- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс на 14 .. не съм готова
щом не си готова, не го прави, това си е твоят живот, с твоите правила и решения. Никой не може да ти се налага, нали така![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
Нигга,ние какво можем да направим като не си готова..като не си готова давай напред ии,когато станеш чак тогава действай! Ако той те насилва значи е с теб само заради едното е.... но ако те разбере то значи можеш да му имаш доверие и когато прецениш,че наистина си готова да го направиш тогава.
Кой е казал че на 14 е малка за сексВсичко е психика и при всеки е различно
А ако ти си решила,че не си готова.. просот не го прави . Ако ви е свястна връзката той ш те разбере
![]()
оо щом тоя твоя ти говори за секс още в началото значи е с теб за да те е*е и да те за*бе първо виж как върви връзката ти ако продължава да ти плямпа значи не е за теб![]()
С приятелката ми го направихме около година след като тръгнахме.. не мисля, че има лимит кога тряя да се прави секс.. ако онзи те уважава, ще те изчака докато си готова.
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
и 100 години да минат, ако не се чувстваш готова и мислиш, че това не е правилното момче, просто недей![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
такааааа за момчетата - абе вие кат сте били на по 13-14 и сте имали гаджета не сте ли искали да ги ебете ??? идиоти малоумни така и нейното гадже иска да я ебе
за момичетата кфи са тия глупости малка си други пак психологически пък биологически кат получава оргазъм и и е яко що да не праи секс тфа че всички са някфи сдухли кфо да чака 1-вата и брачна нощ илиииии всички на колко го напраихте момчетата не ви ли се е искало пък още по рано а за момичетата те чакат идеалния 1 е лошото че ако оня я ебе и я зареже тя ще стане курва 90% от случеите
aLL SaM Ve eBaL
И как па реши че 'само за тва е с нея' ??Първоначално написано от giveupbitch
Ходят от 4-5 месеца и той почва да и говори за секс то тва незначи че изка само да я чука и да я хвърли -.-
++++Първоначално написано от giveupbitch
:P
...because days come and go...but my feelings for you are forever !!!
Ако попаднеш в ситуация,в която си извънредно възбудена и това е последния избор.. направи го.Но иначе,няма смисъл,щом процедираш към това с такъв скептицизъм.И е нормално.
Според мен за сегашното време 14 не е ненормална възраст за секс.Но иначе е далеч от моралните задръжки.Зависи на колко е той..
Рано ти е - не си готова - не го желаеш - няма секс!
Кое не разбрахте?!