- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам..
Здравейте !
На 15 съм, приятелката ми също. Много често излизаме и се виждаме с нея. Почти на всяка наша среща сядаме на някоя пейка и започваме да се натискаме. И няколко пъти ме е карала да се чувствам просто неописуемо...много добре. Последния път мисля че и аз и доставих доста удоволствие. Целувахме се много страстно и я пипах много. Но като тръгна към интимните части ми маха ръката. Не че това е толкова важно за мен..важно е че съм с нея..но ми се иска. И ако може да ми кажете ефективни начини за възбуждане, които помагат при почти всички...и също ако може да ми кажете къде по Перник мога да я заведа на спокойствие...благодаря
ВЕСЕЛА КОЛЕДА !
..Ангел
В перник на спокойствие-в голф 2ката на бати или на тати![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
ами кво да ти кажа...била съм на мястото на приятелката ти. Целувки, натискане, това онова, но като се стигне до... просто не исках повече. Затова повярвай, най-ефикасния метод е да говориш с нея. Нямам предвид директно да й кажеш "искаш ли да се ебем?"![]()
ами да й намекнеш нещо, да разбереш какво мисли по въпроса. Може би просто чака да я поканиш у вас когато няма никой
![]()
А да я попиташ каква е причината да ти дръпне ръката, например? Дали няма да е по-умно да разбереш какви са нейните желания и какво на нея и се иска и какво не и се иска?Пък тогава ще предприемаш или няма да предприемаш каквото и да било. Говорете си за тези неща.
![]()
Ами при все това, че сте на по 15 години нямате мн голям избор. Или във вас докаото няма никой, или в хотел.![]()
![]()
Кола няма да ви свърши работа.
![]()
![]()
![]()
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Нямам в предвид как да я накарам да ми пусне...искам да съм с нея и просто да и доставям максимално удоволствие..не е за едното е***е...
Просто трябва да изчакаш, да и покажеш, че може да ти има доверие, да започнеш постепено с нещата. За сега не тръгвай към интимните и места просто целувки, след време опитай като усетиш, че нещата се развиват и качват на по-високо ниво
Най-вероятно все още се притеснява. Поговори с нея или просто й дай време.
Според мен ти е махнала ръката щото сте били навън все пак минават хора и всеки си има някви разбирания така че съм сигурна че ако сте у вас например или на някое друго място може да ти пусне![]()
За Перник не знам ..![]()
![]()
.. но щом ти маха ръката значи не иска .. ефективния начин е просто да я оставиш сама да си посика!!!
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Точно, кратко и ясноПървоначално написано от CrAzYanDlaZy
Това е решението на проблема ти
![]()
HAHAHAHAHHAAHHAПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Чукнете си среща и й кажи да отиде еди-си-къде . . .
И ти в уречения час взимаш завоя с ръчна , отваряш й вратата и й казваш : кАчи се у ГолфУ
ударението е на " а "
и почвате -джагара-джугара . . .
сериозно - като почнете да се натискате и като стигнеш до нмястото където ти маха ръката , след като ти я дръпне може дискретно да я попиташ - Защо ? и така . . .да си поговорите после и така . .
Щом тя ти дърпа ръката значи не иска. Не прекалявай за да не я загубиш! Поговори с нея, попитай я дали се притеснява или въобще не желае.. ако се притеснява има начини да я отпуснеш, но ако не иска да го направи, което е нормално имайки предвид възрастта й, не я карай...дай й време![]()
Oh yes! Fuckin yes! ПЕРНИК![]()
Гледайте филм у тях или у вас и там се натискайте - по-голям успех ще имаш (:
"Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:
Now you see him, now you don't..
They got me starin at the world through my rearview
Go on baby scream to God, he can't hear you ...
Може би не те е добуснала до тайното местенце, защото се е притеснява, че сте вън и може някой да ви види..
Поговорете.. заиграйте се нещо.. накарай я да се отпусне максимално пък каквото стане :P .. Само не прави неща, които на нея не и харесват![]()
Просто аз
Дърпа ти ръката ,защото я е срам..Предразположие я да се чуваства добре ..
Всичко ,което виждам-си ти!![]()
Събираш целият ми свят в себе си. Събираш целият ми свят.. ♥
1.Пийнете бира, може да се отпусне![]()
2.Наистина говори с нея.
Running is my drug and I am overdosed ..
Няма ефективен начин за това,щом ти е бутнала ръката значи не иска или просто я е страх,неудобно и е от нещо.. де да знам.Попитай я (за такива неща е хубаво да се говори).Почакай тя сама да поиска.. ако я предразполагаш с говорене, мили думи , нежност , обич и ако и вдъхваш доверие , тя ще го поиска сама и то по-скоро от колкото предполагаш,за къде бързаш пък ти?..На повечето момичета им трябва време,дори за такива неща.Успех
А не си ли се сещал, че може би й е неудобно едва ли не, най-интимните ви моменти да са на някаква си пейка?