.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

малко въпросче?

Понеже не успях да открия такава тема във форума реших да попитам.... Аз съм момиче на 16 години и с бившия ми приятел правихме секс ( беше ми за първи път) и не бях мн сигурна че ме е предпазил (това беше септември месец). Два месеца подред цикъла ми закъсня, но бях и на лекарства.... След като ми дойде и ми свърши септември месец, ме изпратиха на изследвания на кръв и урина за съвсем друго нещо, което не е свързано с някакви съмнения от половия акт.... Тааа въпросчето ми е : Дали такива изследвания отчитат евентуаслна бременност? Някой знае ли? ... Излседванията ми ги видя личния ми лекар и каза, че всичко е ОК... След 1вия ми път не съм спала с друго момче, от тогава всеки месец си ми идва, дори и с малки закъснения, но сега пак ми закъснява.... Та няма какво да ви занимавам повече с моя проблем, само искам ако някой знае дали изследванията отчитат такива неща нека пише.... Благодаря предварително

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Не, една ПКК не отчита такова нещо.

Има си специални кръвни изследвания за бременност.

Направи си един SureCheck.

Ако съм се объркал, някой да ме поправи.

За кръвта добре, ами аз правих изследвания и на урината???????

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexyto0o93
    Не бе, спокойно. Казах ти - има кръвни изследвания, специални, които отчитат наличие на нещо си, което се появява само при бременност. Една проста урина и едно ПКК няма какво да те плашат.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Цитирай Първоначално написано от sexyto0o93
    Не бе, спокойно. Казах ти - има кръвни изследвания, специални, които отчитат наличие на нещо си, което се появява само при бременност. Една проста урина и едно ПКК няма какво да те плашат.
    напротив
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ами незнам... Сестра ми е доста по-голяма от мен и видя изследванията ми и ми каза, че няма нищо страшно, защото все пак съм на 16 и такива неща са си страшнички. А и все пак 3 месеца си ми идва нормален цикъл, по нищо не се различава от преди да спя с момче... Кара си ми 7 дни както обикновено.... Надявам се да ми закъснява от рязката промяна в климата, защото моят организъм си е малко особен. Весела Коледа на всички и ако някой знае нещо по въпроса ми нека пише

Град
    София
    ^Весела Коледа и на теб!

Ако се притесняваш за нещо такова, най-добре си направи един SureCheck и изчисти съмненията.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си