- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с гаджето
Здравейте, с приятелката ми ходя от 7 месеца, преди няколко дни ми заговори за секс, каза ми че е готова, поговорихме си...Каза ми, че е сигурна , че иска да е с мен(първият й път) и че няма да съжалява. Неискам да я наранявам, нито да я карам насила, просто искам да се допитам дали е нормално, защото тя е на 14(скоро прави 15). Много я обичам просто...
![]()
![]()
П.П: Не съм девствен
П.П2: Аз съм на 17, за нея вече казах![]()
Любовта е вечна, освен ако междувременно не се случи нещо.
Любовта е като войната - лесно е да се започне, но е трудно да се спре.
Щом химия има, защо не ..?
Running is my drug and I am overdosed ..
щом се обичате направете гоПървоначално написано от bartender
Sleda ot liubovta
Щом е готова - направете го..Да,наистина е малка = но щом е готова няма какво да ви попречи..
Не знам..Ти реши..
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Не мисля, че ще имате проблем щом се обичате, но ако все пак се притесняваш, че все още е малка поговори с нея. Направи го деликатно, за да не я обидиш, аз също мисля, че още е малка.![]()
П.С. Все пак вие си решавате.![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Първоначално написано от DarkKisss
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
лелеее, да бяха и другите момчета като теб...![]()
ами виж сега, обикновенно момчетата напират за секс постоянно и на нас, момичетата, ни остава накрая да се предадем![]()
. Но щом тя ти е казала, че е готова, ТЯ ти го е казала, а не си я врънкал ти, имате сериозна връзка, ТИ я обичаш, напълно, ама НАПЪЛНО нормално е
![]()
Според мен е мъничка, но както си решите. Най-добре поговорете, за да сте напълно сигурни какво правите.
И аз на 14 вече бях тръгнала със сегашното си гадже и също така казвах и си виках ''еми ето сега ми е паднало..имам гадже.. обичам го (това също беше неосъзната фраза) и кво ни остана да праим ? - еми секс '' ,но сега като погледна назад се смея на себе си и на глупостта си.
Макар,че си с някой и си много привързван , обичаш или каквото е там към него, не значи,че си готов за това. Сега щях да съжалявам ако тогава го бях направила. Пълна глупост щеше да е...
Пък ти както решиш...поговри с момичето. Ако е разумна ще се осъзнае![]()
Аз те съветвам да я накараш да се замисли за тези неща.
Убедила съм се сама в това,което ти казвам.
Според мен й е рано ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Мисля, че още й е рано, но от друга страна вие се обичате, а и щом тя ти е казала, че е готова ... поговорете отново с нея, обсъдете нещата още веднъж, за да не съжалявате по- късно.![]()
холлл щом ходите толкозз много ем давайте ... на 15 ще става кфо чакатии![]()
аа ии щом са обичате е ХРБ ! :P
be praish copy i paste ;ras;
lesh sii putk0o shti praq hump na dypitu ~!
Помислете си добре... за да не съжелявате и двамата...
It's too late...
Малки сте върете на сладкарница и си говорете за квот ви падне ама не и за секс
+1Първоначално написано от t0d1t0
Нека помисли добре над това което иска, но ако продължи да си настоява .... сексссс![]()
![]()
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
Щом е готова :P
Просто аз
не откривам нищо ненормално ..с какво би могъл да я нараниш?? казваш че я обичаш .. така че не мисля че би я оставил след като го направите .. тъй че давайте!! Успех
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
пичага , честно да ти кажа ти решаваш , тя ти е казала че е готова . Ако толкова искаш да спиш с нея давай пък ако ти е доста мила и мислиш че е малка не го прави обясни и . Мисля че 15 години ще те разбере![]()