- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ще правите ли секс в Новогодишната вечер 2010? :)
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Ако има добро поведение може да и изпъна шушоните....![]()
![]()
![]()
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Ами ако съм с приятеля си-даАко съм с приятелките-пак да
хихи не бе само с него,ако съм..
![]()
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Ще видим как ще се развият нещата.
П.П. Какви са тези истерии - ако не правите секс точно на Нова Година, какво ще ви стане ? Осъзнайте се, не е нищо кой знае колко фатално, за да се вайкате чак толкова...
Това, което е лесно, не е интересно.
ДА ДА ДА ДА ДА![]()
![]()
![]()
А ако си в цикъл тогава пий витамин Ц.При мен действаПървоначално написано от BePoHuKa
![]()
и така ти намалява с няколко дена
Пробвай.
ше ударим една чекия колкот да не остана на сухо
GTA Stunting
Еми не![]()
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
НЕ !
Да си прецакам хубавата вечер с приятели заради единя секс ! НЕ !
По принцип мисля да се накажа стабилната с приятели.Секс може да се прави винаги!Нова година е един път в годината![]()
Big cock is here
и аз майПървоначално написано от Korrnyy
![]()
![]()
![]()
![]()
напраооо ми се провалиха плановете
![]()
![]()
![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Е, ся момичета сякаш малко кръв ще ви изплашиПървоначално написано от SunShinePearl
![]()
![]()
![]()
Тях не, ама мъжете може би, и ако са вкарали алкохол и се развихрят по-грубо после може да прилича на касапница![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
След това да заспят и всичко да засъхне. Това ще е черешката на тортата![]()
Дам - и при мен такава се очертава да бъде новогодишната програма...Първоначално написано от valdesbg
![]()
хохооо искрено се надявам ДА !![]()
Амиииии .. може би да,може би не .. Не се знае още.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Нем,по-важно ми е да си направя купона,пък междувременно може някоя 3-ка да спретнем![]()
Първоначално написано от Hayles
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
^^ Ти нямаше ли гадже от 2 години и кусур??
Както и да е...
Ще ми се,ама плановете ми се преебаха яко и май няма да се започне така 2010![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Като изключим 1 негов РД (стана на вън), секс на празници почти не съм правила. Изключвам Свети Вальо. На НГ традиционно сме у дома с родителите ми, сестра ми и приятеля й и секс не правя. Не обичам да правя секс по повод, а без повод. На празници пък най-не обичам. Предпочитам да пеем, пием, танцуваме, но не и секс. А и съм така преяла, че ми е лошо само да се мръдна. На 25 бяхме в мъжа. Хапнах само салата, пита и малко торта, но ми беше супер тежко и лошо. Сексът после хич не се получи...Първоначално написано от MakeMeLaugh
Не, няма да правя секс на НГ. Може да правя на 30-ти и на 1-ви вечерта да речем, но не и на самата НГ. То че съм от 3-тата възраст съм, но има и други начини да се прекара даден празник. Сексът нито ми е нещо чрезвичайно, нито го приемам за някаква екстра, че да го правя точно на празник.
BePoHuKa, от 5 годишнини заедно на 2 сме правили секс, на 1 изобщо не се видяхме (той беше войник) и на другите 2 излизахме на кръчма. Точно на първата дори не се видяхме. Ден след това получих писмо от него, а на самата дата - смс. Нито сме умрели, нито сме се разделили. Не си прецаквай организма заради това. Абсолютно същото е дали ще е на годишнина, 8-ми март, свети Валентин или в обикновен делничен ден. Даже от опит, когато го планираш и очакваш, когато се настройваш за определена дата и имаш някакви очаквания, често оставаш разочарован. Ами ако се напиеш или натровиш с алкохол или храна, ако ти е лошо, ако просто не си на кеф? Тия неща е по-добре да са спонтанни.
Е че всеки с предпочитанията си бе \/
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Аз по график секс не правя. Било то НГ, годишнини и прочие.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote