Здравейте,трябва да ви разкажа нещо,което ми се слува!!
За пръв път,съм влюбена!!!!Не знам какво да правя!?!На 11 съм а той на 14..Никога не съм изпитвала такова чувство..До сега...Какво да правя??Лятото го видях за пръв път..Зарибявах се с него..Тоест закачах го,даже се биех с него![]()
![]()
Какво да направя за да ми мине това чувство просто..От лятото то харесвам..А сега го обичам,но той не ми обръща внимание..Сърцето ми започва да тупти адски бързо като си помисля за него..
Той просто ме отблъсква
Какво да направя поне да ми е приятел?!?!
то верно на тая възраст като те бият значи те аресват
не му се занимава с деца
иска някоя кака с цици
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
едва ли това което ипитва6 е то4но оби4....И аз мисля 4е не му се занимава с деца,а да не говорим 4е си малка за такива не6та.
дамм..и аз мисля тка .. обикновенно момчетата на тази възраст си падат по по-зрели момичета..съветвам те да се откажеш ... пък и то с времето ще ти мине
![]()
Хмм .. това е било просто лятно увлечение .. може да бъдете само приятели .. Как ?! .. Еми пишете си .. виждайте се .. помагайте си взаимно![]()
Не искам да те разочаровам,но както казаха преди мен- баткото си търси кака.И макари момчетата винаги да се хващат с по-малки от тях,той е по-вероятно да изчака да порастнеш..Но нищо не пречи да сте приятели.Разбира се,ако ти спреш да го 'обичаш'.
Абе и двамата сте малки ама ти си 'ептен лапе..
Човека едва ли ще тръгне да се занимава с теб.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ау...дразни го супер много...ако те пребие до смърт,значи и той е влюбен![]()
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
На татък не ми беше нужно да чета .. какво да правиш? Гледай си детството ..Първоначално написано от malkyanonim4e
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
хехехех достатъчно е само да прочетем,че си на 11![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
няма и да те погледне..
жестоката истина..![]()
Ето, драги виртуални другари! Видяхте ли сега.. като искаш да свалиш някой бой му е майката!
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Хахаха..Тая картинка не е достойна за тебе..Боже!11 годишна с 14 годишен..Малее..Гледай да не поиска само нещо повече от "целувка" за да тръгне с теб..
![]()
![]()
![]()
![]()
Хахааха..Сори ама..Така е..Просто не е достойно..Остай го..Жестоката истина-НЯМА-ДА-ТРЪГНЕ-С-ТЕБ!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Иххх..Да не ти разбих детските мечти?!?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
Деца,какво да се прави
То нестава така,както става по сериалите по DisneyChannel
Чоек,ти се изказа бе!Първоначално написано от sWeeX
Цялата истина!
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ F.Torres ♥ ♥ ♥
любов ли каза ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If I played you like a toy?
абе влюбена си ти ..
ти още не знаеш дали ти се пикае или други работи ти се правят .. не можеш да ме убедиш че си влюбена .... просто не си на ясно с чувствата си ..
![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Няма да излезе с теб. Няма да се навие и да поддържате просто приятелсво. Брутално, но истина.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
хахахахаПървоначално написано от haritov
![]()
![]()
![]()
![]()
Вярно, те на тая възраст не знаят какво искат![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Аз като бях на 11 си мислех ,че съм Хари Потър ... Рисувах метли и си правех магическа пръчка .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
сите горе са прави,освен ако оня не е очилат пъпкар,което е по-вероятното .
задник съм