- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Сушени плодове и трушия
Подходящи ли са при диета? То не точно диета, но просто гледам да ограничавам вредните храни. Четох, че сушените са подходящи уж... Може ли да закусваш със сушени плодове+ още нещо примерно? А трушията много ли е калорична?
ами чувала съм за комбинацията сушени плодове+ мляко, че било добре когато искаш да отслабнеша за туршията не знам, но със сигурност е по- калорична от пресните зеленчуци, така че ти препоръчвам да наблягаш на тях
![]()
надявам се да съм успяла да помогна и късмет![]()
Не мисля, че ще има проблем . Плодове и зеленчуци са все пак .
Диета на туршия и диета на лютеница НЯМА!!!![]()
Закусвай със плодове, сушени плодове, зърнени храни, ядки...
Благодаря на всички.
А какво ще кажете за печените чушки(камбите) и сиренето(обикновеното сирене, не синьо сирене или някакви по-специални)?![]()
ооо,как обичам туршияя !![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Категорично без туршия ! А иначе сушените плодове стават, но е много по-добре да са пресни, защото в сушените няма толкова витамини и минерали. А да закусваш само сушени плодове на закуска и да очакваш да отслабнеш е немислимо .Закуската трябва да е добре балансирана и богата на белтъчини, витамини, минерали и фибри
Искаш да отслабнеш?
http://www.wlc-2009.blogspot.com/ kod 1026
Много ясно, че няма да закусвам само със сушени плодове. Ще ги съчетавам и с други храни.Първоначално написано от llllpingllll
Туршията си е много хубава,но за жалост организмът задържа вода,заради солеността й.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Сушените плодове-добре,до някаква степен.
Но за туршията съм против.По-горе обясниха защо.
I'm not in love this time,this night...
Първоначално написано от Fruity
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Зимата рядко се срещат наистина пресни плодове и зеленчуци .. замислете се през колко оцветители и препарати са минали за да стигнат в такъв вид до нас .. Все пак на домата ,, краставицата или който и да било плод или зеленчук не можем да кажем че е много полезен ,, защото се отглежда в оранжерии посред зима .. Липсата на слънце е отрицателна .. Ако сте чували в оранжериите се използват някакви лампи и нагреватели ,, препаратии бои и т.н. Затова ти препоръчвам да ядеш зърнени храни - аз като съм на диета ям предимно Fitnes ,, може и чист ,, може с плодове или с шоколадС мнението да ядеш ядки не съм съгласна ,, защото от тях най-много се пълнее .. Яж си разделно или от всичко по малко .. Хапвай често ,, без да се тъпчеш .. Избягвай сладки и тестени продукти.. Пий водичка и мисля че ще свърши работа
![]()
Значи мога да ги включвам в салатата?Първоначално написано от merediana
И за да не правя нови теми, пиша тук за всяка храна, която ме интересува. Чела съм, че оцетът не е вреден, така ли е?
трушия![]()
такава диета нема
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()