.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Незнам как да постъпя ...

````

Извинявай, мисля че си досадник и й е писнало от теб

Също съм се замислял затова спрях да и пиша в скайп и сега тя винаги почва първа да ми пише , също така вчера пробвах да не досаждам и седнах отзаде и веднага ме извика и ми се разсърди щото не дойдох първия час при нея , а втория ...

Аха, не и досаждай, дори може да се позарибяваш с приятелките й, за да те поревнува малко, но не прекалявай....

Какво да направиш ли ? ... Ами най-добре ще е да поговориш с нея! Престраши се и го направи ! Според мен не си и безразличен и има някакви симпатии към теб ! Явно и тя е объркана,както и ти в момента.. !

Ем иди я питай, кво стоиш по форумите, като отчаян, какъвто съм аз сега !

Спокойно, след 2 седмици минава ....

Ама дайте някакви съвети .. Да се одръпна да видя дали ще дойде при мене ли какво да направя? Как да проверя дали чувства нещо към мене ?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    ако си и правил достатъ4но намеци мисля 4е тя знае 4е я харесва6 и 6том се държи приятелски зна4и те възприема само като приятел.А и какво ако рискува6 да я попита6??

И кво като те одреже ...? Have a nice day...thank you, the same to you .... И тва е

Тогава я целуни изненадващо, ако има чувства, няма да говори, а да действа !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ем и ти като кученце тичаш.

Нормално е да те разиграва, те жените са такива. като им дадеш власт и веднага злоупотребяват
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ултра хуулс, пък една путkа те върти на малкия пръст майна, ни тъ бивъ.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Действай! Дори и да те отреже..просто си загубил битката,но не и войната..Няма да се отказваш лесно..но смятам,че щом се държи така определено има някакви чувства към теб!
    Ако разберете границите на своите възможности, ще можете да действате в съгласие с тях, вместо да ги оставяте да работят против вас и да ви се пречкат, което впрочем те правят винаги, когато ги пренебрегвате, независимо дали го съзнавате или не. И едва тогава ще установите, че ограничените ви възможности могат да се окажат вашата сила. Б.Хоф

Ако някой админ може да лок темата ще съм му благодарен.Редактирах си съобщенията защото се притеснявам да не влиза тук , и ми знае регистрацията ще ме разбере без проблем.Мерси за съветите на всички .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си