Хм имах си приятел 3 години всичко беше екстра, той се премести да живее срещу нас, после се записа в университета, в който и аз, голяма любов уж, ала бала.. Бяхме си верни, ама супер верни.. И такива. Миналата година септември се разделихме. От тогава почна батака. След като се разделихме, разбрах, че е забърсал някаква. След това уж скъсали, видяхме се в дискотеката, целувахме се, след това като излязах, го видях да се прегръща с нея. Набих му едно курше, стана скандал на центара на града. След седмица се помирихме. И така от тогава за период от почти година се виждахме, когато и двамата се приберем вкъщи, а когато отидем в другия град, не се виждаме. Като се видим, се напиваме здраво до към 5-6, правим луд секс, на другия ден - нищо. Водим се най-добри приятели. Той каза, че няма никакви чувства към мен. Лятото се виждахме постоянно двамата, защото и двамата си бяхме вкъщи. Но тогава доста се отдалечихме и септември като се върнахме в уни-то, той се държеше ужасно. Тогава бях изпаднала в депресия и почнах да бухам антидепресанти. Три месеца му отказвах срещи. През това време имах разни връзки, ама то студентска работа... Накрая той ме изчакали пред нас с две двулитровки и нямаше как да откажа. Тогава той ми разказа, че си има приятелка. Говорихме си супер много, после почнахме да се натискаме, ама аз го отрязах. Накратко те ходиха 1 месец, той й изневери 4 пъти с мен и после скъсаха. От тогава почти не сме правили секс. Е, онзи ден за малко, ама се поспряхме. През ваканцията празнувахме заедно коледа, нова година, доста вечери спахме един до друг, уж по приятелски. Готвихме си, ала бала. Ама накрая пак се очуждихме и почнахме да се караме. Иначе преди ваканцията аз забърсах неговия приятел - голямо сладурче. Той нямаше нищо против. Напихме се с него, правихме... хм... абе много здрав секс ^^ само че той неговия приятел не иска да се обвързва. А мен ме трясна купидончето -харесах си го момчето. А то момчето като си наби филми, че трябва да каже на бившия ми за това, че можело да го нарани и такива глупости. Аз му казах - ако не те мързи, му се обяснявай, но от сега ти казвам, определено няма да му стане гадно. И така си и беше. Е, аз след това продължих да дразня бившия, да му набивам филми, че яката съм хлътнала по приятеля му, да ни уреди и такива. Той - аа не ме интересува, оправяйте се незнам си какво.. Иначе разпитва - как ти беше с него ала бала. Естествено му казвам истината - че е най-добрия секс, който съм правила. Абе дразни се, няма как. Той иска да си хване сериозна приятелка и зарибява абсолютно всяка, освен мене. Дори на най-грозните пачи налита, ама успявам да ги разкарам, докато се усети. Общо взето като не сме се виждали от седмица-две, много се радваме един на друг, но минат ли няколко дена и се караме здраво. Иначе си помагаме във всяко едно отношение - с пари, с храна, със всичко. Абе обичам го, толкова, колкото го мразя. Искам да завържа нормална връзка с някого, да съм щастлива, ама в тия общежития никой не иска нещо повече от една вечер. Че даже и не остават до сутринта смрадовете си тръгват