- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Филми на ужасите!
"Гняв" е страхотен филм..мен лично много ме кефиИ мисля,че е страшен,но това е мое мнение
![]()
Хотел на ужасите![]()
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
гледах го наскоро и .. наистина си е стряскащ !Първоначално написано от yozii
![]()
![]()
![]()
Аз препоръчвам поредицата "Петък 13-ти" и римейкът от 2009 е добър
Днес гледах Paranormal activity и накрая успяха да ме стреснат![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
и аз съм на същото мнениеПървоначално написано от D3NG3rZ0N3
-римейкът си е страшничък
ПП-аз съм момиче-та на момчетата може да не им е чак толкова страшен
но всички Петък 13 са яки
Първоначално написано от Pwnmaster
Аз посмяхНай-извратеният филм,пълен с всякакви изрудщини,в който все пак аз намерих някакъв смисъл,и по извратен,дори за самата мен начин ми хареса.. все пак е по Маркиз дьо Сад
А по темата The art of the devil 1,2 и 3 първата част не е много добре изпипана,но другите са брутални..наскоро си пуснах трейлърите и се зачудих как съм успяла да ги изгледам една след друга![]()
ако искаш гнусен филм гледай - The Cannibal Holocaust
ако искаш страшен - The Fourth Kind
а ако искаш готин ужас филм - Saw 1 ,2 ,3,4,5,6
The Texas Chainsaw Massacre също не е зле 1 ,2
със зомбита пък - The day of the dead
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Оооо, виж ти каква хубава тема имало тук![]()
Значи : The Grudge 1,2,3,4 - те са по-скоро психо
The Ring - 1,2 (Предизвестена смърт) - харесва ми филмът, ако си почитател/ка на такива филми - ще ти хареса.
Darkness Falls - много добро, също ми харесва.
Shutter (Призрачна бленда) - Този също си заслужава
Dead Silence (Мъртва тишина)
Ако искаш кланета - Wrong Turn 1,2,3 (Погрешен завой) и SAW (Убийствен пъзел) 1,2,3,4,5 - това са филмите, доста кървища има![]()
Ако се сетя за още някой, ще пиша пак ;р
НАЙ-БРУТАЛНИЯ ФИЛМ Е Grotesque от 2009
ужс-Луд отвлича мъж и жена и им реже краката ръцете изкарват им червата и ги вързват на възел режат им онез работи-реже на мъжа пръстите и прави гердан на жената от тях-после реже зърната на жената-после главите им и това му доставя удоволствие-супер бруталллллллно!!!!!!!!!!! Бахти филма!!!!!!!!!!Филма е забранен в 18 държави поради голяма БРУТАЛНОСТ
Ако някой посмее да го гледа после да коментира-![]()
![]()
![]()
Easerhead (1977)-доста страннен филм не всеки може да го разбере,и доста страшен абе с 2думи не е за всики този филм!Ето за това нещо се разправя филма http://www.ifc.com/news/images/10292008_eraserhead.jpg ужасно е!!много е страшен!
"Горски водопади"-Не е лош харесва ми!Ще се хареса на почитателите на многото кръв!http://polkovnika1.uuuq.com/images/p...imberfalls.jpg
"Клийпър"-аз лично не съм го гледала,но всички който са казват ,че е много як! http://i.dir.bg/kino/posters/pos5009.gif
Асии <3 , Наннсии <3
Аз не мога да разбера как някой може да нарече Saw страшен филм? Единствените хубави части са 1,2 и може би 3, но те дори не са страшни, просто имат няколко гнусни момента. Останалите части са вече банални и изсмукани от пръстите, само някви нови "интриги" пускат - уж умрял, но пък имал ученик, пък ученика имал помощник, пък помощника бил еди-къв-си и т.н. Хубавото на филма беше това, че беше непредвидим, ама както казах това го имаше само в първите три части.
P.S. Не мога да повярвам,че толкова дълго излезе.
ооо този "Grotesque" изглежда... като типични азиятски ужаси , с много много кръв и гнусотии
![]()
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
за този и аз съм чувала че откачаш след това и седиш неадекватен ...но след като видях картинка от филма .. все още не мога да се навия даго гледамПървоначално написано от Mar7i
![]()
има разлика между нещо страшно и междунещо брутално и гнусно. за мен тея брутални филми като например Saw не са страшни а просто брутални и гнусни. Но това е мое лично мнение . Все пак всеки се плаши от различни неща. На мене ми харесва Предизвестена смърт, Екзорсизмът на Емили Роуз е много хубав. наскоро гледах Albino farm нещо такова беше , но пак беше брутален не страшен.
Значи , филмите които са стари са доста страшни (влизаш в някой саит и кликашКатегория:Страшни филмии ще си харесаш някой
![]()
Първоначално написано от PurpleDream
Не е ужаси !а е Ужасът в Амитивил <==== супер як филм , любим ми е , и главния актьор много го тачим
![]()
пт:Басейнът,Edenn Lake , Scourge,Silent Hill aй късмт![]()
Аз не гледам такава смрад, но съм чувал, че тея Saw са доста добри филмчета...
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Луди ли сте...Най - тъпия филм е това. Съжалявам, че се излъгах да го гледам преди време. Нито ме е изплашил, нито шокирал.Първоначално написано от Zaritu
Grotesque супер е филма
Cannibal Holocaust моя любим филм,доста дълго го сънувах![]()
Paint me a picture of eyes that never see
With flashes of lightning
that burn for only me
оххх и на мен как ми се гледа страшен филм....![]()
Хората са ангели с по едно крило. За да полетят трябва само да се прегърнат.
(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)
четвъртия вид .. мн е гаден мене още ме преследват гадни мисли![]()
![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.