Здравейте ,имам нужда от помощта ви.Моля ако има някой сред вас ,който е успешно излекуван от левкемия да ми пише на ЛСинтересувам се от подробности и имам въпроси...Благодаря предварително...
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!Първоначално написано от sweatkiss
"левкемия" е популярно сборно заглавие на редица заболявания с различна степен на клинична изява и различна прогноза.
важно е да се упомене за какво точно иде реч.
Както каза Батко ти Доки, трябва да споделиш повече информация.
И все пак - моята братовчедка успешно се излекува от левкемия, слава Богу, така че мога да ти препоръчам добър лекар. Ако кажеш от къде си разбира се?
Благодаря ви но не става въпрос за мен а за един мой приятел който замина да се лекува в чужбина,но е доста потаен и не споделя много неша затова ако има някой успешно излекуван исках да задам накой въпроси ,но все пак благодаря за отделеното време![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...