.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

пак тези родители

здравейте, изкам да споделя за проблема с мойте родители.И така проблемът е че не ме пускат да излизам сама, това много ме тормози много сме се карали на тази тема.Опитах всичко, показах им че съм отговорна, че могат да ми имат доверие , говорихме карахме се но нищо не помага.С много овещания става сичко и лятото ме карат в 20:00 да съм в къщи, а зимата ... Ето вчера отново се скарахме, защото изках да обядвам с няколко приятелки навън а не ме пуснаха а пицарията не е чак толкова далеч от нас.Казват че ми имат доверие, но ги е страх да излизам сама, защото се случвали толкова неща ... : (Помогнете ми, как да ги обедя?

едит: на 12 години съм
    едит2:нямат проблем с компанията ми просто...

Фен
    Град
    Sofia
    Не се занасяй! В 8 е достатъчно тъмно и късно зимата, виж лятото може да ти отпускат още половин-един час ако си по-наблизо ама на 12 намаш работа по места,където става интересно след 20-21 часа. На тая възраст си откровено казано беззащитна все още и не можеш да се пазиш от такива неща за каквито ваще си мислят.На обяда са можели да те пуснат ...И аз се сърдя като не ме пускат тук и там (да, случва се на всички), но никога не съм се прибирал след 11 сам(на 17 съм).А ти за какъв вечерен час пледираш?
    П.П. за "овещавам не съм сигурен,ама "обедя" определено се пише с "у"
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

имах предвид че зимата изобщо не ме пуускат.А за лятото много ми е тъпо защото само аз си тръгвам в 8 часа колко време спориммми пак

Фен
    Град
    Sofia
    Да де ама нали под 14 вечерният час е до 8... та ако си навънка по тва време ваще могат да ги глобят и честно казано и аз мисля че сама (без някой по-голям) не трябва да си извън къщи по тва време.Още ти е рано.
    Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !

Град
    In the middle of Nowhere
    На 12 и аз се прибирах в 8,напълно достатъчно ти е...Сега съм на 15(не че съм много голяма) и не седя до по-късно от 7,не че не пускат,просто няма какво да правя...Ти на дискотеки ли ще ходиш,по гаджета ли?Не мога да те разбера...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Уфф .. аз съм на 14 .. лят0т0 ме пускат д0 9 часа,а сега даже не ме пуснаха да 0тида на диск0тека със съучениците и класната ..

а от училще ми дават ама много се изнервих като не ме пуснаха да обядвам с приятели!!!Казаха че може ако ме карат с колатта до там имало ледове било студено,а и такива неща се били случвали..Ама казах че не сичките ми приятели отидоха нали заедно пеша само аз...да не са умрели?!Родителите им е една дума ги пуснаха а мен...иИ се пак коледа нали очаквах сега нали празници да ме пуснат да се почерпим ама...Говорят ми че ако били те собственици дори нямало да ни пуснат в заведението много малки сме били и ттн.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Радвай се, че имаш толкова отговорни родители...
    Поздрави ги от мен.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Поздрави родителите си от мен.Браво на тях.Момиче,аз съм тренирал кикбокс 5 години и пак ме е страх да излизам след 9 и половина.Какво те кара да мислиш,че родителите ти ще те пуснат до късне като си на 12 години?Къде ще ходиш толкова?????
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ама ти си на 12..кво се оплакваш...и без тва вечерния ти час е до 8,а през зимата найстина няма кво да правиш навън . Можело е да те пуснат наобяд да излезеш,но за да се притесняват толкова сигурно имат причина

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    ОМГ..Ама ти си само на 12 години и искаш да те пуснат до сутринта ли ? пфф....Нормално си е да те пуснат до 20:00 часа..Порасни още малко и ще ти разрешат да стоиш до по-късно..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

И аз съм на 12,но лятото родитилите ми ме пускаха до 11-12 на вън(в компанията момиче бях само аз,другите бяха момчета но по 14-16),затова смятам че родитилите на авторката биха могли да я пускат до по-късно

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Родителите ти са си напълно прави, ти си на 12 все пак, какво искаш?
    Доверието няма нищо общо в случая - тях не ги е страх от това какво можеш да направиш ти, а какво може да ти се случи.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Абе какво ги слушаш бе ;D аз на 12 преди 3-4 сутринта незнаех къде живея направо най много да изядеш 2-3 шамара после ще свикнат

Мега фен Аватара на vagarious
    Цитирай Първоначално написано от pe6osa
    Абе какво ги слушаш бе ;D аз на 12 преди 3-4 сутринта незнаех къде живея направо най много да изядеш 2-3 шамара после ще свикнат
    Пф, защо й казваш такива неща!?!?Нали знаеш, че въобще не е това начина.

Иначе, аз когато бях на 12 даже не излизах толкова често, какво остава да е след 20:00ч.Спокойно.И това време ще дойде,когато ще си имаш пълна свобода, но тогава ще искаш някой друг да държи отговорност за действията ти.Незнам, като ги слушаш тези неща по новините, не те ли хваща страх!?Мен лично си ме е страх, даже много, а какво остава за теб?!Недей така, знаеш, че всичко е за твое добро и ще го разбереш.А това за обяда - да, прекалили са, но какво да правиш.Научих едно:"докато съм под техния покрив, ще правя каквото кажат."
    Big or small, lies are lies!

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora

Re: пак тези родители

Цитирай Първоначално написано от stelit0o0o0o0
    здравейте, изкам да споделя за проблема с мойте родители.И така проблемът е че не ме пускат да излизам сама, това много ме тормози много сме се карали на тази тема.Опитах всичко, показах им че съм отговорна, че могат да ми имат доверие , говорихме карахме се но нищо не помага.С много овещания става сичко и лятото ме карат в 20:00 да съм в къщи, а зимата ... Ето вчера отново се скарахме, защото изках да обядвам с няколко приятелки навън а не ме пуснаха а пицарията не е чак толкова далеч от нас.Казват че ми имат доверие, но ги е страх да излизам сама, защото се случвали толкова неща ... : (Помогнете ми, как да ги обедя?

едит: на 12 години съм
    едит2:нямат проблем с компанията ми просто...
    още си малка разбирам ваще се пан доре и мене ме пускаха повече кат бях на 12
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Поздрави ги от мен.
    напълно съм съгласен.. може да не го оценяваш но си късметлийка че родителите ти не са безотговорни
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Голям фен Аватара на FantaMen
    На 16 съм и лятото като се има предвид че живея на морето... се прибирам към 12... на 12 като съм бил даже не помня и лятото дали съм стоял до 8 чесно да ти кажа поне винаги играх пред вкъщи.. А ти си на 12 и искаш по пицарии и насам натам да ходиш Зимата се стъмва в 16:54 как искаш да си навън дори до 18:00 часа... Стани на 14 и тогава пак обсъди вечерния ти час но на тази възраст може да бъдеш прекалено лесна "мишена" за всеки !!!!
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

Това, че ти имат доверие не значи, че имат и на околните.
    Изчакай 2-3 години, не са толкова много и тогава 20ч. си е напълно нормално време зимата за 12 годишна, даже дори е малко прекалено. Аз на 12 бях до 18:30 зимата, а лятото до 22, обаче си играх пред блока и ме виждаха винаги.
    Pure white

зимата не ме пускат да излизам ваобще,а лятото е добре не съм пред блока да ме виждат ама се пак...

здр

Споко по добре така от колкото да се чудиш какво да правиш отколкотп да имаш много време а да не знаеш какво да правиш

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    ОМГ..Ама ти си само на 12 години и искаш да те пуснат до сутринта ли ? пфф....Нормално си е да те пуснат до 20:00 часа..Порасни още малко и ще ти разрешат да стоиш до по-късно..
    Аз като бях на 12 и до 20:00 не ме пускаха .. хем тогава по-други времена бяха

Поздрави ги от мен.
    Точно така!
    Трябва да се радваш че са толкова загрижени за теб.
    Разбирам недоволството ти но постави се на тяхно място.Не бързай-Има веме да излизаш и до 10 и до 12 и до сутринта,всичко с времето си.А това за пицарията е наистина малко гадно,но щом така са решили..явно има за какво да се притесняват,не знам.

ПП:Впрочем аз на 12 не помня да съм излизала някъде по дискотеки,събирания и т.н..Все още е рано,тогава все още играех пред нас на мижичка.

Цитирай Първоначално написано от Stef93
    Поздрави ги от мен.
    Точно така!
    Трябва да се радваш че са толкова загрижени за теб.
    Разбирам недоволството ти но постави се на тяхно място.Не бързай-Има веме да излизаш и до 10 и до 12 и до сутринта,всичко с времето си.А това за пицарията е наистина малко гадно,но щом така са решили..явно има за какво да се притесняват,не знам.

ПП:Впрочем аз на 12 не помня да съм излизала някъде по дискотеки,събирания и т.н..Все още е рано,тогава все още играех пред нас на мижичка.
    и аз на 12 още на кукли и на криеница играех .. днешната младеш вече .. след време на 10 ще тръгнат да се женят /те 'ромите' и сега го прават но ../

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Е, почакай де, ти си само на 12 още..
    Аз към 9 и 30 едвам излизам до магазина, който е на две крачки от вкъщи...
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си