- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Филми на ужасите!
Кажете некой качествен филм на ужасите, който да те накара да се на*каш от страх..![]()
![]()
Дай някви предпочитания -зомбита,призраци,полтъргай ст(нещо си),по-психо такива...
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
Последно да се наакаш или да трепериш от страх ?
МОМЧЕ
Penguin power!!
Империята се разраства-.-
Да трепериш..за на*кването го казах за да разберете какво имам на предвид, но явно некой го взимат на сериозно..
![]()
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Хах..аз ти препоръ4вам да гледаш The Grudge- Гняв 1,2 и 3.. мн са яки..2 4аст е най-страшнаии Предизвестена смърт,препоръ4вам ти и Погрешен завой 2
Внимавай наистина да не се напикаш от страх
![]()
![]()
![]()
Кажи ми,че си правиш майтап.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Аз от Grudge 3 познавам една от актрисите и ми преподаваше театрални изкуства. :PПървоначално написано от danibebi
![]()
Иначе да, той е хубав. На някои им харесва и Грешен Завой (така ли се казваше?).
![]()
грешен завой само първата част става д/г, другите предложени не са нищо особено според мен.
аз препоръчвам REC, испанската версия (оригинала), не американската.
Аз ще си дам сам предложение..![]()
![]()
Препоръчаха ми филма "Кошмар на улица Елм" казаха, че е хубав!
![]()
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Salo.
Няма да смееш да го гледаш.
Fly like a butterfly, sting like a bee.
Muhammad Ali
Wrong turn наистина само първата му част става, останалите са супер смешни. Joy Ride, Drag me to hell, Shrooms, The Mist, The Descent, The Texas Chainsaw Massacre са някви по-нови и не са лоши.
То по Стивън Кинг![]()
![]()
![]()
Гробна тишина-Death silence.Напишках се от ужас![]()
Предизвестена смърт
Гняв
за сега това се сещам![]()
`Погрешен завой`..мн е коварен тоя филм леле заради него веднъж не бях спала цяла нощПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
Коя от актрисите ти е преподавала театрални изкуства..любопитно ми е..да не е Каяко [Аико Хориу4и]![]()
![]()
вие нормални ли сте как може да мислите Гняв за страшен филм![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
по- тъп страшен филм мисля, че не съм гледала![]()
първата част едва едва я изгледах- скучна, втората не и стигнах до края - още по - голяма тъпня, а 3та част изобщо няма да си правя труда да гледам![]()
п.т. имаше един 13 призрака или 13ят призрак, сещам се, че той много ми беше харесал, SAW -естествено, Тексаско клане 1,2, Ужаси в Амитивил иии Предизвистена смърт... ооо и The hills have eyes![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Jeepers Creepers е що годе яко направен особенно 1-ва част... не,че втора не е яка даже е по яка но не чак толкова страшна поне за мен![]()
Ако не се лъжа този филм се казваше `Тринайсетте призрака` и да,страшен е,гледала съм го..Първоначално написано от PurpleDream
Тексаско клане
SAW
Погрешен завой
Свободни стаи
I'm not in love this time,this night...
An American Haunting , The Amityville Horror , Mirrors .. (от завоите мен лично най ми харесва 2рата част).. Midnight meat train.. Dead Silence.. иии моя личен фаворит Stay Alive .. препоръчвам ти го![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
Препоръчаха ми Паранормална активност,свалих си го но още не съм го погледала,обаче бил сниман по действителен случай разказва се за гаджета които си прeмeстват да живеят заедно обаче някакви духове преследват момичето .. иначе от завоите по ми харесва първия .. и някой по-горе беше споменал Jeepers Crepeеrs,на мен първата част ми е любима ..
Предизвестена смърт ми беше скучен на мене ...
имаше един филм Проклятието на Блеар май .. за една гора, една вещица, група студенти ...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
съгласна съм за ГнявПървоначално написано от PurpleDream
ами може и The X-files .. за мен си е добър 'филм на ужасите' за вас не знам
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.