- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- СКРИПТОВЕ ХЕЛП!
Искам скайпа на някой който наистина разбира от скриптове защото знам начин да искараме доста пари за отрицателно време трябва ми само човек който да разбира от скриптове и сайтове за да го направим заедно моя скайп е lov3_my_heart а каде се слагат такива теми ? Понеже съм нов и незнам съжелявам![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
радвам сеПървоначално написано от Hilary_
случаино да говориш за гоогле адсенсе? ако не ще ти кажа нещо БЪРЗИ и МНОГО пари не се правят особено без да похарчиш не се заблуждаваи...
не пич говоря за онлайн игра с която мога чрез кредити да спечеля пари и ваучери от порядъка на 100-**** лв за 1 акаунтПървоначално написано от kolio94
![]()
като направиш някакви пари се обади има милиони подобни игри/саитове за балъци не гледаи само "доказателстовто" в саита а попитаи дали някои твои познат е взел нещо, от там 1 приятел така направи много точки уж за ваучер телефони и там награди си избираш и получи много добро нищо...Първоначално написано от p1tbull
става въпрос че искам да хакна сървара и да си направя кредти посе има хора който търсят кредити и дават ваучери за тех тва еПървоначално написано от kolio94
хах ... ами хакни го ...
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !
треа ми некой дет да ми помогне бе залухав ае пишете по темата или изобщо не пишетеПървоначално написано от DarkAngelOfHope
Искаш да направиш он-лайн игра, с която като пратиш смс ти се отварят повече възможности ли ? Седни и научи малко php и тогава се занимавай![]()
Само като прочетох това и се...Първоначално написано от p1tbull
![]()
![]()
![]()
П.С. към Автора - Пич, дори тук да имаше някой, който може да ти помогне с идеята, едва ли би се свързал с теб, камоли да тръгне да ти помага...Че защо да работим в екип с теб, като можем и сами!
![]()
защото незнаете как да си изкарате парите послеПървоначално написано от doomkillerr
сички от тоя форум са много умни
![]()
Да - благодаря ти, че ни похвали!!!![]()
П.С. - Желая ти Весели празници и успешно "хакване" на сървъри... Само гледай да не те навестят от ГДБОП у дома вместо Дядо Коледа... :P
хахах ..... тъп си като антична брадва ...Първоначално написано от p1tbull
![]()
Облякох черни дрехи върху бялата си душа
за да се слея със сивата безмълвна тълпа.
Darkness Is My Fate, but I Have an Angel Heart !!!
Between Darkness and Light I'm ready to Fight !!!
TheDarkAngelOfHope ... comming soon for your last Hope !