- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Купон!
идеалнотоПървоначално написано от DarkKisss
![]()
абе аз нямах това в предвид.Просто ако отидете на купон или на рд на някого какво ви се иска да направите а не да спите с всички на 1Първоначално написано от Provocation
евала , братлеПървоначално написано от t0d1t0
половината от писалите тук са смотани .. ти .. що си признаваш ??
в крайна сметка -- никой не умира дествен .. живота преебава всички![]()
Бъди по-умен от другите хора, но не им го показвай !!! :P
Усмивката е моята запазена марка !!!!![]()
нямам![]()
Просто аз
Вие вместо да си разправяте коя с колко искала да спи, що не вземете да отворите един правописен речник, пък ТОКУ-ВИЖсте успели да го усвоите този прословут правопис...Първоначално написано от Homie
![]()
По темата: аз предлагам направо с цял футболен отбор да пробвате.
Това, което е лесно, не е интересно.
абе дайте да си врътнем тука всичките форумци 1 здраво сикиш парти .. че после да разправяме ..![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
ами представям си как аз и госпожата ми по история го правим в някоя стая която е отключена и всеки момент някой може да влезе .... по едно време идва и учителката ми по английски и след това идва едно момиче от 9-ти и 10-ти клас ..... олеее и само става нещу супер яко и всички ги докарвам до оргазъм едновременно![]()
![]()
![]()
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
точно тъй хДПървоначално написано от MakeMeLaugh
а та за гардероба съм го правила хД добро си е само ако е по големичък разбира се аз извадих касмет че беше доста широкичко хД
Нямам такива фантазии. Ако съм на купон предпочитам да танцувам, пея, пия (примерно). Тогава определено не ми е до секс.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
А стига бе , на колко си години? Бас ловя че си деСТВен/аПървоначално написано от ifz
![]()
Секс в другата стая с рожденика,докато гостите културно ни чакат в другата стая.Нямах подарък и му предложих себе си-по-добро от бутилката уиски от другите![]()
Вече е изпълнена фантазия иначе не искам да ме чуват как стена,докато правя секс тъпо ми става някак си.
Излязохме си по живо ,по здраво от стаята и ни казаха лееееееко грубичко
-Наебахте ли се ?Браво,готин подарък и така
Хаха и аз такъв подарък искам ама момичетата хич не са изобретателни и нямат фантазия да са сетятПървоначално написано от Shia
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Парти с 25-30 путки и секс с всяка на различно място я под душа, я във ваната, я на терасата, я на плота в кухнята и т.н.![]()
![]()
Първоначално написано от uBuTo
![]()
на тебе нещо май мн. ти са праят оргии а ?
ти май не схващаш иронията ..Първоначално написано от prettyboy
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
![]()
ами аз съм си просто момче нищо не схващам да, ама кво да се прай, неможе всички да са умни като теб, трябва да има и по простички, иначе света нямаше да е интересен.
Нищо лошо няма за изпълненията на купон даже е яко ... нооо и жените и алкохола са хубави неща но по отделно..
Exorcism !
абе верно е яко да се ебеш като си пиян или напушен ама ако е прекалено после ми се губат някой моменти или се питам таа кучка до мен кфа е на следващия ден ...
One 4 the money , two 4 the show
старая се да стоя далеч от пиянски истории...последвани от секс..
Ако ще се прави да бъде на трезво, пиенето си е пиене, секса си е секс и е СЕРИОЗНО нещо!
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!