- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Едно и също ли е?
Чудим се с едно момче,което ми е стар познат.Него го върти една мадама.Отначало тя искала да излязат,сега обаче незнайно как си разменили ролите и той тича след нея,а тя му дава някакви надежди,но му върти мозъка.Аз му казах че това най-вероятно означава,че го харесва,но по този начин си придава важности,за да се направи на интересна.От друг страна мен пък ме върти едно момче.Отначало аз бях тази,от която зависеха нещата,а сега не е така.Той се сърди за глупости,след 4-5 дни самичък решава да се извини като види,че аз не го търся и след 2 дена пак се е разсърдил за най-малкото.Споделих това на моят познат,а той ми каза,че най - вероятно той пък не ме харесвал,а само си намирал занимавка в мое лице,което обаче като имам в предвид че продължава вече цели 5 месеца и всеки от нас някак си се мъчи да накара другия да признае за чувствата си,та твърдението на моя приятел ми се вижда малко нелепо..от друга страна пък може би има капка истина..нз нз какво смятате вие![]()
И в двата случая сте просто пионки в нечии игри
Поздравления![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
моми4ето му го връ6таА ти наи-добре сложи краи и без това явно няма смисъл.
Мисля , че ти и твоя приятел трябва да се съберете и да зарежете онези размотаващите ви личности![]()
![]()
и аз тва мисля,айде със здраве :PПървоначално написано от adenka
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Шматки..буквално x]]
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
На мен пък цялата история ми звучи, като някой сапунен сериал...![]()
П.С. - Както казаха преди мен - хванете се вземете с тоя твой стар познат и проблемите Ви ще се решат взаимно... Ами че какво по хубаво от това?!?!Хем добри приятели - хем гаджета!
![]()
Първоначално написано от valdesbg
Пешки ми звучи по-яко...Но като цяло съм съгласен.
Първоначално написано от NeverTheSame
![]()
Просто аз
За приятеля ти (момичето наистина му прави напук).. За теб- Мисля,че в този случей си просто негова пионка,която той иска да тича след него...Забрави го. Продължи напред!!![]()
губите си времето в общи линии![]()
Бля бля. И коооо?![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Първоначално написано от NeopitomeNa
признай му чувствата си. Ама като чета как бишеш за него... `От друг страна мен пък ме върти едно момче.`май нямаш кой знае кви чувства.
hating you makes me all warm inside : )
+Първоначално написано от FromAutumToAshes
за тоя дет те върти тебе мискля че е егати лильото![]()