- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на 14 .. не съм готова
Първоначално написано от giveupbitch
не се изказвай неподготвен,прасе
Обичаме да шибаме яко жените !ПЗ алл
Първоначално написано от silwinka
![]()
като не си готова, не го прави!
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Щом не си готова не го прави ! .. Ако той толкова те притиска спри да му говориш и ще му мине мерака![]()
Я преведи, че нещо не разбрах.Първоначално написано от FancyGirl
По темата: ми рано ти е, по-добре го остави тоя, видяло се е къв е
Когато не се чувстваш готова защо трябва да го правиш?
Ти не го обичаш и той не те обича,малко ще е необичайно на тази възраст да имате пълноценна връзка.
Приеми,че е просто заради секса и ако не искаш още 5-10 като него да те използват го зарежи. Все ще си намери коя да изчука.
А ти си гледай живота и открий някой,който не иска само това от теб.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Не прави нещо, което не искаш, и за което не се чувстваш готова, само и само да си в кюпа, като останалите малки кифли.
Big or small, lies are lies!
темата не е за тук
П.Т.: ми пусни му,предлагам ти без презерватив,по възможност нека се изпразни в теб..
и дано и той няма опит в секса,за да стане перфектно..
след това ви предлагам да се ожените,хем ще си имате и бебе...![]()
Стига сте се водили по някакви наложени от развратните лапета стереотипи.Приемете,че секс не се прави тогава,когато някой е казал,че е нормално,а тогава когато се чувстваш готов и го искаш.След като задаваш такъв въпрос,значи наистина не си готова и или му го кажи или го оставяй x]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
тоя иска само да те боцне заражи гооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахаПървоначално написано от rusoto_baby_f
но пусни му да те поразклати
така 6те заздравите връзката си
![]()
Ами не го прави ?! ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО ДА КАЖЕШ НЕ НА МАЗНИЯ ПЕДОФИЛ, С КОЙТО СИ ТРЪГНАЛА ?!!?![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
---------------------Първоначално написано от ElinoOor
Може да изчука всяка,която иска - много са такива.Като не си готова , недей ... това не се прави на точно определена възраст,когато си готов-тогава.Явно ти още не си . Тогава недей.Покажи му , че може да не си само за ден или два. Успех !![]()
Smile like you've never been hurt ! : ))
Fuck u for leaving me ...
when I fucking needed u .![]()
Нощем все още си мисля за теб..
Въпроса е ти дали искаш ако не искаш го отложете но според мен той е само зарадеи секса с тебПървоначално написано от Imperfect
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Еми като не се чувстваш готова - не го прави! А и ако той ти гожори само за СЕКС, значи е стеб само за да му пуснеш![]()
Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!]
..
Кико
Ех, значи.. като не си готова какво ни питаш?Ще го направиш когато си готова, а не когато е НОРМАЛНО, защото такова нещо тук няма.А пък и тоя май е с теб само заради секса.Оставяй го.. ако ти говори само за секс.Ако те обича и иска да бъде с теб.. ще те изчака, ще чака толкова, колкото е нужно.
![]()
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Ми какво толкова се чудиш? НЕ ГО ПРАВИ! Щом не си готова съвсем. Пък и да, рано е на 14 годишна възраст да се започва полов живот. Има време за това.
~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~
Първоначално написано от Luciernaga
![]()
няма кво и аз да се повтарям ... отговора ти е в самия въпрос![]()
Щом не си готова , не го прави . Ако той наистина има чувства към теб - ще чака .
Memento mei, memini tui!
той ако е стойностен мъж (в случая момче) нямаше да ти казва кога било нормално да правите секс, а щеше да те пита ТИ кога си готова...неговата работа е да гледа на ТЕБ да ти е добре и да се чувствш сигурна и спокойна с него
Като не си готова и нямаш желание не го прави, девствеността е важно нещо, трябва да е с правилния човек, когато я губиш!
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Ако те обича,ще те изчака или поне няма да те притиска всеки път,ако не продължавай напред![]()
Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!
рано ти е![]()