.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Бившият ..

Бившият ..

С бившият ми късахме 2 пъти в рамките на 1 година и то заради мен. Много съжелявах за глупавите си постъпки, но все още го обичам. Много се радвам, защото той ми споделя, че излизал с някакво момиче, но в същото време въобще не ми е приятно. До преди 1 седмица той незнаеше какво изпитвам към него. Един ден събрах смелост и реших да му призная какво чувствам. Мисля че и той ме харесва, но незнам как да се убедя. Днес преди да изляза на кафе му казах " Vsi4ko be6e idealno.Az te obi4ah i ti me obi4a6e...Eto,4e denqt koito ne iskah nikoga da idva-nastupi.A imenno denqt na na6ata razdqla... :S Mnogo plakah,stradah i ridah,no ti ne mi oburna dori i kap4ica vnimanie...Ot tova me zabolq nai-mnogo.Nali me obi4a6e?Kade iz4ezna lubota v koeto me obejdava6e,kade iz4eznaha milite 4ystva i nejnite slova...Omainite no6ti pulni s laski i nejni celyvki... Vsi4ko otide po-dqvolite...No vupredi vsi4ki grybi dymi i tonove obidi az vse o6te te obi4am i vinagi 6te te obi4am.Vupreki vsi4ko i vsi4ki i na tehen puk... Iskam da ti kaja samo edno-edni4ko ne6to,a to e: PrOsTi Mi,cHe VsE oShTe Te ObIcHaM... ", но като се прибрах той не ми беше писал нищо. Аз неможех да му кажа и здравей или да го попитам какво прави. Това ме съсипва адцки много.. Незнам как да поступя. Моля Ви помогнете ми ! Благодаря предварително! Може би ви занимавам с типичната история, но все пак незнам как да постъпя ...

Мега фен Аватара на vagarious
    С кое как да постъпиш!?

Признала си му, не ти е отговорил(а може и да не е видял все още) и питаш как да постъпиш!?Ами прати го по дяволите и това е.Научете да губите.А ако той отново прояви интерес към теб - ок, тогава попитай как да постъпиш.Лично за мен, сега не трябва да правиш нищо, освен да се настроиш психически, че този човек не е за теб.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Е ти добре си му писала са ама може би ще е добре д аму го кажеш лице в лице сед като нети отговаря а и за нас да ни споделиш какви ужасни неща си направила за да скасате?
    Цитирай Първоначално написано от mrKiss
    за секс не се притеснявам да я поканя обаче ще се притесня ако приеме
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Говорете лично-очи в очи.Така по реакциите му ще разбереш дали наистина и той все още те иска,защото по скайп не може да разбереш нищо.Може да не ти е писал,защото е объркан или защото не те иска вече.Може просто да е обиден(сама казваш,че вината е в тебе).Излезте и поговорете.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    С кое как да постъпиш!?

Признала си му, не ти е отговорил(а може и да не е видял все още) и питаш как да постъпиш!?Ами прати го по дяволите и това е.Научете да губите.А ако той отново прояви интерес към теб - ок, тогава попитай как да постъпиш.Лично за мен, сега не трябва да правиш нищо, освен да се настроиш психически, че този човек не е за теб.
    според мен не е трябвало да му пи6е6 а да му каже6 не6тата наживо и да види6 реакциите му.

Не ми е до това, че ще го загубя. Мога да губя. Аз просто искам отново да сме заедно, защото много адцки много го обичам. Обещала съм му повече да не поступвам така с него. Преди време като му казах всичко той ми каза, че сега се зарибявал с друго момиче и за да покажа, че искам да съм с него просто трябва да му го докажа, да е се отказвам и т.н. Аз естествено обещах, но и ако не му бях обещала пак щях да го направя. Много се извинявам, че ви занимавам с мойте проблеми.

Мега фен Аватара на vagarious
    Пфф да бее.. той да се зарибява с некви девойки, докато ти доказваш, че си го искаш обратно.Айде не.Според мен, не си заслужават усилията повече.
    Big or small, lies are lies!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    я ми дефинирай кво е понятието "любов" за теб,че използваш и харесване и любов,а то не е едно и също....
    праиш ли разлика изобщо?

ай сиктир
    Весели Празници!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Говорете лично-очи в очи.Така по реакциите му ще разбереш дали наистина и той все още те иска,защото по скайп не може да разбереш нищо.Може да не ти е писал,защото е объркан или защото не те иска вече.Може просто да е обиден(сама казваш,че вината е в тебе).Излезте и поговорете.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    я ми дефинирай кво е понятието "любов" за теб,че използваш и харесване и любов,а то не е едно и също....
    праиш ли разлика изобщо?

ай сиктир
    Весели Празници!

Alright that's the spirit

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    На колко викаш си?

Голям фен Аватара на crazymm
    казва ти, че не му е приятно с нея, за да ви върти и двете
    не ти отговаря, защото е постигнал целта си
    ако действа както си мисля, скоро пак ще те потърси..
    просто пропусни тоя път, не ти трябва да се занимаваш с такива
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Цитирай Първоначално написано от crazymm
    казва ти, че не му е приятно с нея, за да ви върти и двете
    не ти отговаря, защото е постигнал целта си
    ако действа както си мисля, скоро пак ще те потърси..
    просто пропусни тоя път, не ти трябва да се занимаваш с такива
    щом са достатъчно тъпи да ги върти и двете защо да не го прави ;д

Цитирай Първоначално написано от vagarious
    С кое как да постъпиш!?

Съгласна съм!!!

Мега фен Аватара на Priceless
    Град
    Варненска чайка
    Цитирай Първоначално написано от xxCutMEOpenWhileSobbingxx

ай сиктир
    Весели Празници!
    +1
    Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))

Hilary_

КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!

Излизайте .. кажи му го и очи в очи докажи му 2,3 пъти ако няма ответна реакция мисля че няма смисал да му лазиш в крката и да се чувства поласкан от това .. късмет
    Усмивката издава това което очите крият. A дали се чувства това което опитват се да скрият?Опознах себеси за да опозная после теб! Добре напразно защото само теб не те разбирам!
    Оставаш моя слабост ти си моя грях!

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ами нз аз така с едно моми4е не сме били заедно но я разбирам нали все след мен върви ослужва ми с тва онова но аз не я харесвам и така само ми досажда и по - добре недей го притеснявай може да размисли

мерси, че все пак сте си направили труда да прочетете написаното от мен и да ми отговорите..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си