.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 90

Hybrid View

аха , да рано ти е . Не мисля , че момиче на твоята възраст е готово за такава голяма стъпка. Но и темата не е за тук . :P
    (:

Поредния ЕГОИСТ....
    It's too late...

Не прави нищо, за което не си сигурна, още ти е рано. Ако момчето те обича, ще те чака, ако не-очевидно е с теб само заради секса.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Рано ти е, изчакй някоя др годинка още..

Голям фен Аватара на azida
    така и аз съм на 14, но вече не съм девствена и не савщжелявам за това, което направих...с момчето, което го направих чаках около 6-7 месеца, за да знам че ще е внимателен с мен.Другото, което е аз сама прецених че сам готова, а не го направих просто, за да не ме зареже.Така че, моят съвет е ако не си готова не го прави!

Град
    Таити
    Не си готова => не го правиш ! Момчето иска да го направите въпреки че си му казала че не си готова => теглиш му майните и си намираш едно добро за теб момче което да те уважава и да не иска да секс от теб и това е колко е лесно и простичко само
    There is no right or wrong, only fun or boring

нее е за тук
    DeTee saM i dEte 6tee sI ostaNA s s1shtIte deCki me4tI (sun)

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    като не си готова му кажи..и си малка за секс още

АКО ТЕ ОБИЧАШЕ ИСТИНСКИ изобщо нямаше да ти намекне за секс
    зарязвай го .. и айде авторке пиши какво е станало :P
    всичку ` к0ето не те убива те прави по силен .. !! ;pp

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от giveupbitch
    еми,щом не си готова-няма..мани го тоя загорелия..то се е видяло,че само за тва е с теб.
    Ми изобщо не се е видяло. Това, че момчето си го иска и говори за тва не означава, че ще я отреже примерно, ако тя не му пусне. Не винаги това, че искаш секс от приятелката си /което според мен е напълно нормално... не е ли? / те прави загорял идиот, който мисли само за това.

По въпроса : Няма значение на колко си. В момента не се чувстваш готова - какво повече искаш? Щом не щеш, значи не щеш. Годините са последното, което трябва да те пиртеснява. Само не прави секс като повечето хора, защото смяташ, че вече си закъсняла!
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

щом питаш,значи не си.
    Трябва да го искаш - било то само като физически акт или и като нещо повече.
    Трябва да знаеш,че искаш да го направиш и се чувстваш сигурна - тогава не би имало значение на колко си.

Ако смяташ,че нямаш желание - значи не си.Кажи му го и би трябвало да те разбере,ако ли не - поне да не си губите времето,взаимно.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ако те обича ще чака, докато си готова

Град
    [На Метри От Земята]
    м не си уцелила раздела, но по темата
    и аз мисля, че ти е рано.. вземи скъсай с него,
    ако те цени ще може да кара и без секс с теб
    Просто аз

Guest
    слушай и се доверявай само и единствено на себе си относно това

Помисли си дали ти си готова и дали го искаш !
    Те някои момиченца са готови да правят секс на по 12 години,но щом ти не си не можеш да се насилиш да го правиш!
    Кажи му и ако те разбере значи те цени и ще почака,ако ли не може би иска просто да те пробва...
    tAke a dIrty pIcture

Град
    Париж
    Щом не си готова - не го прави. Просто е..
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gabiiTu
    Помисли си дали ти си готова и дали го искаш !
    Те някои момиченца са готови да правят секс на по 12 години,но щом ти не си не можеш да се насилиш да го правиш!
    Кажи му и ако те разбере значи те цени и ще почака,ако ли не може би иска просто да те пробва...

Ами ако не се чувстваш готова-недей да го правиш! Все пак си само на 14 имаш още доста време и опит, които да натрупаш, за да бъдеш готова за секс !

Голям фен Аватара на sssladuranka
    Град
    Outta Space =]
    сама си каза не си готова - зарежи го тоя,вижда се, че само заради това е с теб.А относно това дали е нормално след 4-5 месеца да го направите ти го е казал,за да го направите очевидно,правиш го - когато се чувстваш готова,по филмите на 3тата среща го правят,нали знаеш а познавам и едни,които ходат от 2 год някъде и не са го правили и момчето не го е искал,знае, че тя не е готова, и че ако поиска ще скъсат,понеже тя не може да му даде каквото иска

Град
    New York

Re: секс на 14 .. не съм готова

Цитирай Първоначално написано от Imperfect
    дамм ,, на 14 съм и имам проблем ..
    момчето с което съм .. ии сме още в началото на връзката си .. почва да ми говори за секс ,, и че след 4-5 месеца връзка е нормално да правиш секс със партньора си ... дали е така ??? аз мисля ,че ми е рано за подобно нещо .. вие как мислите ? тъпо звучи , но ..
    По принцип е нормално след 4-5 месеца връзка да правиш секс с половинката си. Но ти си още на 14.. Рано е за секс (а и сама си казваш че ти е рано). Ако прекалено много ти говори за секс му обясни че ти не искаш да правиш секс с него поради причината че не си достатъчно пораснала .. Ако не те разбере го зарежи. Не е последното момче на света
    I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...

Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥

-----

Johnny Depp

Недей да правиш нещо, което не искаш..поговори с него
    When you asleep,I wanna be your dream.. {}

ммм според мен... изчакай..п0дх0дящото м0мче..смисал... трябва да се увериш че е т0зи ч0века с к0йто0 искаш да ти е първият път =) .. 14 е малка възраст според мен за секс.. пък ак0 м0мчето също е колкото тебе... н0рмално е тка да ти талк защото иска да види кво е уд0в0лствие ... а ак0 е п0-г0лям.. и г0 е правил вече..м0же би г0 прави само0 за бр0йката ;]] .. де а знам..

Изчакай докато се чустваш готова пък той ако наистина те обича ще чака колкото тряба.

1. Щом чувстваш, че не си готова не го прави.
    2. Според мен си малка и незнам що за приятел имаш за да иска това от теб
    3. А що се отнася за периода на ваща връзка, според мен няма значение важното е да го искаш без значение дали сте от един месец или ена година ......

Авторката, щом от 24 досега не е писала, значи си е решила проблема.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си