.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Дайтее идеи

Ммм...значии със сегашния ми приятел ходим вече 7 месеца но порадии някои причинии лятото бяхме разделении и сега скоро пак се събрахме..и се опитваме да оправим нещата...но проблемът е че е последно време нещо не вървии връзката затова искам да направя нещо специално за него което ще го зарадва...всмисъл порадък и някаквии идеии за как да прекараме деня незабравимо заедно ако имате някаквии идеи кажете че аз съм мн зле в подготвянето на изненадии...а наистина искам да го зарадвам и да разбере колко мн държа на него..благодаря предварително

можеш да му подариш специална вечер

нищо не ми идва, а принципно съм доста изобетателна..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    една романти4на ве4еря,да отидете на любимо място или там кадето сте се запознали,или да отидете някуде където тои/вие винаги сте искали.Забавляваите се някак примерно отидете на кино,ледената пързалка,боулинг....Разходк ве4ерта съ6то е добра идея

Мега фен Аватара на vagarious
    Само щом прочетох заглавието, ми стана ясно за какво става въпрос.Има много такива теми.Ако се поразровиш съм сигурна,че ще намериш нещо и за твоето момче.Нищо лично.
    Big or small, lies are lies!

излезте заедно някъде навън..говорете си..споделяйте..прегръдки,ц лувки..

според мен трябва да му е достатъчно ,че си има жена до себеси където иска да направи нещо специално за него...

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Дайтее идеи

Цитирай Първоначално написано от Anichkattta
    лятото бяхме разделении и сега скоро пак се събрахме..и се опитваме да оправим нещата...но проблемът е че е последно време нещо не вървии връзката
    Ем начи е имало причина да сте разделени. И е било добре да останете такива.

А иначе - ръчно изработен подарък?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Дайтее идеи

Цитирай Първоначално написано от Anichkattta
    Ммм...значии със сегашния ми приятел ходим вече 7 месеца но порадии някои причинии лятото бяхме разделении и сега скоро пак се събрахме..и се опитваме да оправим нещата...но проблемът е че е последно време нещо не вървии връзката затова искам да направя нещо специално за него което ще го зарадва...всмисъл порадък и някаквии идеии за как да прекараме деня незабравимо заедно ако имате някаквии идеи кажете че аз съм мн зле в подготвянето на изненадии...а наистина искам да го зарадвам и да разбере колко мн държа на него..благодаря предварително
    1 свирка should do the trick.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    аз сега гледах един филм и примерно някаква карта която да го опътва къ места на които да има послания или направо за място където го 4ака изненада (самото търсене и карта са достатъ4ни )И гледаи някои филм там има много идеии

Говори с най-добрият му приятел какви интереси има и започни да говорите за тях.Лично на мен са ми го прилагали тоя номер.Ако не е инат ще се върже.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    1)да му направиш вечеря(нещо простичко,но ефектно)
    2)да си вземете някой хубав филм и да отидете у вас,да се гушкате докато ядете пуканки

3)да отидете на кънки
    4)ако имате ваше местенце,да отидете на него
    тва са ми хрумна в момента
    :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    sex sex sex samo tova 6te zaradva pi4a qko poslee nqq te ostavi garanciq franciq :P

^ аз пък ти давам гаранция,че тай ще му станеш лесна..

Излезте вечерта само двамата, повървете по най-тихата и най-коледно-украсената уличка в града... прави се, че ти е студено, за да те гушне.. Разнежи го..
    Повярвай ми, някоя шумна дискотека или кафе няма да имат положителен ефект.. нуждаете се от усамотяване.

Голям фен
    мисля че както и да го изненадаш би било по-доре да сте само двамата.
    вечеря на свещи
    кино
    разходка в парка

украсена стая в хотел /примерно на леглото - сърце от рози/ , масаж след вечеря на свещи,писмо в което описваш всичките ви хубави моменти и изпитания или просто му казваш "обичам те" ... не знам ;д

Град
    [На Метри От Земята]
    подари му себе си :P
    Просто аз

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от sladyr4etoo
    ^ аз пък ти давам гаранция,че тай ще му станеш лесна..

Няма да питам кой клас си в основното училище.......
    Temet Nosce

벨야카

Секс много ясно.Стига сте влизали в някакви филми .. Като почнете с тея романтични вечери и сладникави глупости имам чувството,че живеете в някаква паралелна вселена,в която ще хвана захарна болест.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Супер фен
    Що вместо да пишеш тъпотий тука, не седнеш за полвин един час хубаво да си помислиш какво на теб ти харесва какво на него му харесва, какви общи интереси имате и не измислиш нещо САМА, което знаеш, че няма да забравите и 2мата.. м ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си