.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Какво харесвате от връзката ?

Напримерно секса ,целувките ,това 4е може6 да сподели6 проблемите си с някой,свалката преди връзката ,4е може6 да се похвали6 4е ве4е има6 гадже и мн др.
    На мене най - много свалката преди връзката мн е яко макар да се притеснява6 дали 6те каже да не се пак е най - вълнува6тото за мене

Re: Какво харесвате от връзката ?

Свалката и това, че знам, че имам човек до себе си, на когото мога да се доверя и да му споделя всичко.
    ~Когато че не си обичан разбреш, тогава вече имаш основание да умреш [!] ~

Град
    Знам ли и аз,майна
    Гушкането,целувките и шибането,майна

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Гушкането,целувките,4е някои ме прави 6тастлива,мога да раз4итам на някого,доверието

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Всичко,правено с него..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

ЗА вас любовта в шибане ли се мери бе майна.... в целувки и прегрътки ли само?
    Не казвам, че не са важни... ама.... най - много ми харесва примерно.... отначало ако чуствата са взаимни... само как се гледаме.... как .... пеперудките в корема... и като разбереш, че и той/тя те харесва също... как почваш да "летиш" .... Първата целувка... и после незабравимите моменти заедно...
    It's too late...

Супер фен
    Чуството, което ме прави щастлива е да знам, че има някой до мен, който ме обича аз него също.. целувки и прегръдки също.. хубавите моменти заедно

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от stupid0boy
    Не казвам, че не са важни... ама.... най - много ми харесва примерно.... отначало ако чуствата са взаимни... само как се гледаме.... как .... пеперудките в корема... и като разбереш, че и той/тя те харесва също... как почваш да "летиш" .... Първата целувка... и после незабравимите моменти заедно...
    Абсолютно съм съгласна!
    Може да се целувате с всеки,да се "шибате" с всеки,но не всеки ще ви подкрепи във всеки 1 момент,не на всеки може да разчитате,не с всеки ще пърхат пеперудките ви в корем,не всеки ще ви накара да "летите" от щастие и не с всеки ще имате щастливи,незабравими моменти!

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    т0ва.. че се чувствам обичана ;[ това, че съм щастлива.. вярно.. хубаво е да се гушнеш в него.. да знаеш.. не не знам.. няма друго такова чувство.. но не е това най~важното.. важното е чувствата да са взаимни..
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

УхАаА... аз съм бил много романтичен беее
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от alex4o
    Абсолютно съм съгласна!
    Може да се целувате с всеки,да се "шибате" с всеки,но не всеки ще ви подкрепи във всеки 1 момент,не на всеки може да разчитате,не с всеки ще пърхат пеперудките ви в корем,не всеки ще ви накара да "летите" от щастие и не с всеки ще имате щастливи,незабравими моменти!
    Точноо.
    Smile like you've never been hurt ! : ))

Fuck u for leaving me ...
    when I fucking needed u .

Нощем все още си мисля за теб..

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    УхАаА... аз съм бил много романтичен беее
    чак и аз се зачудих много малко момчета търят това в една връзка шапка ти свалям :P
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Тръпката.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Чак шапка... ако ще почваме да си чатим на гърба на други теми... по добре недей... дай на лично...
    It's too late...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от sladyr4etoo
    всичко
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    От всичко във връзката ни най-много харесвам това,че след като тръгнахме не си променихме отношенията Все още сме си толкова близки приятели и не се притесняваме да говорим за предишните ни връзки,разочарования и т.н.
    Харесват ми закачките ни Харесва ми как на моменти се държим така всякаш не ходим,а още се зарибяваме
    Харесва ми,когато се разлигавим и започнем да се държим като деца - бой с възглавници,със снежни топки,викове,смях ...
    Харесва ми това,че когато спим заедно и той несъзнателно в съня си ме завива дори да е топло
    Естествено харесвам и целувките,и прегръдките,и секса,но това не са нещата,които ме правят истински щастлива
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

аз нямам връзка.. смисъл от 9 месеца се срещам с един човек..той е на 31 и заради разликата в годините ни преценихме ,че голямо приятелство имаме и ще имаме ,но няма как д ами обещае ,че 100 години напред ще е до мен ...въпреки всичко го обичам и съм му го казвала ..харесвам това,че когато имам нужда ,за каквото и да е веднага би се отзовал и това,че е перфектният ... перфекният макар и не за мен ...просто човек трябва да живее за момента и да се радва на хубавите мигове

Цитирай Първоначално написано от aloveyou
    Всичко,правено с него..
    +1

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dydka
    аз нямам връзка.. смисъл от 9 месеца се срещам с един човек..той е на 31 и заради разликата в годините ни преценихме ,че голямо приятелство имаме и ще имаме ,но няма как д ами обещае ,че 100 години напред ще е до мен ...въпреки всичко го обичам и съм му го казвала ..харесвам това,че когато имам нужда ,за каквото и да е веднага би се отзовал и това,че е перфектният ... перфекният макар и не за мен ...просто човек трябва да живее за момента и да се радва на хубавите мигове
    хаха, добре се е подсигурил чичката.

аз в момента нямам връзка, но досега във всяка една, която съм имала, съм харесвала все различни неща. явно зависи от самия човек, с когото съм.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на crazymm
    Споровете
    Много обичам да споря с някого, освен това обожавам начина, по който ме кара да се чувствам.
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

не смятам ,че на 31 е чичка .... при положение,че дори не изглежда на годините си ... всичките ми приятели са мъже казвам мъже ,защото са на около 27 28 30 36 и мога да кажа ,че човек мн повече може да научи от колкото да излизам с момичета .Не харесвам женските компании просто.

Супер фен
    Образно казано почти всичко... Самия факт, че имам човек до себе си, на който му пука за мен. Моментите прекарани заедно, и всякакви други такива хубави работи xD

едит - сега прочетох поста преди моя , на колко си ако не е тайна (:

19 ще започна сега след Нова година ...и сега чакам да стане 8 и 30 за излизане и седя и 4ета форумчета

главно търсех превода на онази песен преди малко,където беше написал че на кирилица трябвало да се пише ,че се зачетох и в другите теми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си