- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да споделя
Животът ми е ад.
Първо-до скоро ходих с едно момче.В началото мислех,че не чувствам нищо към него и след време съответно скъсахме.Тръгнах с друг.Нека наречам първото момче Н.,а второто-И.Скъсах с Н. и тръгнах с И.Но след време(месец,два)осъзнах колко обичам Н.Той още иска да е с мен.Още ме обича,още ми го повтаря.А аз незнам какво да правя.
По нататък-С И. Започнахме по интимни отношение и откакто почнахме,той започна да си държи зле.НЕ ми дига,не ми звъни,не иска да излизаме.Говори лоши неща за мен.Всичко и било за едното ебане.И аз пак незнам кфо да напрая...
http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735
Професия-Малка пикла
Момиче <333
Първоначално написано от vivian
на тъпа ли се правиш?
заебаваш И. и щом обичаш Н. и той теб също не виждам кво толкова не знаеш!!!![]()
![]()
ами умна си мойто момиче... те хората са казали.. гледай с сърцето а не с очитечестито
и живота ти не е ад ..просто ти си набиваш мн голям филм и саМа си го праиш ...ай весела коледа
![]()
If I played you like a toy?
ми остави го кво са 4уди6?!?! И опитаи отново с мом4ето което те оби4а и оби4а6.Всичко и било за едното е**не
Заебаваш мазния е*ач и тръгваш с момчето ,което обичаш ! Кое му е толко сложното ?![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Обичаш едно момче,което също обича теб...а ходиш с друго момче,което се държи гадно с теб...и ти се чудиш...
Малоумна работа-буквално идиотска.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Вика..Първоначално написано от shokoladchety
![]()
Стегнете се, бе! Престанете с тъпите си умопомръчителни изказвания и сърцераздирателни съпунски истории.
Боже, слезни си обери версийте! (:
“ А ти сигурно си мислиш,
че животa е игра?
Ако “Да” - тя е доста хардкор игра.. “
Идеален сюжет от филмите!Отиваш при първия
![]()
Първоначално написано от buuu
Брях,брях
заебаваш Илийчо и трагваш с Николай!![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
предлагам да напрайте ттрокай...
ай сиктир
тъпа си!
Марк Селби<3Първоначално написано от fire_magic
П.п: така е...животът ти е ад.
The blood that binds us ..till death unites us
Първоначално написано от sunshinepp
++
офф боже .. зарежи ги и двамата .. с единия си имнала възможност изпуснала си я сега и да тръгнете нищо няма да е като преди .. а за втория нямам думи ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
С първия явно още има възможност...
Върни се при него. Така, след раздялата като си разбрала, че го обичаш, ще ти е по- сладка връзката![]()
Ангели летят във траур бял...
еми така като тръгвате с човек,без да го опоэнаете..![]()