С бившият ми късахме 2 пъти в рамките на 1 година и то заради мен. Много съжелявах за глупавите си постъпки, но все още го обичам. Много се радвам, защото той ми споделя, че излизал с някакво момиче, но в същото време въобще не ми е приятно. До преди 1 седмица той незнаеше какво изпитвам към него. Един ден събрах смелост и реших да му призная какво чувствам. Мисля че и той ме харесва, но незнам как да се убедя. Днес преди да изляза на кафе му казах " Vsi4ko be6e idealno.Az te obi4ah i ti me obi4a6e...Eto,4e denqt koito ne iskah nikoga da idva-nastupi.A imenno denqt na na6ata razdqla... :S Mnogo plakah,stradah i ridah,no ti ne mi oburna dori i kap4ica vnimanie...Ot tova me zabolq nai-mnogo.Nali me obi4a6e?Kade iz4ezna lubota v koeto me obejdava6e,kade iz4eznaha milite 4ystva i nejnite slova...Omainite no6ti pulni s laski i nejni celyvki... Vsi4ko otide po-dqvolite...No vupredi vsi4ki grybi dymi i tonove obidi az vse o6te te obi4am i vinagi 6te te obi4am.Vupreki vsi4ko i vsi4ki i na tehen puk... Iskam da ti kaja samo edno-edni4ko ne6to,a to e: PrOsTi Mi,cHe VsE oShTe Te ObIcHaM... ", но като се прибрах той не ми беше писал нищо. Аз неможех да му кажа и здравей или да го попитам какво прави. Това ме съсипва адцки много.. Незнам как да поступя. Моля Ви помогнете ми ! Благодаря предварително! Може би ви занимавам с типичната история, но все пак незнам как да постъпя ...