- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Негова,а всъщност чужда ..
Здравейте..
Има едно момче с което почти ходим.. чувствата на двамата са ясни.. Държим един на друг,но явно не достатъчно,че да го оценя .. Та в трудни моменти е до мен ок.. доказва ми,че му пука за мен.. Но има едно момче с което си хвърляме погледни .. И аз умничката се напих заебах моя човек и отидох на масата на хубавеца.. после си тръгнахме прегърнахме се .. бяхме в една кола той ме беше гушнал ^^ и следователно последваха няколко целувки .. :/ и днес го видях но бях с моето момче и побързах да изчезна.. Да,държа до известна степен на моето момче.. Свикнах и се привързах към него.. Но забранения плод е най сладък.. Често от онази вечер ми нахлува в мислите и изпадам в транс.. Но не мога да си позволя да изгубя човека до мен,един път направих тази грешка и повярвайте ми много съжелявах :// ..
Какво да правя? Съвет? или просто Мнение![]()
ла-ла-ла
офф ми кво да ти помогнем като и ти самата нз кво искаш .... или по-скоро знаеш .... искаш и двамата, ама такъв вариант няма .....
не давай напразни надежди
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Отивай при другия красавец, ако е сериозен към теб ...
Другия красавец..изобщо не ме приема на сериозно : ) просто забивка :/ ама ми е гадно мн . за мойто момче
ла-ла-ла
Тогава му кажи да го духа, така ще покажеш на сегашния си приятел, че го обичаш !!![]()
ами щом ''красавеца'' не те приема на сериозно,за кво избщо се занимаваш..? щом държиш на твоето момче,не се занимавай с други.. !![]()
няма6 правото да си играе6 с това мом4е...наи-добре ре6и какво иска6.Ти сама каза 4е "красавеца"не те приема сериозно по добре не се занимаваи с него и се едно не е било.Опитаи се да продължи6 с приятеля ти ,а ако харесва6 друг по добре бъдете само приятели не го залъгваи напразно.
Не го заслужаваш и не знаеш какво искаш![]()
На кратко:Първоначално написано от CrAzYanDlaZy
сърби я катерицата![]()
еми говори с твойто момче кажи му какво е станало,щом е ти гадну..ама шанса да си снего после не мислям,че е голям..аз лично не бих могла да крия такова нещо![]()
When you asleep,I wanna be your dream.. {}
Не си пропилявай хубавата връзка заради някаква незначителна забивка.![]()
'cause now I know
It's not so far
To where I go
The hardest part
Is inside me
I need
To just be.... (*)
Първоначално написано от LadyV
![]()
Аве ясна работата. Оставяй сегашния си пиятел - само го лъжеш. А щом и другия не ще те е видял ква стока си - налиташ на чужди момчета. Няма смисъл... Не заслужаваш нито един от двамата.![]()
абе кои сте вие, да определяте кой кого заслужава и не заслужава?
авторке, не разбрах дали твоето момче е разбрало какво се е случило в оная кола.
ако не е, не му казвай, въпреки че ти е гадно. угризенията на съвестта ги приеми като последствия от това, което си направила. ще си ги търпиш. няма смъсъл и гаджето ти да разбира. за какво да страда, заради твоята глупост? а оня другия.. просто забрави за него.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
ти си егати долната уличница честно ако бях на тва момче ня мястото не само бих да зарязал ми бих та пребил да е ясно че за никаф кур неста'аш ...
GTA Stunting
много държиш на приятеля си така ли ? епа подръж "убавеца" за кура и после се върни при твоето "гадже" щом малко алкохол те кара да го заебеш или тои няма достатъчното гордост или дух да те спре или не държи на теб толкова а пък ти аиде напила си се ,но ще се случи пак нали?можеш да се контролираш докато си пиян,някои по трудно някои по-лесно аз се контролирам лесно докато съм пиян но пък и не пия често,ако ти е трудно да се контролираш в не трезвено състояние просто пии ПО-МАЛКО и покажи,че си искаш твоя човек а не "хубавеца" които иска само ти бръкне и путеца а ?
Първоначално написано от haritov
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
аре поо - спокойноо.. не съм тръгнала да се чукам с някой от двамата..
ПС. : девствена съм ; )
ла-ла-ла
Това на нас не ни го обяснявай!Не ни интересува.Първоначално написано от eminemfenka
Първоначално написано от eminemfenka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Вариант 1: Запазваш хубавите отношения с първия и хубавия го оставяш,защото е моментно увлечение.
Вариант 2: Зарязваш човека,който държи на теб защото този,който си видяла и очевидно е много хубав адски те привлича и не ти пука,че съсипваш нещо толкова хубаво,което имаш с първия пич..
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC