- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ,,Природното бедствие'' ме харесва... УЖАСССС!!!! ;[ ;[ ;[
хииХора ...... ПОМОЩ!!! Моля ви, кажете ми какво да правя???
ИМам мнооого голям и мнооооооог много гнусен проблем
![]()
В даскалото в което уча има едно момче може да се каже почти мъж, който е работник или по-точно майка му е чистачка в даскалото и той се върти и помага където може... Ужасно грозен е .... кривоглед, има гърбица, зъбат... ужас ужасссс...... природно бедствие.Той явно мн ме е харесал защото постоянно ме следи
Когато съм в час, обикаля цялото училище и наднича в стаите (понеже в мойто даскало има прозорци на вратите) и когато види в кой кабинет имам час, започва да ме наблюдава... В междучасията постоянно ходи по мен и търси повод да ме заговори, при което аз ставам за срам пред цялото даскало
Днес направо преля чашата...
Идва при мен и ме пита: Стили как се казва гаджето ти??? Аз направо му се изсмях в лицето и му казах: Теб пък кво те интересува как се казва гаджето ми... и си го отминах.... Всички от моя клас ме бъзикат с него
![]()
Та искам да ми кажете какво да направя за да ми се махне от главата
омръзна ми всеки ден да ми се влачи по гъза
![]()
![]()
![]()
игнор му е майката правиш се че го няма и след време ще се откаже 100% гаранция :P
kaji na priqtelq si damu tegli edin zdrav boy i twa e![]()
liverpool
Леле .. колко сте повърхностни всички ..Опитала ли си се да го опознаеш ? Какво значение има външния вид ? Не става въпрос да ходиш с него , но ако е свестен поне за приятел.. зашо не ? Защо всичко трябва да опира до външния вид, мамка му !
![]()
Защото е важен фактор за любовната връзка. Съжалявам.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Е .. аз това не го отричам .. Но просто се дразня от изказвания тип : "Той е много грозен , срам ме е хората да ме виждат с него " без да си се опитал да опознаеш човека ; )Първоначално написано от Wrathchild
Първоначално написано от PreciousDiamond
Много точно! Момчето кво е виновно че е грозно...и кво всъщност значи грозно..за всеки грозното е различно ама както каза момичето може да е свестен и зад грозната външност да се крие добър човек.А това че си му се изсмяла в лицето говори какъв човек си ти и не се сърди ама ще ти кажа че в тая ситуация ГРОЗНАТА СИ ТИ заради държанието си.
+1 И аз така мисля,че колкото и много да е важна външността все пак не е най-важното,защото има и много красиви,ама без грам мозък и с ужасен характер,а има и такива,които са не толкова хубави,но пък можеш всичко да си кажеш с тяхПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
PreciousDiamond написа:
Леле .. колко сте повърхностни всички .. Опитала ли си се да го опознаеш ? Какво значение има външния вид ? Не става въпрос да ходиш с него , но ако е свестен поне за приятел.. зашо не ? Защо всичко трябва да опира до външния вид, мамка му !
Много точно! Момчето кво е виновно че е грозно...и кво всъщност значи грозно..за всеки грозното е различно ама както каза момичето може да е свестен и зад грозната външност да се крие добър човек.А това че си му се изсмяла в лицето говори какъв човек си ти и не се сърди ама ще ти кажа че в тая ситуация ГРОЗНАТА СИ ТИ заради държанието си.
браво..!!!!
Пф... Нямам думи... ти оценяваш книгите по кориците ли бе? ...Първоначално написано от sTiLLyt0
Не ти е приятен бил кривоглед и т.н Той да не е виновен за това бе?
Господ може да му е взел, но може би му е дал много повече от, колкото малкото ти мозъче може да побере...Добре не ти е приятен, и т.н Еми не може ли да му кажеш, като на човешко същество? А не да му викаш пред всичките ти приятелки... бахти хората...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
И само да добавя ЕВАЛА на момчето че въпреки недъзите си е събрал сили да дойде да те заговори...............................Н простотията и комплексарщината са си казали думата изразена във викове с цел да покаже на каква "висота" си.Съжалявам ако съм много критичен но все пак това момче също е човешко същество което може да мисли може да чувтва което може да бъде наранено,но вкрайна сметка на теб кво ти пука нали нали е "природно бедствие"...замисли се защото не се знае живота какво може да ти поднесе,може един ден недай си Боже ти да си в подобно неравностойно положение и на теб да ти се изсмеят в лицето,ТОГАВА КАК БИ СЕ ПОЧУВСТВАЛА???
П.П. МИСЛИ С ТВОЯТА ГЛАВА И БЪДИ ПОНЕ МАЛКО ЧОВЕЧНА ЗАЩОТО НА ТОЯ СВЯТ ПРОМИТИ МОЗЪЦИ МНОГО И ГЪЗАРИЯТА НЕ Е ДА БЪДЕШ ЕДНА ОТ ТЯХ А ДА СИ СЕБЕ СИ.
Това несъмнено е така, !НО! въпросът не опира до това.Първоначално написано от Wrathchild
Всички до един се издразниха (аз също) повече на лигавия подигравателен начин, по който е написана темата, отколкото на фактът че грозните хора са обречени на неуспехи в любовта.
Просто авторката е тъпа лигава кифличка с акъл на 7мокласничка, която и вероятно е 7ми клас де.
Голяма работа че някакъв грозник я харесвал. И мен са ме харесвали такива ама не съм пускала теми, защото това е чиста проба комплексарщина. Мацката ни се прави на интересна и дори се самонавива.
Авторке, ПО-ГОТИНО ли ти стана като се оплака, че УжАсНия ГрОзНик ТЕ ХаРесВъЪЪ?!?!? ОуУ, УЖааааассСсс!
Самодоказа ли се пред себе си колко си вървежна, като се подигра на момчето в тема и като се държиш арогантно с него безпричинно? Викаш че е зле, че е грозен, обсъждаш го като стока на пазара, а не си даваш сметка колко зле изглежда тва отстрани... Разбрахме, че искаш да си интересна, да ти се обърне внимание, да ти ръкопляскаме, да ти "съчувстваме".. Но ти си оставаш поредната тъпа лигла, която е изтъкана от комплекси и тъпотия.
Не ме е яд че няма да му пуснеш на момчето. Знам че не може да има любов без физическо привличане - тъжен факт. Но ме е яд как може ти да си толкова тъпа, така нагло и грозно да се подиграваш за да изпъкнеш ти? За Бога, какво целиш?
Или го резвай, или се дръж както подобава - като те пита как си, отговаряш мирно. За какво му крещиш, за да се направиш на вървежна ли? Как не ти е гузно и неудобно при добронамерено отношение насреща да се ръбиш? И наистина ли мислиш че като отговаряш неадекватно и агресивно това те прави "яка пичка"?Мда, пред самата себе си сигурно си най-голямата. Горда от това, че "отрязва", че крещи на "природното бедствие", което я харесва, о0 ужас.
Ама ти едва ли директно ще го резнеш, защото ти е кеф да ти тича след гъза, а ти "яката и вървежната" да го тропаш в теми зад гърба му, а сигурно и пред приятелите ти, но само не и в лицето му! Евала!
Защото ако го направиш, веднага ще изгубиш единствения ти фен може би? И няма на кого да се правиш на пичка?
ЕЕЕхх, комплекси и тъпотия!
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
тц тц тц какъв човек си ти бе ...
давам ти конкретен пример ... приятелка на мама се омъжи за някакъв манекен ... първо добричак ... ала бала ... сички много и завиждаха .. " а от къде такъв мъж богат , красив , и мил " сватба ... а у ... след месец ... върви до него със един тон фондю тен на лицето мъчейки се да прикрие синините от побоя който и е нанесал красивото и мъжле и какво от , че върви до хубав мъж като той не я смята за нищо... сега се развеждат и и създава куп още неприятности ... има забрана от полицията да доближава домът и ...![]()
Ъъъъъъъъъъъъ
Мислих да напиша нещо , но като прочетох поста на jghgh ще го спестя![]()
Tctctc " sram me e " abe q se osuznai .. nqmam dumi .. Kwo ot twa che e grozen..twa ne oznachawa ..che ne e chowek nali taka??
PreciousDiamond
Леле .. колко сте повърхностни всички .. Mad Опитала ли си се да го опознаеш ? Какво значение има външния вид ? Не става въпрос да ходиш с него , но ако е свестен поне за приятел.. зашо не ? Защо всичко трябва да опира до външния вид, мамка му !
Napulno sum suglasna ... !!!
Подкрепям напълно!!!Първоначално написано от PreciousDiamond
..Та ти за каква се мислиш.. вместо да му се изсмееш в лицето, следващия път просто му обясни, че не искаш да имаш нищо общо с него и готово. За какво е нужно за разиграваш такава драма. В какъв филм се вкарваш само не знам.. явно наистина си доста повърхностна и проблема не е в момчето, което се опитва да те заговори, а в такива като теб, дет се мислят за МИС.. а всъщност са ДРИС![]()
абе ако на вас се случи едва ли ше ви се иска да се опознавате пък тва че е грозен е отделно
Ауу.. госпожице "Вижте ме кФа съм надутЪ"...... да ти сера на проблемите.
Добре сте я подредили повечето от вас![]()
Най-добрата ми приятелка не е от най-красивите. ПРОБЛЕМ ДА ИМАШ?Първоначално написано от Vutov
brat ako tva na avatara si ti... misleh 4e az ne razbiram ot photoshop ama ti... bahti izroda si se napravil.. az s paint 6e napravq po dobre beПървоначално написано от Vutov
![]()
Браво , много правилно !Първоначално написано от PreciousDiamond
Айде тихо там ! Ако ТИ си избираш приятелите по външен вид , не всички са такива ! Да, колкото и невероятно да ти звучи - има хора, за които това как изглеждаш не е определящ фактор за едно приятелство . ПРИЯТЕЛСТВО говоря, не говоря за нещо повече, поради простата причина , че наистина любовна връзка без физическо привличане не е възможна . В случая говорим за ЕЛЕМЕНТАРНО човешко възпитание , а то изисква по възможност да не се смееш в лицата на хората.Повърхностните хора като теб, авторката на темата, и още там някаква дето се беше изказала ме дразнят ! Никога не можеш да си сигурен как ще те завърти живота и какво ще ти дойде до главата . Какво като е син на чистачка ? Това определя ли що за човек е ? Определя ли характер, принципи и всичко това, което е по-важно от шибания външен вид ? НЕ . Нали знаеш, че човек не избира родителите си ? Той какво е виновен , че майка му е чистачка ? Та .. като се замисля.. той какво е виновен за всичко ?!Първоначално написано от Vutov
П.П. "Не избирай приятелите си по лицето , а по сърцето , защото лицето привлича, но сърцето ОБИЧА ! " ... Think about it ; )
Ти за "нормално отказване" т.е. просто да му обясниш ,че не искаш да ходиш с него, не си ли чувала?
Пача. С его на Господ,с мозък на амеба.
Горкият човечец, евала му правя, че е набрал смелост да намери да заговори момиче , което му подхожда.
Но стават само за приятели. Наистина е глупаво да не иска да го опознае, но все пак си е нейно решение. Явно е човек, държащ на общественото мнение... kroasandvi4, абсолютно правилно го каза. Казваш 'Така и така, не искам да съм с теб, не искам да сме приятели' и точка.Първоначално написано от Balmy_I
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
spored men leko preuveli4ava6 s opisanieto ... kato ti e tolkova otvratitelen mu kaji ti kakvo o4akva6 da ti s14ustvame lida ti imam problemite ..t1pa si
Is everybody going crazy?!?