооПървоначално написано от haritov
![]()