- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво ви донесе Дядо Коледа ;d
Има теми от рода ''Какво искате да ви донесе стареца'' и аз реших да направя тема, в която да споделите какво сте получили и дали сте получили това, което искахте..![]()
![]()
![]()
дам получих това което изках!!!
GSMкойто ми купиха по-рано но пак е за коледа
много пухкаво домашно анцункче и пантовки=комплект
и един пуловер
![]()
![]()
![]()
Часовник
Един Суитчър
Обувки
лост и тежести![]()
НЕФТОХИМИК
еми дадоха ми пари по-рано...беше ми кеф амааа сега някак няма никаква изненада, няма коледно настроение, емоция от чакането на подаръка....губи се смисъл....
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ново компчеHYUNDAI
Сега и по нова година ще събера доста парички от баби и дядовци и т.н. и ще видим кво ще си купувам
![]()
От тате 60 лв.
От кака 2 лака ,печат за нокти, парфюм,и рол он
От баба чорапи 2 вида ,гланц,спирала,балсам,корал ,потник
От вуйчо зелено яке
И чакам мама да си дойде за да видим (:
пари,Syoss,парфюм,дрехи..![]()
Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )
прежда за шал и шапка
20 лв
Изгубеният символ /Дан Браун/
шоколад
/от баба и дядо още не съм си видяла подаръците/![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мечтаната книга-"Изгубеният Символ" (Дан Браун) <3.
Спирала (адскатааа),гланц,червило,несесер,клю одържател
,ебати яките чорапии
![]()
ии карта с памет за джи-си-ема,пижамка,блузка и лакомства + 20лв. Това за сега.Ще видим на обяд,като отидем при баба какво ще става.
![]()
зелени лещи, чадърче, албум, спирала, гланц и т.н.
но от зелените лещи съм най - доволна![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Защо толкова рано са ви дадени подаръците ?![]()
Ние си разменяме вечер след вечерята.. хм.
Но все пак..
Иначе аз имам нов парфюм, 70лв, гердан, порцеланов Дядо Коледа, помагало по английски, книга (на английски), пуловер, ужасно много лакомства.. Май е това![]()
Част от тези подаръци са ми от класа, когато празнувахме на 22-ри и тогава си разменяхме подаръците. Другите са от роднини с които се видяхме вчера.
А семейството довечера ще си разменяме.
И спря да се върти за миг земята..
телефон,парфюм,гланц,спира а,пари,крем-дегримьор...ии чакаме ощее![]()
пръстен,още едни ботушки,още едно яке и от баба предполагам пижамамноого съм доволна ,ама ще има още скоро
Гривничка и обици сребърни (комплект),слаааааадки неща ,тетрадки(ама супер яки),ъъм още ще получавам от баба дядо и други.Тея са от мама ии иначе от приятели-два пръстена,висулка сърце,медальон сърце
,ъъм друго не се сещам
![]()
ПС-забравих да кажа че от мама имам извивачка за мигли и фон дьо тен![]()
Нов телефон.![]()
You are broken, I can fix you...
Пари
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Казах на нашите че не искам нищо смисъл имам си всичко необходимо което ми трябва...![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Лаптоп и пари, доста пари. И днес още. Доволен съм. Тази Коледа доста доходна ми се оказа.![]()
В у4илище като си разменяхме подаръци-мн готино сувенир4е от една фр..ии пари..засега е това..
Пояс с делфинче.
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
На мен ми ги носи дядо Мраз на Нова година. Всъщност, довечера ще получа от гаджето и от родителите му, а аз си купих подаръците преди 2-3 дни.
От мъжа ще имам: секси бельо (чорапи, прашки, корсет) и блуза - това аз поне знам, де.
От техните - калци, мишка (компютърна) и портмоне.
От мама и тати - блуза (и от баба и дядо също) и другото не знам. Нещо дребно ще да е, че криза.
От кака и приятеля й също не знам, но предполагам козметика.
По-интересно е какво ще подаря. Днес на свекърите с Иво ще подарим уред за готвене на пара. На НГ на наште - пасатор и чопър в 1 уред. За кака и мъжа й - чаршафи с тигров десен.
За мъжо съм взела сак, който има и колелца и дръжа. Абе нещо средно между сак и куфар. Ще го напълня с вино, плодове и шоколад...Те това е.
Родителите ми дадоха и пари, за да си купя риза, но това е по друг повод. Купиха ми и костюм пред 2-3 седмици. За това и даровете са по-малки.
П.С.Явно при нас кризата е жестока като ви чета подаръците. Аз обаче получих най-големия миналата седмица - безрезервната им и всеотдайна подкрепа, съпричастност и помощ през 3-те кошмарни дни 16, 17 и 18 декември. Това беше по-важно за мен, отколкото всеки дар.
Всъщност миналата седмица получих и друг страхотен подарък от любимия - мой портрет, нарисуван от него.