.

Виж резултатите на анкетата: Използвате ли фон дьо тен

Гласували
69. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, разбира се

40 57,97%
  • Не, само ти уврежда кожата

29 42,03%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ползвам тайм ту тайм

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от PROVOCATIVE
    Цитирай Първоначално написано от sanyflower7
    Искам да кажа 4е сте много тъпи патки :P сигорно сте пъп4асали и имате пъпка до пъпка :P нека ви

Виж ся,
    както очевидно не знаеш,фондьотена се използва НЕ само за заличаване на петна,пъпки и т.н, а и за добиване на малко по-тъмен цвят на кожата!
    Сигурна съм,че както аз,така и много от момичетата,го използват точно затова!
    Мале не ти си баси тъпата патка :P

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от therichbitch
    не, нямам нужда

Ами ползвам фон-дьо тен,но само,ако имам повод Не мисля,че все още ми е нужна всекидневната му употреба,все пак съм на 16

Супер фен Аватара на galu6a
    много рядкоо само ак наиститна съм се опъпчилаа
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Искам да кажа 4е сте много тъпи патки :P сигорно сте пъп4асали и имате пъпка до пъпка :P нека ви
    2. Да уважават мнението на останалите потребители, модератори и администратори. Коментари, които са обидни и накърняващи доброто име на потребители или сайта ще бъдат премахвани.

12. Потребители, които подклаждат спорове, насаждат неприязън към потребител или група потребители и проявяват дискриминация, независимо от какъв характер, подлежат на санкция - изтриване или банване. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат и уронват престижа на сайта или потребители, модератори, администратори на форума и сайта. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение.

За да не е спам- днес изхвърлих два почни неупотребявани фон дьо тена Quiz заради изтекъл срок на годност.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Не мога да помогна, щото не слагам, обаче исках тъкмо и аз да питам ако реша да си взема :P
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Пловдив
    напоследък по-често.някакси по-завършено е ноо на училище си ходя грозна и без грим
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

апфф тва, че искаме да изглеждаме по-добре, а не некви задръстени с бяло и грозно лице като теб не значи, че сме патки то ти си патката тук ама няма да спора... и аз имам 2-3 пъпки и използвам фон дьо тен мн си зле чесно ти казвам и се научи да пишеш и тогава обиждай другите
    Icecream/I scream, you scream, we all scream for icecream!(sun)
    Модата се купува, стилът се притежава!

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    по принцип ми е чиста кожата и не ползвам ама ако ми се появи някоя пъпка да.. ползвам на Импала 3 ,а преди него ползвах един на Ейвън

често ползвам..на импала..

Цитирай Първоначално написано от venityyy95

апфф тва, че искаме да изглеждаме по-добре, а не некви задръстени с бяло и грозно лице като теб
    А нужно ли е всички да са с морковени личица? То не че има лошо, даже е забавно, ама...
    При чиста кожа, само с едно-две петънца примерно, не е нужно да се маца фон дьо тен, коректор стига.
    И все пак, по-добре бяло и грозно лице, отколкото наклепано с неподходящ цвят некачествен фон дьо тен.

Град
    BurgasS
    Почти всеки ден

Голям фен Аватара на daru6a1
    Ползвам единствено когато има някакъв по-официален случей ,, иначе лицето ми е чисто и не се оплаквам от пъпки [ макар че не веднъж ми е излизала .. но те са от мъничките и бързо се махат като ги правя със салицилов спирт ]] ..

Не ползвам не само защото ми овреждат кожата а и защото не ми трябва Старите ми приятели Гарниери вършат работата

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    Не ползвам не само защото ми овреждат кожата а и защото не ми трябва Старите ми приятели Гарниери сивършат работата
    Само кожата ли?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си