- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да постъпя
ВЕСЕЛА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!Живи и здрави!
харесвям едно момче.С него бяхме гаджета,обаче скъсахме и аз незнам защо.Той има биполярно разтройство.Днес има имен ден,кажете ми да пробвам ли да му пиша смс чид и нещо кога ще се видим или е тъпо.Искам да сме заедно пак
дайте съвет плиис
весела коледа и на теб.
щом искаш даваи,но смс-а по добре не му пиши ае се видим само му честити именния ден ако тои иска да се видите сам ще ти каже,аз бих те съветвал да му звъннеш по голяма вероятност тои да те пита да се видите някои път ,но както решиш.
+ 1Първоначално написано от kolio94
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
пиши му :Д
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
нали днес е Христовден не съм се объркала![]()
Рождество Христово е, но да!Първоначално написано от moisture
![]()
Big or small, lies are lies!
по-добре му се обади ,4естити му ми намекни примерно "А ти няма ли да ма по4ерпи6 "Ако е смс едва ли 6те отговори.
Първоначално написано от ivcheto0o
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Това е циклофрения нали
Хммм,знам ли,не бих имала смелостта да се занимавам с някой с доказано психическо заболяване(сериозно).Паран ята ме гони![]()
И все няма нищо лошо в това да му честитиш празника.Смс е някак неангажиращо,а вие до колкото разбрах сте имали връзка.За това по-добре е да му звъннеш![]()
Ем звънни му, няма лошо. Смсът е по-тъп. Не е толкова личен.
Първо - Да попитам какво е това биополярно разстройство ?Първоначално написано от moisture
![]()
А сего по темата: Ами да пиши му..Честити именния му ден и го покани да излезете някъде..Поговорете си = дано се справиш..
Успех..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Първоначално написано от aloveyou
писах смс преди 3-4 часа и сега той в скайпа като влезнах каза мерси мила,весела коледа и на тебпитах го как е той каза че е зле
ама що не се обади бе човектака щеше да е по добреее