.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Немски

Голям фен Аватара на DesSsi

Немски

Здравейте

ии Честита Коледа

Аз съм 8 клас и уча немски, обаче сга за ваканцията имаме за домашна да пишем съчинение на тема " Wie habe ich die Ferien verbracht " и тъй като това е първото ми съчинение съм много затруднена , ако може някой да ми помогне ще съм многоооо благодарна

Голям фен
    Град
    In my broken heart...

Re: Немски

Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    Здравейте

ии Честита Коледа

Аз съм 8 клас и уча немски, обаче сга за ваканцията имаме за домашна да пишем съчинение на тема " Wie habe ich die Ferien verbracht " и тъй като това е първото ми съчинение съм много затруднена , ако може някой да ми помогне ще съм многоооо благодарна
    Ако искаш някой да ти го напише не се надявай......

Град
    around the world !
    Ако не се опиташ само да го направиш, няма да станат нещата Защото ще имате още много съчинения на най-различни теми, на годишния изпит също има съчинение И аз в 8-ми клас съм правила, сега в 9-ти също правя и ще продължавам да правя.. дори и да правиш грешки си го прави сама, иначе няма да свикнеш. И к'во всички тук го обърнахте този форум не на тийнпроблем, а на домашнапроблем.нет ?!

Не виждам момичето да е казало, че иска да му напишем съчинението.. а просто да му помогнем.. Какво лошо има в това?

Бих ти помогнала.. но граматиката ми куца яко.. не съм се занимавала с немски от няколко години.. Надявам се, че ще се намери някой добър човечец, който да ти го провери СЛЕД като го напишеш

Благодаря на TrickyAngel , че е разбрала какво имам предвид

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ама кажи само как да ти помогнем,щото така нищо не можем да направим.

пп:Айде не се карайте на момичето де и аз бях супер спекла като си писах първото съчинение.Сега правя 200 думи без да ми мигне окото.
    Deutsch,Deutsch,Deutsch...
    Брях,брях

Град
    around the world !
    Не 'и се караме на момичето, ама нали все пак, за да се научи да прави както трябва съчинение, сама трябва да се потруди ? Я кажи какво ти е трудно, та аз да видя какво може да направя по въпроса ?

Ами може да ми помогнете с някакви помощни въпроси

Ich habe das Weinachten mit meiner Familie verbracht. / и обясняваш там , алабала , може да кажеш колко ястия е имало на масата =] , какво си получил/а за коледа. Можеш да вметнеш някъде изречение като : Ich frohe mich sehr, wenn es Weinachten ist. / ........... а иначе можеш да кажеш ,че си се видяла с приятели , че времето е било необичайно топло , измисляш си . След това като изкараш Новата година , разкажи как си я изпразнувал/а... че например сте били много хора .. сега ми е малко късно да ги мисля на немски , но ако имаш проблем кажи . Ще се опитам да помогна колкото мога.

P.s. не съм перфектна с граматиката за това казвам колкото мога.
    ... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!

Das ist fantastisch!

немския е лесен език но граматиката е много вземи си учебника наи вероятно там ще намериш всичко от което имаш нужда аз уча немски от 2 години 1вата по 13 часа седмично .
    помощни въпроси и номера:съчинението предполагам че искат около 100 думи или нещо подобно. пиши примерно как си се забавлявала кои са били там какво и имало за ядене колко време сте били на масата какво са ти подарили и т.н аз на съчинението имах 5 и 1/2 6 и написах на 1 съученик на друг му помогнах лесно е просто слагаи повечко думи успех

Благодаря ви,, ако има още нещо ще ви питам

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: Немски

Цитирай Първоначално написано от didivid
    Ако искаш някой да ти го напише не се надявай......
    +++

Темата е невероятно трудна и въобще не е обширна, не мога да ти помогна, tut mir leid...
    Male

Град
    bulgaria
    Първо го напиши,пък после ние ще ти го проверим.Ако в някой израз или в някое изречение не си сигурна не се притеснявай ние ще ти помогнем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си