.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Безизходица

Голяма каша се забърка ... Момичето,което харесвам и мислех с нея да се забия на нова година се заби с един мой приятел (приятел е силно казано).Той не знаe,че я харесвах иначе не би се забил с нея,но ... Та този моя приятел е пълен боклук (гледам много да не движа с него,но иначе е пичага и си лафим от време на време).Тя не знае,че той е такъв боклук... в момента той има приятелка (не съм 100% сигурен),на която приятелка и изневеряваше всеки ден ... в момента изневерява и на момичето,което харесвам (тя ми е приятелка).Освен всичко това той е и наркоман ... Сега нямам никаква представа какво да правя... да кажа на момичето,че той е пълен боклук,да и кажа че имам чувства към нея,да си мълча и да търпя? Не знам ... просто нямам думи ... А всъщност момичето го харесвам адски много,не мога да спра да мисля за нея и в момента се чувствам много зле като знам какво е станало.

Re: Безизходица

прецени на кого държиш повече.. в твоя случай мисля, че е момичето и тъй като този въпросният ти приятел най-малкото, че е наркоман, опитай се да предпазиш момичето, като и кажеш как седят нещата и какъв е той..а чувствата ги остави за по-късно!

Кажи й как стоят нещата с този твой приятел,но не прибързвай да й казваш за чувствата си,защото ще излезе така,че все едно искаш да ги разделиш.Изчакай и ако се разделят я подкрепяй повече,бъди до нея и след това й признай за чувствата си.

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    филмааа е голям
    еми според мен е по добре поговориш с нея но не да я плаши ..предопреди я .. чувствата ги остави за по късно .. за този момент се опитай да я предпазиш по някакъв начин..успех
    If I played you like a toy?

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Кажи й как стоят нещата с този твой приятел,но не прибързвай да й казваш за чувствата си,защото ще излезе така,че все едно искаш да ги разделиш.Изчакай и ако се разделят я подкрепяй повече,бъди до нея и след това й признай за чувствата си.
    и ако наистина е боклук тя сигурно знае

Град
    Hueco Mundo
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    и ако наистина е боклук тя сигурно знае

Освен ако тя също не е... боклук...

Кажи и всичко ,което знаеш за него!
    Ще и стане супер хубаво и ще оцени,че те е грижа за нея!
    tAke a dIrty pIcture

слушай бе пикльооо... научи се да пишеш грамотно и ясно,шот нищо не ти се разбира.ходи го изчукай него. тва е много по-пълноценна връзка

амииииииии ти си момчето и ти трябва да започнеш пръв и в никакъв случай не трябва да търпиш и как разбра , че тоя пич е наркоман ?
    (:

Говори с нея. Важно е да узнае, що за човек е онзи, пък и ще набереш точки.

It's too late...

Доста деликатно трябва да й обясниш как стоят нещата, за да не си помисли, че си измисляш, защото искаш да ги разделиш.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си