- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Филми на ужасите!
Четвъртият вид - направен е по истински случай мн ми хареса![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
Предизвестена смърт. Всичките части. Филма съм го гледала преди 4ри години и до сега немога да го гледам сама.![]()
★Не искам да си силен, искам да си слаб! Искам да залагаш всичко и да си валат!!★
♥LIL WAYNE♥
Оф боже Предизвестена смърт тва е един от най тъпите ужаси които съм гледала нз тва ако е страшко как ще ти се стоори филма който предложих преди малко![]()
Дори да си на верен път, ако просто седнеш на пътя ще те прегазят!
..Мм моите любими филми са:
Resident Evil
Silent hilli![]()
SAW
House on Haunted Hill
Stay Alive
The Eye
REC\REC 2
A Nightmare on Elm Street - Цялата поредица
Final Destination - Цялата поредица
Boogeyman
See No Evil
и още мн. други![]()
Повечето изредени тук са супер тъпи,дори не могат да бъдат определени като Ужаси,само някакъв банален сюжет и кофи с кетчуп в тях,пищящи лигльовци,което е гадно,защото това е любимият ми жанр филми.Истината е в старите ужаси.
"Че щастлив е оня, който вдигне пръв народното знаме и пролее кръв!"
Не знам какво да препоръчам, аз самата не съм гледала нещо "шокиращо" или много страшно ..
Може би съм психо, но съм гледала "Наследството на Валдемар , Човешка стоножка, Кошмари на Елм Стрийт, Дара, Автобусът, Убийствен пъзел - всичките части съм гледала, Последен изход, Тялото на Дженифър, Неканеното, Нероденият, Погрешен завой - пак съм гледала вс части, Явлението, Гняв - гледала съм частите .. и всичките ми се струват като бози ..
четох постовете и може да взема да гледам Salo и Grotesque
Всички филми, които казвате съм ги гледала, ама не са нищо особенно .. Особенно The Ring , The Grudge са направо невероятно случни![]()
Иначе препоручвам The Collector, не е страшен, но държи в напрежение![]()
SEE NO EVIL
Friday 13th - Killer Cut
The Texas Chainsaw - The Beginning
Urban Legends
Urban Legends - Final Cut
Urban Legends - Bloody Mary
Scream 1,2,3
![]()
![]()
![]()
Окървавени хълмове и сега ще гледам Предизвестена смърт! А Паранормал Активити как е ?
I hate cold-blooded people !!!
Смисъл зле като стращен или тъп лол![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!
Тъп. Много.Първоначално написано от kokosety
Ако искате страшен филм с неочакван край ( не изтърканите до болка сюжети) ви препоръчвам Dead silence.Също така Hide and Seek(Криеница),Stay alive,Когато звънне непознат,Wrong turn(но те пак са по скоро стряскащи от колкото с някакви супер интересни истории)
Ужаси... страшно много съм гледала и най-ми допадна SAW, също така Погрешен завой 1,2,3 супер смешен![]()
The art of simplicity is a puzzle of complexity.
"Призрачна бленда" беше сравнително хубаво направен, ама пак имаше бая комични сцени.
"Funny Games" от 1997 - с погнуса го изгледах до края. Много силен и много брутален. Човърка моШно в психиката, и не, не става въпрос за кофи кръв, чудовища, призраци и прочие.
The Devil's Chair
We fear no one and the law cannot do anything to stop us.
SAW е по- брутален, а не е страшен! Паранормална активност е доста страшен, защото е правен по истински случай, иначе аз харесвам повече класиките като Scream, Friday the 13th, A Nightmare on Elm Street , Halloween, Jeepers Creepers и така мога да ти изброявам до утре. Оуу и Final Destination e уникален филм!
Ооо... стига тия японци са толко брутални чеее...Първоначално написано от user15
Търся си филм кадето млади тийнейджъри биват брутално избити от психопати или нещо такова..от рода на "очите на скалите" " Тексаско клане" "Погрешен завой" и етц..
A nightmare on Elm street ...= най-великия филм на ужасите
Тамара ме кефи като замисъл, но нещо накрая не ми хареса.![]()
Предизвестена смърт...
ТО (IT)
Orphan - не беше страшен (поне за мен) , но пък е мн. хубав филм ;д
ии други, но не ми се изброява
Снощи гледах The Dark,интересен е,има стряскащи моменти..Струва си да се гледа.
Ем това беше най-голямата боза дето съм гледал,нямаше история,нямаше нищо..2ма тъпи японци се сабуждат в някво мазе и тоя ги изколва ,това и 5 годишно лапе ще го измисли ..много голяма боза..попринцип не говоря лошо за филми,обаче тоя беше уникално тъп..Първоначално написано от sashko705