- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с гаджето
Недей да бързаш още, изчакай поне 10-15 годининки и тогава, трябва да докажеш обичта си
уееее
направи го за св Валентин
много ще се зарадва,ние се разтапяме в тоя ден![]()
браво на вас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Според мен ако разбере,че питаш нас дали да я ебеш ще се нацупи, защото сега тук ще има най-малко 20 човека които ще кажат, че е малка, не е нормално и т.н. ... А тя ти го е казала, не е и чак толкова малка (други на по 11-12 го правят) И както каза някой по-горе с какво можеш да я нараниш щом я обичаш? Мисля, че това което тя иска е напълно нормално и естествено![]()
На мен едно ми е чудно. Не си девствен, а ходиш с нея 7 месеца?! През това време изневерявал ли си й, или чикии си бил...?Първоначално написано от bartender
![]()
Може би е бил с момиче преди нея... На 17 е все пак.Първоначално написано от noproblembitch
В живота има моменти, когато някой толкова ти липсва, че желанието да се опреш на рамото му запълва всички твои мечти!
е че какво ненормално има.идеята е да не я зарежеп след тва![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Каква химия та гони бе ?! Химия на на 15-17 години ? Имало химия .... ей ся ше мине , някой кака и ше и забии шута .... Химия имало хахахаПървоначално написано от DarkKisss
![]()
Седем метра е вратата,седем гола на чорбата! БИЙ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИЙ БИЙ БИЙ !
Писал си го по Коледа. Значи отговорът ми е тази година по същото време. Дотогава се радвайте на приятните моменти и на максимата: "Няма плодове по-вкусни от момини устни"Първоначално написано от bartender
чакайте ве кфо са сопате и са хамалчите .... я стига тя е на 15 на 15 не на 5 на колко искате да го направи на 18 ????? стига тфа е тъпо .... а по темата еми направи го време и е а и щом се обичате и тя ти редлага ...![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Ами щом е готова ОК... но аз мисля, че и е рано![]()
Просто аз
тоспък чикии, момичето му предлага чикии ша прай пфф...Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
I love my girl <3
Абе наистина си е рано ..
Тя може да вика ,че е готова ,не това защо ли ме съмнява![]()
Макар че то сегаа го правят още като се родят ;х
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
изчукай я и я заеби![]()
Да, ама 7 месеца е с нея...?Първоначално написано от Phantom93
През теа 7 месеца кво е правил...
![]()
Такаа виж са и аз съм на 14 и аз много искам секс ии мисля че съм намерила подходящия ама той не иска и го разбирам той е на 18 ии волбще не бърза нито ми прави намеци или нещо подобно просто знае че ако бърза сега след това ще съжелява такаче ако искаш да съжеляваш направи го но според мен на нея и е много рано![]()
на 14 ... WTF ?!?! НА 14 още не знае ебе ли и се сърби ли я пика ли и се .. освен ако не е некфа напреднала![]()
е браво след този цитат нямаше как да не ти пожелая някои ден на тебе да ти го набият ... !Първоначално написано от Bixel
по темата: на 14 готова ?! да бе да ...
ама щом се обичат хората какво пък![]()
емиии щом се обичате и наистина тя е готова и сама си е го казала .. а не ти да си и го намекнал по някъв начин .. направете го .. няма нищо лошо в това . и аз бях на 14 когато ми беше за първи път .. но не е толкова страшно така чее ..![]()
15 години,страхотна възраст.,а и като е готова какво чакаш
УСпехх
Summer (h)
![]()
еми и аз съм на 15 и наскоро го направих с приятеля ми ... той не искаше каза че съм много малка ама аз настоявах щото го обичам и искам да съм негова
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()