- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на 14 .. не съм готова
аха , да рано ти е . Не мисля , че момиче на твоята възраст е готово за такава голяма стъпка. Но и темата не е за тук . :P
(:
Поредния ЕГОИСТ....
It's too late...
Не прави нищо, за което не си сигурна, още ти е рано. Ако момчето те обича, ще те чака, ако не-очевидно е с теб само заради секса.
Рано ти е, изчакй някоя др годинка още..
така и аз съм на 14, но вече не съм девствена и не савщжелявам за това, което направих...с момчето, което го направих чаках около 6-7 месеца, за да знам че ще е внимателен с мен.Другото, което е аз сама прецених че сам готова, а не го направих просто, за да не ме зареже.Така че, моят съвет е ако не си готова не го прави!![]()
Не си готова => не го правиш ! Момчето иска да го направите въпреки че си му казала че не си готова => теглиш му майните и си намираш едно добро за теб момче което да те уважава и да не иска да секс от теб и това еколко е лесно и простичко само
There is no right or wrong, only fun or boring
нее е за тук
![]()
DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)
като не си готова му кажи..и си малка за секс още
АКО ТЕ ОБИЧАШЕ ИСТИНСКИ изобщо нямаше да ти намекне за секс![]()
зарязвай го ..и айде авторке пиши какво е станало :P
![]()
всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp
Ми изобщо не се е видяло. Това, че момчето си го иска и говори за тва не означава, че ще я отреже примерно, ако тя не му пусне. Не винаги това, че искаш секс от приятелката си /което според мен е напълно нормално... не е ли?Първоначално написано от giveupbitch
/ те прави загорял идиот, който мисли само за това.
По въпроса : Няма значение на колко си. В момента не се чувстваш готова - какво повече искаш? Щом не щеш, значи не щеш. Годините са последното, което трябва да те пиртеснява. Само не прави секс като повечето хора, защото смяташ, че вече си закъсняла!![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
щом питаш,значи не си.
Трябва да го искаш - било то само като физически акт или и като нещо повече.
Трябва да знаеш,че искаш да го направиш и се чувстваш сигурна - тогава не би имало значение на колко си.
Ако смяташ,че нямаш желание - значи не си.Кажи му го и би трябвало да те разбере,ако ли не - поне да не си губите времето,взаимно.
м не си уцелила раздела, но по темата
и аз мисля, че ти е рано.. вземи скъсай с него,
ако те цени ще може да кара и без секс с теб
Просто аз
слушай и се доверявай само и единствено на себе си относно това![]()
Помисли си дали ти си готова и дали го искаш !
Те някои момиченца са готови да правят секс на по 12 години,но щом ти не си не можеш да се насилиш да го правиш!
Кажи му и ако те разбере значи те цени и ще почака,ако ли не може би иска просто да те пробва...![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Щом не си готова - не го прави. Просто е..![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Първоначално написано от gabiiTu
Ами ако не се чувстваш готова-недей да го правиш! Все пак си само на 14 имаш още доста време и опит, които да натрупаш, за да бъдеш готова за секс !![]()
сама си каза не си готова - зарежи го тоя,вижда се, че само заради това е с теб.А относно това дали е нормално след 4-5 месеца да го направите ти го е казал,за да го направите очевидно,правиш го - когато се чувстваш готова,по филмите на 3тата среща го правят,нали знаеша познавам и едни,които ходат от 2 год някъде и не са го правили и момчето не го е искал,знае, че тя не е готова, и че ако поиска ще скъсат,понеже тя не може да му даде каквото иска
По принцип е нормално след 4-5 месеца връзка да правиш секс с половинката си. Но ти си още на 14.. Рано е за секс (а и сама си казваш че ти е рано). Ако прекалено много ти говори за секс му обясни че ти не искаш да правиш секс с него поради причината че не си достатъчно пораснала .. Ако не те разбере го зарежи. Не е последното момче на светаПървоначално написано от Imperfect
![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Недей да правиш нещо, което не искаш..поговори с него![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
ммм според мен... изчакай..п0дх0дящото м0мче..смисал... трябва да се увериш че е т0зи ч0века с к0йто0 искаш да ти е първият път =) .. 14 е малка възраст според мен за секс.. пък ак0 м0мчето също е колкото тебе... н0рмално е тка да ти талк защото иска да види кво е уд0в0лствие ... а ак0 е п0-г0лям.. и г0 е правил вече..м0же би г0 прави само0 за бр0йката ;]] .. де а знам..![]()
1. Щом чувстваш, че не си готова не го прави.
2. Според мен си малка и незнам що за приятел имаш за да иска това от теб
3. А що се отнася за периода на ваща връзка, според мен няма значение важното е да го искаш без значение дали сте от един месец или ена година ......
Авторката, щом от 24 досега не е писала, значи си е решила проблема.![]()