.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна

А когато не чувстваш нищо,какво?

Не помня кога последно съм влизала в този раздел,но доста отдавна беше.

Не съм влюбена. Той не ми харесва,но и не ми е антипатичен. Просто нищо?
    И въпреки,че няма нищо допуснах по-интимните отношения.Всъщност го приемам като услуга към него или нещо такова
    Не е проблем ако тръгне да разказва какво е станало или ако поиска втори път.
    Проблема е,че не чувствам и не мисля нищо. По някакъв начин тоталната липса на емоция ми ангажира съзнанието и се чудя защо е така?
    Не трябва ли да го харесвам поне малко? Не се ли правеше така,а?

Опитвам се да разнищя в ума си нещата и отново и отново нищо.
    Дори не знам дали трябва да ви попитам нещо или дали това е основателна причина да пускам тема.

Просто ми е абсолютно безразличен и това ми пречи. Не е нормално за мен да съм безразлична към хората,с които имам такива отношения. Ами ако така се обърнат нещата и се окаже,че ме харесва? Ами ако ми предложи връзка? Разума ми казва,че всъщност е прекрасен избор за партньор ама.. не ми трябва. Обичам да съм свободното момиче с онези двуседмични връзки. Харесва ми да съм свободна и щастлива,а тези с които съм била да са далеч от мен. Но този на когото направих услуга ще го гледам още няколко години. Просто искам да е далеч от мен.

Какво не ми е наред?
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    6том не изпитва6 ни6то не го залъгваи,тои може да мисли за не6то по серозно.

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Щом нямаш никакви чувства - не го лъжи..Както вече казаха:той може да мисли за нещо по-сериозно..Кажи му,но не директно = че не нямаш чувства към него и искаш да останете само приятели..
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Според мен е загуба на време да се занимаваш с човек, който дори физически не те привлича, а да не говорим, че можеш да заблудиш и него. Не си създавай сама грижи

Тъпо е,ако ти кажа да изчакаш,да видиш какво ще стане.. според мен просто не сте един за друг и това си е..

Приятели с изгода?(това ми изникна в главата, когато го прочетох)

//По абсолютно никакъв начин ли не те привлича?
    Странно е.

Град
    Варна
    Всъщност и аз се сещам за този вид приятелство..

И ннне,не ме привлича дори съвсем малко. Наистина е хубав,секси и не е никак глупав(трите неща,които попринцип ме интересуват),но просто я няма онази тръпка.
    Kaname senpai <3

Значи знаеш отговора...

Е, предполагам ти харесва да си с него?
    Ако не се страхуваш от последствията, можеш да опиташ с този вид приятелство, но трябва да се изясниш със себе си.)

Град
    Варна
    Аз с всичко съм на ясно с изключение на въпроса 'Защо не спирам да разсъждавам по въпроса?' ..
    Този вид приятелство с точно този е рискован ход.

Ама като ти казвам,че не ми харесва.. Не е хубаво,но не е и неприятно. Много странна работа.
    Kaname senpai <3

Ами... тогава освен да сложиш край на това, май няма друг изход.
    ;/
    Смисъл, от негова страна сега може да няма чувства, но така както си се заигравате, след време може да възникнат някакви чувства и да остане наранен. Ама не знам, мнго странно положение. :/

Град
    Знам ли и аз,майна
    Просто не знаеш какво искаш,майна,типично за 15-16 годишна пуберка,дори когато човекът е супер като външност и характер оная чака неква тръпка да падне и да я удари у кухата кратуна.Те такова животно нема!

Град
    Варна
    Аз при всички положения ще прекратя започнатото просто защо не го искам.

.. Само дето не спирам да го обмислям Сигурно съвестта ме гризе

Умнико,аз не чакам любов или нещо от рода,но за да има връзка трябва да има и страст,която в случая липсва. ;р
    Kaname senpai <3

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    А защо трябва да се тормозиш изобщо с въпроси?
    Най-големият ти проблем всъщност е, че не спираш да се питаш ЗАЩО не ти харесва, ЗАЩО обаче не ти пречи да спиш с него, ЗАЩО я няма тръпката, ЗАЩО трябва да я има?

Спри да се питаш. Остави нещата на естествен ход.
    Какво ако бъде наранен накрая? Какво ако и ти бъдеш наранена? Човек се учи от грешките си, много е трудно да се поучиш от чуждите, знам го от опит. В крайна сметка, събирай емоции сега, докато имаш време пред себе си. За да можеш после да си спомняш за нея, пък била тя и далеч не-перфектна.

АМИ АКО...

... ти развиеш чувства към хубавия, сексапилния и никак неглупавия?
    Ами ако? Знаеш ли колко ще е яко, а?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    А защо трябва да се тормозиш изобщо с въпроси?
    Най-големият ти проблем всъщност е, че не спираш да се питаш ЗАЩО не ти харесва, ЗАЩО обаче не ти пречи да спиш с него, ЗАЩО я няма тръпката, ЗАЩО трябва да я има?

Спри да се питаш. Остави нещата на естествен ход.
    Какво ако бъде наранен накрая? Какво ако и ти бъдеш наранена? Човек се учи от грешките си, много е трудно да се поучиш от чуждите, знам го от опит. В крайна сметка, събирай емоции сега, докато имаш време пред себе си. За да можеш после да си спомняш за нея, пък била тя и далеч не-перфектна.

АМИ АКО...

... ти развиеш чувства към хубавия, сексапилния и никак неглупавия?
    Ами ако? Знаеш ли колко ще е яко, а?
    Мисля, че е много точно обяснено. Браво

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Много жени, когато спят с мъж си мислят, че едва ли не му правят някаква услуга. На теб хубаво ли ти беше? Да. Това е нещо, което е взаимно и равнопоставено. На теб нещо не ти е наред... меланхолията те гони. Това е лошо.
    Temet Nosce

벨야카

1 вид пиянски секс ... кажи му директно да не заспи докато овърташ нещата,но не брутално измисли го и да не е ПО SKYPE/смс/разговор

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Ми явно на теб ти идва като секс играчка.Примерно тои е хубав,умен,прочее и щом се желае по-интимни отношения и двамата сте си под ръка.На мен ми идва наум да си поговорите.Искаш да си свободна птичка и да не се разделяте.Харесваш го като за приятел, с който можеш да говориш,правиш каквото желаеш и т.н. Успех
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    6том не изпитва6 ни6то не го залъгваи,тои може да мисли за не6то по серозно.
    Can your life change in a month or a week,or a single day?We're always in a hurry-to grow up,to go places,to get ahead....But when you're young..one hour can change everything!!!

Просто ти е безразличен-това не означава,че не си наред.Кажи му го и да се свършва.Не само да го залъгваш,а и той да ти е в тежест.

Супер фен Аватара на nymphadora
    трябва ли въобще да ни питаш?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Явно е балък или си запряна. Аре обратно в Recycle Bin ! Пронто.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си