.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: Левкимия

Левкимия

Здравейте ,имам нужда от помощта ви.Моля ако има някой сред вас ,който е успешно излекуван от левкемия да ми пише на ЛС интересувам се от подробности и имам въпроси...Благодаря предварително...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Ами, брата на една моя приятелка е успешно излекуван от левкимия, но незнам аз самата колко мога да ти бъда полезна.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Левкимия

Цитирай Първоначално написано от sweatkiss
    Здравейте ,имам нужда от помощта ви.Моля ако има някой сред вас ,който е успешно излекуван от левкемия да ми пише на ЛС интересувам се от подробности и имам въпроси...Благодаря предварително...
    ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!

"левкемия" е популярно сборно заглавие на редица заболявания с различна степен на клинична изява и различна прогноза.

важно е да се упомене за какво точно иде реч.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Както каза Батко ти Доки, трябва да споделиш повече информация.
    И все пак - моята братовчедка успешно се излекува от левкемия, слава Богу, така че мога да ти препоръчам добър лекар. Ако кажеш от къде си разбира се?

Благодаря ви но не става въпрос за мен а за един мой приятел който замина да се лекува в чужбина,но е доста потаен и не споделя много неша затова ако има някой успешно излекуван исках да задам накой въпроси ,но все пак благодаря за отделеното време
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си