- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фон дьо тен
Мале не ти си баси тъпата патка :PПървоначално написано от PROVOCATIVE
![]()
![]()
много рядкоо само ак наиститна съм се опъпчилаа![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.Първоначално написано от sanyflower7
12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.
За да не е спам- днес изхвърлих два почни неупотребявани фон дьо тена Quiz заради изтекъл срок на годност.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не мога да помогна, щото не слагам, обаче исках тъкмо и аз да питам ако реша да си взема :P
Постъпи грешно... с правилното момиче.
напоследък по-често.някакси по-завършено еноо на училище си ходя грозна и без грим
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
апфф тва, че искаме да изглеждаме по-добре, а не некви задръстени с бяло и грозно лице като теб не значи, че сме паткиПървоначално написано от sanyflower7
то ти си патката тук ама няма да спора...
и аз имам 2-3 пъпки и използвам фон дьо тен
мн си зле чесно ти казвам и се научи да пишеш и тогава обиждай другите
![]()
Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
Модата се купува, стилът се притежава!
по принцип ми е чиста кожата и не ползвам ама ако ми се появи някоя пъпка да.. ползвам на Импала 3 ,а преди него ползвах един на Ейвън![]()
често ползвам..на импала..
А нужно ли е всички да са с морковени личица? То не че има лошо, даже е забавно, ама...Първоначално написано от venityyy95
При чиста кожа, само с едно-две петънца примерно, не е нужно да се маца фон дьо тен, коректор стига.
И все пак, по-добре бяло и грозно лице, отколкото наклепано с неподходящ цвят некачествен фон дьо тен.![]()
Почти всеки ден![]()
Не ползвам не само защото ми овреждат кожата а и защото не ми трябваСтарите ми приятели Гарниери вършат работата
![]()
Само кожата ли?Първоначално написано от angel4eto100
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!