- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Твърдя,че го мразя
След като всички приятели ми обърнаха гръб и гаджето ме заряза заради небивалиците на "приятелите ми" се промених тотално.10 месец и 23 дена минаха от раздялата ни за този период научих какви ли не истини от него.Разбрах,че никога не съм значила нещо за него,че съм била поредната му пионка в играта. Отказах се да излизам на вън след училище право в нас,а когато излизах с някого дали е момиче или момче все го засичах по центъра дори и сама да съм.Слушах вечно музика дори когато съм с някоя истинска приятелка и седим на някоя пейка и си отпочива ме,той идваше при нас и пред мен я забиваше може би не чувах какво си говорят от музиката,но съдейки по лицето му всичко се виждаше.Не можех да издържам и си тръгвах или се местих на друга пейка защото просто прекалено много спомени се пробуждаха в мен и не исках да ме вижда как ми причинява болка.Явно на него не му пукаше,че "до онзи ден беше с мен",но на мен ми пукаше и още ми пука макар,че твърдя пред всички,че го мразя,че вече не ме боли,че всичко е просто минало не мога да го залича за един ден или месец.Духът ми е сръзен до дъното продължавам да се усмихвам. Най-гадното нещо което беше е че всяка негова дума беше лъжа като тази "не,че не искам да съм с теб а нямам време" и излизаше с приятелките ми или"липсвах ли ти защото ти ми липсваше" на скоро разбрах че никога не съм го интересувала и всичко и било илюзия за очите ми. Но какво исках Принц на бял Кон.Едва ли Това е само в приказките за малки момиченца. Всички съученици (момичетата) ми казват да си хвана ново момче,но аз не искам просто се отказах прекалено много се опарех този път и раните още не са заздравя ли не искам повече да съм наранена!!!
той губи на тебе да не ти пука ще разберът що за стока е
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Заради тези случай човек може да се радва че няма приятели
GTA Stunting
всичко ще отмине, но явно трябва да мине още време. старай се да си все заета с нещо. постепенно ще започнеш все по- малко да се сещаш за него. и гледай да не оставаш много сама, по- добре е през повечето време да има хора около теб, за да те разсейват. знам, че ти е трудно, но не се предавай и не се оставяй на спомените и тъгата да те завладеят, тоя не го заслужава.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Ми аз се разсейвам постояно даже ходя на работа и там ми е супер щот въобще и не мисля за него. Но Сега нашия г-чо се сетил за мен. и започна да ме търси постояно. Аз му казвам че нямам никакво време той не ме оставя. Ревнува ме от всички и всичко. Обижда ме прави ме за смях пред всички. А после ми се обеснява кат не знам кво. Звани ми по тела когато е пиян и ми говори небивалици. И всичкото това щото всички приятелки му казаха що за стока е.
ми кажи му, не че нямаш никакво време, а че нямаш време ЗА НЕГО и неговите глупости. не му вдигай, не му отговаряй в скайп/ със смс- и, ако го срещнеш- подмини го. нека му стане ясно, че не искаш да имаш нищо общо с него. и гледай да не се изкушиш пак да се сближиш с него. това би било най- голямата ти грешка.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
+1Първоначално написано от Bixel
It's too late...
не му обръ5таи внимание и след време 6те му писне.А ти като мине време може би 6те го преодолее6![]()
не си струва даже и да мислиш за него,трябва да продължиш напред,няма други решение
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
много си се "опарила" защото пипаш където не трябва.намери си някои които наистина държи на теб и те уважава.ако намериш такъф човек ,но имате някои малък проблем то било в сеска приятели и т.н ги разрешете потърси хубаво не се мятаи на 1вия мачо все пак нали ти е тъжно и лесно може някои да те заблуди отново .
наистина не си струва да мислиш за него..заеби го... ще намериш чаканото от теб момче,така че не се притеснявайтой го прави нарочно,за да страдаш ! И не излизай с тези твои ''приятелки'' ,които той зарибява...!
не се сдухвай и с живей живота,запомни тва..никога не страдай за някой,които не страда и не се интересува от теб !
![]()
Знам че точно сега не ти е до това,но сама казваш,че където и да отидеш-той е там.Значи малко или много си важна за него.Старае се да те нарани по някакъв начин,защото те харесва.Така изразяват чувствата си момчетата.Те вечно са в пубертет..След като се опитва да забие други и ти забивай и флиртувай с момчета.Когато си с момче навън се дръж с него,сякаш ти е гадже и за теб бившият ти на съществува.Просто го отбягвай и му го върни тройно.Око за две-зъб за чене.
Първоначално написано от Backstageh
Хаха Мерси много на всички и на теб, но най-вече последнато изречение много ми разсмя.![]()
![]()
![]()
![]()